Kiki London gelnagellak + matte topcoat

Ik liet eerder al de Kiki London colour changing gelnagellak zien, maar dat was niet het enige die ik bestelde bij dit merk. Ik kocht namelijk nog een aantal kleurtjes én een matte topcoat. Kijk nu snel verder naar de andere lakjes in mijn order!

Gelnagellak Kiki soak-off matte topcoat

Ik kocht een gekleurd lakje met de naam Dream Catcher, een matte topcoat en een glitter gelnagellak met de naam Diamonds. Helemaal onderaan dit artikel zie je hoe ik ze het gecombineerd in een ‘nailart’!

Kiki London gelnagellak matte topcoat

Ik vind het effect van een matte topcoat altijd leuk om te zien, dus wilde ik er ook eentje om te combineren met mijn gelnagellak! Ik koos voor deze van Kiki London omdat het merk niet al te duur is en ik het wel eens wilde proberen.

Kiki London gelnagellak matte topcoat
Kiki London gelnagellak matte topcoat achterkant

Het effect kun je onderaan dit artikel zien. Het borsteltje is niet superbreed maar werkt wel handig. Je kunt de gelnagellak er nauwkeurig mee aanbrengen. Eén laag is genoeg om een mooi mat effect op je nagels te krijgen.

Kiki London gekleurde gelnagellak

Ik koos voor Dream Catcher omdat het een zachte kleur is en ik nog geen blauw in mijn gelnagellak-collectie had. Toen ik het lakje in het echt zag was het toch wat meer lavendel-kleurig. Eigenlijk nog mooier dan blauw wat mij betreft!

Kiki gelnagellak Dreamcatcher Diamonds
Kiki London Dream Catcher en Diamonds flesjes

Ik had ook nog geen glitterlak in mijn gelnagellak-collectie dus daarom stopte ik Diamonds in mijn winkelmandje.

Beide kwastjes zijn hetzelfde als de matte topcoat. Niet al te breed, maar wel nauwkeurig om mee te lakken.

Kiki London Dreamcatcher kleur lavendel blauw
Kiki London Diamonds glitter gellak kleuren

De glitterlak ziet er wel heel tof uit met allerlei gekleurde glittertjes.

Wat ik handig vind aan de flesjes zelf is dat ze de kleur hebben van de lak. Ik heb al mijn gelnagellak in een lade staan, dus als ik ze van boven zie weet ik meteen welke kleur het is.

De Kiki gelnagellak in gebruik

De blauwe gel nagellak is netjes dekkend in twee lagen. Hieronder zie je hoe ik eerst de twee lagen aanbracht.

Kiki London nailart gellak stappen

Vervolgens bracht ik mijn pink en ringvinger een detail met glitters aan. Daarna op de andere nagels de matte topcoat. Hierdoor wordt hij mat en lijkt hij ook een beetje lichter te zijn. Het uiteindelijke resultaat zie je hieronder en vind ik echt heel tof geworden!

Kiki London Dream Catcher gellak nailart swatch

Als basis had ik de Meanail Paris Twin coat aangebracht. Hierdoor krijgt iedere manicure een ‘peel off’ effect. Handig voor het verwijderen van de gelnagellak! Het nadeel is wel dat de lak dan geen twee weken blijft zitten zoals de Kiki London colour changing gelnagellak.

Meer informatie

Je koopt deze gelnagellak in de Kiki London webshop. Ze hebben nog veel meer gekleurde en glitternagellak. Er is bijvoorbeeld ook een hele leuke zomercollectie verkrijgbaar. Voor de matte topcoat betaalde ik € 7,89. Dream Catcher en Diamonds kosten € 7,29 per stuk. Al deze flesjes bevatten 7,3 ml.

4 reacties op “Kiki London gelnagellak + matte topcoat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top