INGLOT Kiss Catcher lipsticks || Review

Ben je al bekend met de Kiss Catcher lipsticks van INGLOT? Sinds kort hebben ze niet zes, maar twaalf kleuren! Drie van de zes nieuwe tinten laat ik vandaag in dit artikel aan je zien. Benieuwd of er iets voor je bij zit? Lees dan snel verder!

INGLOT Kiss Catcher lipsticks

Net zoals de INGLOT Colour Play eyeliners zitten ook de Kiss Catcher lipsticks in een matzwarte verpakking met witte letters. Op de doosjes vind je meteen alle informatie zoals de kleurnaam en ingredienten.

Ingredienten van de lipsticks

Er zijn zes kleuren toegevoegd aan het assortiment, waaronder een aantal nudes en wat donkerdere tinten. Ik ontving er drie om uit te proberen:

  • Soft As Heaven 908
  • Cherry Power 911
  • Rosie Cocoa 912
Bekijk via deze link de nude tint Rose Cloud 920!
Nieuwe kleuren INGLOT Kiss Catcher lippenstift

Hieronder zie je deze tinten lipstick van links naar rechts. De eerste is een lichte nude, de tweede neigt naar berry en de laatste is een mooie bruintint. Hele uiteenlopende kleuren, ik was dan ook erg benieuwd hoe ze me zouden staan!

Nude en berrytinten lipsticks van INGLOT

De Kiss Catcher lipsticks beloven creamy te zijn en een langhoudende formule te hebben. Daarbij worden je lippen ook nog eens verzorgd door ingredienten als tsubaki-olie, sheaboter, jojoba-olie, macadamia-olie, vitamine E en natuurlijke peptiden. Tijd om ze uit te proberen!

INGLOT Kiss Catcher lipsticks in gebruik

Ik besloot om eerst swatches te maken van de drie kleuren. Hieronder zie je ze op een rij!

Swatches INGLOT Kiss Catcher lipsticks

Bij het maken van deze swatches merkte ik al dat de lipsticks inderdaad erg creamy zijn. De dekking kan op de lippen weer net anders uitpakken dan bij swatches, maar met de kleurafgifte zat het wel goed.

Meestal draag ik neutrale kleuren lipsticks, dus ik was vooral erg benieuwd hoe Soft As Heaven, de lichte nude-tint, er op mijn lippen uit zou zien!

INGLOT 908 Soft As Heaven
Lipswatch INGLOT 908 Soft As Heaven

De kleur is net wat lichter dan mijn eigen lippen. Heerlijk onopvallend, maar het maakt me wel iets bleker.

Wat wel opvalt is dat ook bij het aanbrengen op mijn lippen de creamy textuur goed merkbaar is. Het lijkt bijna alsof je een lippenbalsem aanbrengt, zo gemakkelijk glijdt hij over mijn lippen!

INGLOT 911 Cherry Power
Lipswatch INGLOT 911 Cherry Power

Cherry Power is een opvallender kleurtje voor wanneer mijn look iets meer pit kan gebruiken. Een erg mooie kleur!

INGLOT 912 Rosie Cocoa
Lipswatch INGLOT 912 Rosie Cocoa

Als laatste probeerde ik Rosie Cocoa, die me vooraf het minste aantrok. Bruintinten zijn meestal niet mijn cup of tea, maar op de één of andere manier vind ik deze toch wel erg leuk!

Ik merk dat de kleuren niet volledig dekkend zijn, zoals wel vaker bij creamy formules het geval is. Wel geven ze snel kleur af en blijven ze licht glanzend. Mijn lippen voelen gehydrateerd aan terwijl ze er verzorgd uitzien. Wel regelmatig even bijkleuren, want na wat te drinken of eten is de kleur al snel vervaagd. Al met al zijn deze Kiss Catcher lipsticks van INGLOT erg fijn en kan ik ze zeker aanraden als je van een creamy textuur houdt!

Meer informatie

De INGLOT Kiss Catcher lipsticks zijn verkrijgbaar in twaalf kleuren en volledig vegan. Je koopt ze via de INGLOT website voor € 17,99 per stuk (4 gram). Met code THENEXTG1RL krijg je maar liefst 20% korting op je aankoop!

Heb jij deze INGLOT lipsticks al eens geprobeerd?

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat ter review ontvangen producten, de foto’s, tekst en mening zijn van mezelf.
Lees de disclaimer voor meer informatie.

3 reacties op “INGLOT Kiss Catcher lipsticks || Review

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top