INGLOT Rosie Cheeks Face Blushes || Review

Vandaag maak je kennis met de nieuwe Rosie Cheeks Face Blushes van INGLOT! In totaal zijn er zes tinten waarvan ik je er in dit artikel vier laat zien. Van prachtig roze tot diepe terracotta, voor op je wangen óf op je oogleden. Het kan allemaal, dus kijk snel verder naar deze mooie nieuwe producten!

Nieuwe INGLOT Rosie Cheeks Blushes - Review

INGLOT Rosie Cheeks Blushes

De nieuwe Rosie Cheeks Face Blushes van INGLOT zijn in de eerste plaats bedoeld voor je wangen. Maar ga je voor een monochrome look, dan kun je ze ook aanbrengen op je oogleden.

De blushes zorgen in ieder geval voor een natuurlijke, stralende look. De velvet finish zorgt daarvoor.

Vier van de zes kleuren faceblushes

Op de bovenkant van de Rosie Cheeks Blushes verpakking staat het INGLOT logo geprint. Het dekseltje is transparant, zo kun je meteen zien welke kleur blush er in zit. Handig! Verder voelt de verpakking solide aan en klikt het deksel stevig dicht.

Alhoewel een groot gedeelte van het INGLOT assortiment inmiddels veganistisch is (en een deel ook halal) zijn deze blushes dat helaas niet. In deze blushes zit een rode kleurstof die een dierlijke oorsprong heeft.

Beschikbare kleuren

Zoals je al kon lezen zijn er in totaal 6 kleuren uitgebracht. Hieronder zie je de nummers 16, 17, 19 en 21. De ontbrekende nummers zijn 18 (een oudroze tint) en 20 (peachy blush).

Vier kleuren INGLOT Rosie Cheeks Blushes

Hieronder zie je de kleuren die ik heb ontvangen van dichtbij. Daarbij zie je bij de meeste kleuren ook de lichte glans van de velvet finish. Op de huid vertaalt die zich tot een natuurlijk effect.

Close-up Rosie Cheek Blush 16
INGLOT Blush nummer 16

Close-up Rosie Cheek Blush 17
INGLOT Blush nummer 17
Lees verder voor een INGLOT kortingscode!
Close-up Rosie Cheek Blush 19
INGLOT Blush nummer 19
Close-up Rosie Cheek Blush 21
INGLOT Blush nummer 21

Het zijn stuk voor stuk prachtige tinten. Nummer 21 komt op een gebruinde huid net wat beter tot zijn recht dan op mijn lichte huid, maar is op de oogleden dan wel weer erg leuk!

De Rosie Cheeks Blushes in gebruik

Het eerste wat opvalt bij het uitproberen is dat de textuur erg zacht aanvoelt. Dat past helemaal bij de velvet finish!

Blush nummers 16, 17, 19, 21

Het pigment is, zeker voor blushes, helemaal in orde! Hieronder zie je steeds één veeg met een vinger. Van links naar rechts zijn het de nummers 16, 17, 19 en 21. Op die volgorde zie je ze op de foto hierboven ook op een rijtje staan.

Swatches INGLOT Rosie Cheek Blushes

Ze blenden fijn in en geven mede daardoor een natuurlijke uitstraling aan de huid. De kleuren zullen niet zo van je huid knallen als je een kwast gebruikt om ze aan te brengen. Toch zijn ze goed op te bouwen en is het wel degelijk mogelijk om ze lekker opvallend aan te brengen als je dat wil.

Meer informatie

De nieuwe Rosie Cheeks Face Blushes zijn vanaf nu verkrijgbaar bij INGLOT. Je koopt ze eenvoudig via de website. Ze zijn verkrijgbaar in zes tinten en kosten € 19,99 per stuk (3,8 gram). Gebruik code THENEXTG1RL bij het afrekenen zodat je 20% korting krijgt! De blushes kosten dan € 16 per stuk.

INGLOT is een cruelty-free merk. Een groot deel van het assortiment is veganistisch en je vindt er tevens halal producten. Deze blushes vallen helaas niet in die categorieën.

Wat voor kleur blush gebruik jij het liefst?

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat ter review ontvangen producten, de foto’s, tekst en mening zijn van mezelf.
Lees de disclaimer voor meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top