Jeffree Star Equality Liquid Lipstick set

De laatste tijd hou ik ervan om wat meer uitbundige, kleurrijke ooglooks te maken die ik vervolgens op mijn Instagram plaats (volg je me al?). Om mijn looks helemaal af te kunnen maken kocht ik een Liquid Lipstick set van Jeffree Star. Lees snel verder!

Jeffree Star Cosmetics Liquid Lipsticks set doos

Bij anderen zag ik vaak gekleurde eyeliner op het ooglid of kleurtjes op de waterlijn en dat bleek vaak een liquid lipstick van Jeffree Star Cosmetics te zijn! Dus toen er een aanbieding was van de kleurrijke Equality set, greep ik mijn kans.

Jeffree Star Cosmetics Equality lipsticks achterkant verpakking

Ik heb me er niet heel erg in verdiept, maar ik geloof dat hij nog een stuk of vijf sets heeft, met verschillende kleurstellingen. Blauw, paars, rode, bruin, je kunt het zo gek niet bedenken of er is een set van met allerlei tinten erin. Deze kleurrijke set vond ik leuk omdat er juist allerlei kleuren in zitten.

Jeffree Star Cosmetics Liquid Lipsticks set

De set komt in een stevige doos met (onzichtbare) magneetsluiting. Hij is wat groot, maar wel mooi en gemakkelijk om ze in te bewaren. Ik heb ze er voor nu in laten zitten.

Jeffree Star Cosmetics Liquid Lipsticks set kleuren

De set bevat acht mini liquid lipsticks van steeds 1,93 ml. Van links naar rechts zie je de volgende kleuren:

  • Diva
  • Redrum
  • Flamethrower
  • Queen Bee
  • Equality
  • Breakfast at Tiffany’s
  • Blue Velvet
  • I’m Royalty
JSC Equality liquid lipsticks regenboog kleuren

De JSC Liquid Lipsticks in gebruik

Ik vermoedde al dat de liquid lipsticks goed gepigmenteerd waren en dat werd snel bevestigd bij het swatchen! De ene kleur is wat meer vloeibaar dan de andere, dat schijnt een bekend probleem te zijn. Dat stoorde me verder niet, de kleurafgifte is nog steeds erg goed!

JSC Equality lipsticks swatches

Ik heb de swatches niet op mijn lippen gemaakt zoals ik bij lipstick zou doen omdat dat helemaal niet is waar ik deze Jeffree Star Liquid Lipsticks voor ga gebruiken! Daarom kan ik je ook niet vertellen of ze goed blijven zitten gedurende de dag. Ik heb er echter wel positieve reviews over gelezen.

Zoals ik eerder al zei, ik ga ze gebruiken bij ooglooks. Om een gekleurde lijn op mijn oogleden of waterlijn te zetten bijvoorbeeld. Hieronder zie je een aantal looks waarin ik dat gedaan heb.

Ooglook met JSC liquid lipstick als eyeliner
Diva, Redrum, Queen Bee
Ooglook met JSC liquid lipstick als eyeliner
Diva

In mijn review over de Makeup Revolution Jelly Highlighter kun je nog twee looks zien waar ik gewerkt heb met de Jeffree Star Cosmetics Liquid Lipsticks.

Meer informatie

Sinds Jeffree Star zelf enigszins in opspraak is gekomen lijkt het discutabel om zijn producten te kopen. Iedereen moet zelf zijn of haar keuze daarin maken. Ik zal niet snel meer iets nieuws kopen, maar de producten die ik heb gebruik ik nog wel met plezier. De kwaliteit is nog steeds goed en het geld heb ik er toch al aan uitgegeven.

De Equality liquid lipstick set kocht ik bij Ici Paris XL in een aanbieding voor € 27,50, maar de originele prijs is € 55,-. Als je hem nog kunt krijgen, want deze set is al wat ouder en dus niet overal meer verkrijgbaar of op voorraad.

Koop jij nog producten van Jeffree Star Cosmetics?

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat geen ter review ontvangen producten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top