Invisibobble Retro Dreamin’ Collectie || Review

Eerder postte ik er al over: de Invisibobble Retro Dreamin’ collectie. Terug naar de ’90 met deze zomerse collectie met haaraccessoires in leuke vintage pasteltinten! De items zijn inmiddels verkrijgbaar en ik probeerde ze uit. Benieuwd geworden? Kijk dan snel even verder!

Haaraccessoires Invisibobble Retro Dreamin' collectie

Deze collectie is me op het lijf geschreven! Ik ben opgegroeid in de ’90 en heb er veel goede herinneringen aan. Daarbij houd ik ook nog eens van roze en pasteltinten, dus ik was erg blij dat ik deze producten mocht ontvangen om te proberen!

Invisibobble Hair Halo

Het eerste item wat ik zag was de Invisibobble Hairhalo: een lichtroze diadeem die uit twee lagen bestaat. Op je hoofd zit de spiraalachtige vorm, omwikkeld met een soort satijnen stof. Deze laat geen deukjes of vormen achter in je haar. Bovenop de spiraal zit een andere lichtroze stof gevlochten.

Lichtroze Hairhalo aan te passen

Je kunt de Hairhalo zelf wat buigen om hem aan te passen aan de vorm van je hoofd. Toen ik hem probeerde stond hij bijvoorbeeld wat naar buiten aan de zijkanten (zoals op de linker afbeelding hierboven te zien is). Het vormen / buigen van de diadeem gaat gemakkelijk en vervolgens zit hij fijner omdat hij beter past.

Informatie over de invisibobble diadeem

Doordat de diadeem uit twee lagen bestaat is hij best dik, waardoor hij naar mijn mening vooral leuk staat bij mensen met een volle bos haar. Aangezien ik dat niet heb ga ik deze hairhalo aan mijn dochter geven. Ik denk dat zij er erg blij mee zal zijn! Ook deze Invisibobble Hair Halo proberen? Hij kost € 11,95. Informatie over de verkooppunten vind je onderaan dit artikel.

Invisibobble Retro Dreamin’ Sprunchies

De laatste tijd zie je ze weer overal: scrunchies. Van die elastiekjes met stof er omheen. Invisibobble heeft al een tijd haar eigen variant: sprunchies. Hierin zit een spiraalvormig ‘elastiek’ (zoals de originele invisibobble).

Invisibobble Original Sprunchies pasteltint

Door de spiraal aan de binnenkant en de stof aan de buitenkant zorgen de sprunchies voor minder schade aan je haar. Daarbij zitten ze fijn en laten ze geen rare vormen in je haar achter.

Informatie over Invisibobble Original Sprunchies

In deze Invisibobble Retro Dreamin’ collectie vind je een verpakking met één roze sprunchie en een verpakking met twee varianten: lichtroze en pastel regenboogkleurtjes.

Retro Dreamin' Original Sprunchies lichtroze en regenboog pastel

De vrolijk gekleurde sprunchie is van stof die semi-transparant is. Hierdoor kun je, als je goed kijkt, de spiraalvorm doorheen zien. Als je de sprunchie in hebt zie je die overigens eigenlijk niet zitten door de geplooide stof er omheen.

Scrunchie met een invisibobble spiraal er in

In de enkele verpakking zit een lichtroze sprunchie met zwart merklabel (degene in de duo-verpakking heeft een roze label). Deze kleur vind ik erg leuk (hij is in beide verpakkingen hetzelfde).

Lichtroze Invisibobble Sprunchie

Hieronder heb ik mijn haren in een knotje gedaan met de sprunchie er omheen. Dat is niet een look die ik vaak draag, ook omdat ik weinig haar heb om er een mooie volle knot van te maken. Je kunt de sprunchie natuurlijk ook om een staart dragen om je ‘saaie’ kapsel op te leuken en eens af te wisselen.

Retro Dreamin' Sprunchie om knotje

De duo-verpakking kost € 9,95, voor de enkele betaal je € 5,95.

Invisibobble Original en Slim

Het product waar het allemaal mee begonnen is: de Invisibobble Original en de Slim variant. In deze Retro’ Dreamin’ collectie van Invissibobble is gekozen voor een verpakking met twee lichtroze Slims en een verpakking met drie Originals in zomerse pasteltinten.

Original en Slim invisibobbles in pasteltinten

Zoals je hieronder kunt zien zijn de Slim spiralen wat dunner en groter. Je kunt ze gemakkelijk om je pols dragen zodat je er altijd eentje bij hebt om je haar vast te doen. De Originals zijn daarvoor net te klein om comfortabel te zitten (voor mijn polsen in ieder geval).

Verschil original en slim telefoonlijn haarelastiekjes

Eerlijk is eerlijk: ik heb eerder van dit soort telefoonlijn-haarelastieken geprobeerd en ik vond dat echt niets. Mijn vastgebonden haar zakte al snel uit en na een aantal keren gebruiken was het niet meer te doen. Daarom was ik enigszins sceptisch over deze Invisibobbles. Maar ze hebben me positief verrast! Ze zakken helemaal niet uit! En ze blijven, keer na keer, stevig en toch flexibel genoeg om mijn haar vast te doen.

Losse knot met invisibobble original

Hierboven zie je hoe ik mijn haren vaak draag: in een soort losse, nonchalante knot. Je kunt het niet echt zien, maar hier draag ik een Invisibobble Original, de lichtoranje om precies te zijn. De set met 3 Originals koop je voor € 5,95, de twee Slims kosten € 4,95.

Meer informatie

Al deze items uit de Retro Dreamin’ collectie vind je via de Invisibobble website. Inmiddels zijn ze online ook te vinden bij Haarshop.nl, Haarspullen.nl, Plein.nl, ICI Paris XL (ook de Belgische ICI Paris XL) en bij Douglas. De genoemde prijzen zijn adviesverkoopprijzen en kunnen verschillen per winkel.

Heb jij al eens Invisibobble producten geprobeerd?

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat ter review ontvangen producten, de foto’s, tekst en mening zijn van mezelf.
Lees de disclaimer voor meer informatie.

banner haarshop.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top