Innisfree Aloe Vera sheetmasker

Twee weken geleden ontving ik van de webshop Korean-Skincare een heel leuk pakketje, namelijk een tiental (!) sheetmasks om uit te proberen! Vandaag laat ik een sheetmasker van Innisfree zien: My Real Squeeze Mask.

Over Innisfree

Innisfree is een van oorsprong Zuid-Koreaans cosmeticamerk wat georienteerd is op naturalisme. Dit wil zeggen dat ze zoveel mogelijk natuurlijke ingrediënten gebruiken in hun producten. Die ingrediënten komen van Jeju Island, een Koreaans vulkanisch eiland wat niet alleen een geliefde vakantiebestemming is maar ook een rijke natuur kent.

Innisfree Aloe Vera sheetmasker My Real Squeeze Mask EX

My Real Squeeze Mask

Het masker wat ik ontving was het My Real Squeeze Mask met Aloe Vera. Maar er zijn in ieder geval nog zes varianten beschikbaar, bijvoorbeeld met Acai Berry, Tea Tree en Green Tea.

Innisfree Aloe Vera sheetmasker achterkant

De verpakking van het Innisfree sheetmasker is simpel, maar duidelijk. Aan de voorkant is meteen te zien om welke variant het gaat door de afbeelding die erop staat. Aan de achterkant wordt uiteraard in het Koreaans toegelicht wat de ingrediënten zijn en hoe je het masker gebruikt. Maar gelukkig is de uitleg ook voorzien van afbeeldingen en een Engelse vertaling.

Innisfree Aloe Vera sheetmasker gebruik

Het masker plaats je op een gereinigde huid (en evt. behandeld met een toner) en laat je vervolgens 10-20 minuten zitten. Vervolgens kun je het masker verwijderen en kun je het serum voorzichtig in je huid deppen.

Mijn ervaring met Innisfree

Ik scheurde de verpakking open de heerlijke aloë vera geur kwam me al tegemoet. Precies waar ik op hoopte! Na het uitvouwen van het masker, wat je wel met enige aandacht en voorzichtigheid moet doen zoals bij alle sheetmaskers, plaatste ik hem op mijn gezicht. Koreaanse maskers zijn in mijn ervaring vaak wat kleiner, maar deze van Innisfree paste prima op mijn gezicht. Ook rond de ogen had ik geen problemen.

Innisfree Aloe Vera sheetmasker pasvorm

Na ongeveer 15-20 minuten heb ik het masker van mijn gezicht gehaald en zoals de beschrijving zegt het overgebleven serum in mijn huid gedrukt. Wat overbleef was een heerlijke verzorgde huid en fijn aanvoelde. Wat mij betreft een aanrader, dit masker!

Meer informatie

Dit aloe vera sheetmasker van Innisfree is bij Korean-Skincare te koop voor € 1,75 per stuk. Hij is in meerdere varianten beschikbaar.

Wat is jouw favoriete gezichtsmasker? Hou je van sheetmaskers?

— Meer lezen over sheetmaskers? Bekijk dan hier het artikel over het Benton Aloë Vera sheetmask of het Mitomo Gold & Cherry Blossoms sheetmask. —

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat ter review ontvangen producten, de foto’s, tekst en mening zijn van mezelf.
Lees de disclaimer voor meer informatie.

Eén reactie op “Innisfree Aloe Vera sheetmasker

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top