Jeffree Star Thirsty oogschaduwpalette

De laatste weken zie ik op Instagram en blogs veel artikelen voorbij komen over de Jeffree Star Jawbreaker collectie. En eerlijk is eerlijk, het is een héle mooie collectie. Maar ik had mijn oog laten vallen op het Thirsty palette wat in de zomer van 2018 uitgekomen is. Mooie meevaller dat deze ook wat goedkoper was dan Jawbreaker.

Jeffree Star Thirsty eyeshadow palette 2018 colours

Ik vind de kleurcombinatie er zo vrolijk uit zien! En dan die glitter pigmenten in de middelste rij, zo mooi! De pigmentatie van de kleuren lijkt goed te zijn. Ik heb ze nog niet allemaal geswatched, maar hieronder een kleine impressie van enkele kleuren. De meest rechtse, de groene tint vind ik heel erg mooi!

Jeffree Star Thirsty eyeshadow palette 2018 random swatches

Het oogschaduwpalette was wat groter dan ik had verwacht. Ik moest even ruimte maken in mijn make-up lade, maar dat deed ik met alle liefde. Hieronder post ik nog wat foto’s, want die zeggen meer dan duizend woorden.

Jeffree Star Thirsty oogschaduw palette 2018
Jeffree Star Thirsty eyeshadow palette 2018 Close-up
Jeffree Star Thirsty oogschaduw palette close-up kleur biiiitch!

Ik ga denk ik nog heel wat vrolijke ooglooks kunnen maken met deze Jeffree Star Thirsty! Het is een oogschaduwpalette waarmee je veel kunt variëren door de verschillende tinten die erin zitten. Ik kijk er al naar uit!

Welk oogschaduwpalette heb jij recent gekocht en hoe bevalt het? 

Beschreven producten:
★ Jeffree Star Thirsty oogschaduwpalette
Ik kocht dit palette bij The Make Up Spot voor € 45 (niet gesponsord).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top