Kiki London Colour Changing gelnagellak

Sinds een klein jaartje draag ik regelmatig gelnagellak. Had ik meer kleuren gelnagellak nodig? Nee. Maar omdat ik het leuk vind steeds andere merken te proberen kocht ik toch een aantal Kiki London lakjes, waaronder een colour changing variant. Kijk mee naar dit leuke product!

Kiki Chameleon Pretty Girl gel nagellak

Ik ken ze nog van ‘vroeger’ (ik word oud..): de nagellakken die een andere kleur krijgen, afhankelijk van de warmte van je nagels. Ik had er eentje van Forever21 die ik kocht in New York en voelde me helemaal hip als ik die op mijn nagels had. Toen ik ontdekte dat ze er ook in gelnagellak waren, moest ik die natuurlijk proberen!

Bij Kiki London had ik keuze uit acht varianten en koos ik na veel getwijfel de kleur Pretty Girl (CC10). Dit is bij warmte een lichtroze lak die lila / paars wordt op de nageluiteinden (koudere temperaturen). Vind je deze kleuren tof, maar houd je niet van pastel? Dan kun je beter gaan voor Passion Duet, dat is dezelfde combinatie maar dan wat feller.

Kiki Chameleon Pretty Girl gel nagellak colour changing

Kiki London Colour Changing gelnagellak in gebruik

Ik begon uiteraard eerst met het prepareren van mijn nagels. Als je benieuwd bent over de stappen die ik daarvoor neem, kun je een kijkje nemen bij een eerder artikel: How to: Zelf gelnagellak aanbrengen. Na de basecoat begon ik met dunne laagjes van de colour changing lak. Hieronder zie je mijn nagels met één laagje en met twee laagjes.

Kiki Chameleon Pretty Girl 1 en 2 lagen

Na drie laagjes was ik het beu was de lak voldoende dekkend voor mij en heb ik (na het aanbrengen van een topcoat) het daarbij gelaten. Het resultaat zie je hieronder. Het was misschien beter geweest om nog een vierde laagje aan te brengen om hem nog net iets dekkender te krijgen. Dat is voor de volgende keer.

Het resultaat

Het duurde even voor het verschil in roze en lila goed zichtbaar werd. En nog steeds is het verschil niet altijd even goed zichtbaar. Ik heb daar wel een theorie over: het is (over het algemeen) nu overal warm, waardoor de uiteinden van mijn nagels ook vrij warm zijn, net als mijn vingers zelf. Mijn vermoeden is dat het verschil in de winter wel eens een stuk beter zichtbaar zou kunnen zijn, dus dat ga ik tegen die tijd zeker nog een keer uitproberen.

Kiki Chameleon Pretty Girl swatch

Ik moet zeggen dat de lak, in combinatie met Méanail base- en topcoat verrassend lang netjes blijft zitten! Op het moment van schrijven zit deze colour changing lak er al bijna twee weken op. En dat zijn weken inclusief werken, schoonmaken, legoblokjes zoeken, koken, vaak handen wassen en zelfs tuinieren. Ik ben daarbij allemaal niet extra voorzichtig geweest met mijn nagels, dus ik ben blij verrast.

Ik zie wel dat op de hoekjes van sommige nagels de lak een beetje los laat, maar nog geen stukjes afgebroken. De twee weken gaan nog wel halen, daarna ben ik ze denk ik ook wel beu, dus prima als ze dan gaan chippen.

Meer informatie

De Kiki London Colour Changing gelnagellak kocht ik via de Kiki London webshop voor € 7,89 (7.3 ml). Er is keuze uit 8 kleurcombinaties. Daarnaast zijn er uiteraard ook reguliere gelnagellakken te koop.

Heb jij wel eens Kiki London nagellak geprobeerd?

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat geen ter review ontvangen producten.

6 reacties op “Kiki London Colour Changing gelnagellak

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top