Kerst nailart met stamping plate

Ik maakte een nailart in kerst thema met mijn nieuwe stempel en stamping plate van Born Pretty Store. Dat verliep niet geheel vlekkenloos, dus lees vooral verder om van mijn fouten te leren. Dan ga ik dat ook doen!

Omdat het bijna Kerstmis is (nog maar 8 dagen!) wilde ik deze nailart een kerst-accent geven. Als eerste gebruikte ik de nagellak die in de Essence adventskalender zat. Het is een mooie rode tint met de naam 05 Santa Baby. Voor de nailart zelf gebruikte ik een witte nagellak van OPI met de naam My Boyfriend Scales Walls, deze komt uit de Spiderman-collectie van enkele jaren geleden.

Kerstmis nailart stempel stamping OPI Essence Essie nagellak

Ik gebruikte een Essie Base- en Top coat en natuurlijk mijn nieuwe konijnstempel en kerst stempelplaat van Born Pretty Store. Dat was in ieder geval het plan… Eerst de basis aanbrengen en daarna goed laten drogen!

Basis kerst nailart OPI Essence Essie nagellak
Eerst Essie Base Coat, daarna Essence kerstnagellak (mijn pinknagel is afgebroken…).

Ik moet zeggen dat de Essence lakje me tegenviel. Normaal ben ik fan van dat merk nagellak, maar deze rode kerstnagellak is aan de dikke kant. Daardoor dekt hij met één laag, maar is het wel wat lastiger om hem netjes aan te brengen vond ik. En dat was niet het enige wat moeizaam ging bij deze nailart…

Ik weet niet of het aan mij ligt of aan de stempel (okee, waarschijnlijk het eerste), maar die konijnstempel pakte de stempeltjes amper op! Uiteindelijk heb ik dus toch maar mijn oude vertrouwde Essence stempel gepakt. Die is wat harder en daaraan bleven de stempels een stuk beter zitten.

Kerstmis nailart stempel stamping christmas rood wit

Hierboven zie je het eindresultaat van de nailart met een kerst stamping plate. Ik ben er nog niet echt tevreden over, maar ik blijf oefenen! Uiteindelijk moet het dan wel een keer netjes lukken, toch?

Heb jij wel eens nailart met stempels gemaakt?

— Makkelijkere kerst nailart zien? Bekijk hier nailart met kerst nagelstickers! —

3 reacties op “Kerst nailart met stamping plate

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top