INGLOT What A Line! Liquid Eyeliners || Review

Eerder probeerde ik al naar tevredenheid gekleurde mini gel eyeliners van het merk. Nu komt INGLOT met liquid eyeliners in de PLAYINN-lijn: What A Line! Momenteel verkrijgbaar in zes kleuren, waaronder ook een basic zwart, bruin en wit. Natuurlijk probeerde ik ze uit! Kijk je mee naar deze nieuwe toevoeging aan het INGLOT assortiment?

INGLOT What A Line! Liquid Eyeliners - review

Er zijn al langer liquid eyeliners van INGLOT verkrijgbaar. Zo heb je de ‘stiften’ met vilten tip en ook een zwarte liquid eyeliner die lijkt op deze nieuwe What A Line!-liners.

Met de PLAYINN lijn gaat INGLOT altijd net iets opvallender qua kleuren. Dat zag je bijvoorbeeld ook in de PLAYINN zomercollectie van 2023. Met deze liners is dat niet veel anders. De witte verpakkingen vallen al op (INGLOT heeft meestal zwarte verpakkingen) en naast de reguliere kleuren eyeliner zijn er ook een metallic roze en gouden tint verkrijgbaar.

Zes kleuren vloeibare eyeliner - review

De volgende kleuren zie je hier op een rijtje (beschrijvingen van INGLOT.nl):

  • 13 Fabulous Pink – Een roze eyeliner met een metallic finish, leuk voor een feestje of om je dagelijkse look wat extra’s te geven.
  • 14 Powerful Gold – Een gouden eyeliner met een metallic finish, perfect voor de aankomende feestdagen!
  • 15 Faithful White – Een witte eyeliner met een matte finish, wees creatief of ga voor een simpele witte eyeliner.
  • 16 Lazy Gray – Een grijze eyeliner met een lichte, subtiele shimmer.
  • 24 Trusty Brown – Een bruine eyeliner voor een alledaagse ooglook of een smokey eye!
  • 25 Dark Star – Een zwarte liquid eyeliner mag natuurlijk niet ontbreken en is een all-time favorite.

Kortom: de witte, bruine en zwarte eyeliners hebben een normale finish. In de grijze zit een subtiele shimmer die bijna niet opvalt. Met de roze en gouden kun je de meest feestelijke looks maken, want die hebben een metallic finish en vallen dus lekker op!

Close-up eyeliners in diverse kleuren - review

Je gebruikt ze in combinatie met de All Eye Want mascara voor maximale impact. Of natuurlijk juist om je ooglook met INGLOT oogschaduw te completeren.

De INGLOT What A Line! eyeliners in gebruik

Hoewel de doosjes er allemaal hetzelfde uitzien, zie je op de eyeliners zelf gelukkig wel de kleur van de liner. Je brengt ze aan met het kwastje, wat ik toch prefereer boven een vilten stift. Die drogen vaak snel uit of de vilten punt blijft niet netjes in vorm.

Liquid eyeliners INGLOT aanbrengen met kwastje

De metallic roze en gouden INGLOT eyeliners zien er super uit! Daarnaast zie je bij de grijze een subtiele shimmer, maar die valt bijna niet op.

Hieronder volgen de swatches, ze zijn steeds in één streep gemaakt. Je ziet dat je zowel dikke als dunnen lijnen kunt zetten, al vergt dat laatste misschien wat oefening.

Swatches zes kleuren INGLOT What A Line! Liquid Eyeliners - review

Het is bijna Halloween, dus met twee van de INGLOT eyeliners maakte ik onderstaande spinnenweb ooglook!

Halloween ooglook met witte en zwarte liquid eyeliners van INGLOT What A Line!

De kwastjes werken erg fijn en de liners drogen vrij snel. Ze breken niet na het drogen (tenzij jouw huid natuurlijk veel beweegt op de betreffende plek, dan moet je de liner misschien even bijwerken na het drogen en cracken).

Met de kleurafgifte zit het wel goed zoals je kunt zien. Eindelijk een fijne witte liquid eyeliner, daar was ik al een tijdje naar op zoek! Al met al zou ik je zeker aanraden deze INGLOT Playinn What A Line! eyeliners te proberen als je vaak dit soort liners gebruikt.

Meer informatie

Deze What A Line! liquid eyeliners van INGLOT zijn natuurlijk te koop via de INGLOT website en bij de verkooppunten. Ze kosten € 16,99 per stuk (3,5 ml). Gebruik zeker code THENEXTG1RL als je via de website bestelt, je krijgt dan 20% korting op je hele order! Deze liners kosten dan € 13,60 per stuk. Code niet geldig in combinatie met andere acties.

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 5, gebaseerd op 1 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat ter review ontvangen producten, de foto’s, tekst en mening zijn van mezelf.
Lees de disclaimer voor meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top