INGLOT Outline Eye Pencils || Review

INGLOT blijft mooie producten uitbrengen, zoals deze Outline Eye Pencils. Ze zijn er in meerdere kleuren waarvan ik er vier ontving. In dit artikel lees je alles over de mogelijkheden met de potloden en over mijn ervaringen ermee. Kijk snel verder als je houdt van snelle ooglooks.

INGLOT Outline Eye Pencils

Het inmiddels vertrouwde beeld van nieuwe INGLOT producten: de matzwarte verpakkingen met daarop de informatie. Je vindt daarop namelijk de lijst met ingrediënten en kleurnummer.

Informatie over de oogschaduw potloden

Deze brede potloden zijn op meerdere manieren te gebruiken. Je kunt ze als regulier oogpotlood aanbrengen. Dit is wel wat lastiger om nauwkeurig te doen, aangezien ze een brede punt hebben. Niet alleen als oogpotlood op je bewegend ooglid of als wing, ze zijn ook geschikt voor op je waterlijn.

Vier oogschaduwpotloden in verschillende kleuren

Daarnaast kun je ze als oogschaduw gebruiken door ze te vervagen op je ooglid. Ook kunnen ze op die manier dienen als oogschaduwbasis.

Close-up oogpotloden voor oogschaduw

Aan de achterkant van de aluminium huls zit een puntenslijper. Daarmee bepaal je gemakkelijk hoe scherp je de punt wil hebben.

Puntenslijper aan de achterkant van INGLOT oogpotlood

De INGLOT Outline Eye Pencils zijn er in zeven kleuren (nummers 91 t/m 97), wellicht wordt dit aantal nog uitgebreid in de toekomst. Hieronder zie je van links naar rechts de nummer 97, 96, 94 en 91. Er zijn daarnaast nog een groene, bruine en goudtint.

INGLOT Outline Eye Pencils in 91, 94, 96, 97
Meer fan van vrolijke, zomerse kleurtjes? Bekijk dan eens de Rainbow Stick Eye Pencils!

De INGLOT Outline Eye Pencils in gebruik

De roségouden en zilveren potloden zijn prachtige shimmers. Het blauwe outline eyepencil lijkt ook een glans te bevatten. Maar bij de swatches bleek hij net als het zwarte potlood geen shimmers te bevatten en minimale glans.

Close-up gekleurde dikke oogpotloden van INGLOT

Deze INGLOT Outline Eye Pencils zijn erg romig en geven daardoor gemakkelijk kleur af. De zwart is erg intens. De zilveren en rosé tint lijken wat minder gepigmenteerd te zijn. Maar dit kan vertekenen door de hoeveelheid glans. Je kunt ze waarschijnlijk beter gebruiken als ’topper’ over een andere kleur, zodat de shimmers nog beter tot hun recht komen.

Swatches INGLOT Outline Eye Pencils

Als je ze meteen na het aanbrengen met een kwastje de kleur wat uitveegt of blendt is dat goed mogelijk. Zo kun je meerdere kleuren in elkaar laten overlopen of de kleur wat minder intens maken.

Uitgeveegde swatches INGLOT Outline Eye Pencils

Nog en andere tip: Gebruik deze Outline Eye Pencils in combinatie met de INGLOT AMC Pure Pigments om zo een feestelijke look te maken.

Een kerstlook met INGLOT Outline Eye Pencils en pigment

Bij de look hieronder heb ik een pigment gebruikt (nummer 147 die je ook hierboven ziet) met een klein druppeltje INGLOT Duraline. Daardoor maak je zelf een vloeibare eyeliner die je met een smal kwastje kunt aanbrengen.

Kerstlook voor de feestdagen met INGLOT Outline Eye Pencils en pigment liner

De Outline Eye Pencils zijn fijn in gebruik, het pigment komt gemakkelijk op de huid en blijft vervolgens goed op zijn plek. Ook op de waterlijn! Nauwkeurig werken is wat lastiger, omdat de potloden een wat bredere punt hebben. Wel kun je ze wat scherper maken door de bijgeleverde puntenslijper.

Al met al fijne producten waarmee je snel een ooglook kunt maken. Je kunt bijvoorbeeld met twee kleuren op het bewegend ooglid al snel een mooi resultaat krijgen. Maak je look af met de INGLOT All Eye Want mascara en klaar ben je!

Meer informatie

De INGLOT Outline Eye Pencils kosten € 13,99 per stuk. Ze zijn beschikbaar in zeven kleuren, waarvan je er vier zag in dit artikel. De AMC Pure Pigments koop je voor € 17,99 per potje van 2 gram. Voor de Duraline betaal je € 14,99 (9 ml).

Bestel je via INGLOT.nl? Vergeet dan niet code THENEXTG1RL in te vullen bij het afrekenen voor 20% korting!

Gebruik jij wel eens dit soort multifunctionele oogpotloden?

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat ter review ontvangen producten, de foto’s, tekst en mening zijn van mezelf.
Lees de disclaimer voor meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top