Kneipp Goodbye Stress geurstokjes

Een aantal weken geleden vertelde ik over de uitbreiding van de Kneipp Goodbye Stress lijn, nieuw waren de badschuim en geurstokjes. Die laatste heb ik nu ongeveer een weekje op mijn beautyroom staan. Vandaag laat ik ze aan je zien en vertel ik er over!

Kneipp Goodbye Stress geurstokjes

De Goodbye Stress lijn van Kneipp beoogt meer energie in je leven en hoofd te brengen waardoor je aanwezige stress beter het hoofd kan bieden. De twee hoofdingrediënten van de lijn dragen daar aan bij.

  • Watermuntextract zorgt voor verfrissing en een hoger energieniveau.
  • Rozemarijnolie stimuleert je geheugen, geeft focus en zorgt voor een betere concentratie. Een echte boost voor je mind!
Ingredienten Kneipp Home Fragrances watermunt rozemarijn
Informatie over Goodbye Stress geurstokjes

De Kneipp geurstokjes zitten in een handig doosje met plastic voorkant, zo kun je meteen de inhoud zien. De vloeistof zit in een glazen potje die afgesloten is met een draaidop. De houtkleurige dop die je op de foto hieronder ziet leg je los op het flesje zodat je de stokjes erin kunt zetten.

Kneipp geurstokjes inhoud verpakking
Kneipp geurstokjes home fragrances

In het flesje zit 50 ml. Ik gok dat er nu, na ongeveer een week, maximaal zo’n 10 ml op is. Je hebt er dus zeker ruim een maand plezier van, wellicht langer.

Flesje watermint rosemary Kneipp geurstokjes

Mijn beautyroom is niet zo groot en toch had ik de eerste dagen niet het idee dat ik de geurstokjes goed kon ruiken. Maar de stokjes stonden niet ver van een open raam, dus dat heeft daar wellicht aan bijgedragen.

Inmiddels heb ik ze ergens anders in de kamer weggezet en is het raam wat vaker dicht (hoera voor regen?). En nu ruik ik het al als ik de trap naar mijn kamer op loop. Het is een geur die ik lastig te omschrijven vind. Een frisse geur waarin ik de munt herken, maar die overheerst niet.

Kneipp Goodbye Stress geurstokjes decoratie

Of je een geur fijn vindt is natuurlijk heel persoonlijk, maar de geurstokjes van Kneipp bevallen me zeker. Het is geen doordringende geur, tegelijkertijd reikt hij vrij ver!

Meer informatie

Deze Goodbye Stress geurstokjes koop je via de Kneipp webshop. Ze kosten € 8,99. Via voorgaande link kun je ook de andere producten uit deze productlijn kopen, zoals de douchegel, geurkaars, badolie en kruidenthee. Kneipp vind je verder onder andere bij Plein.nlKruidvat, Etos en Holland & Barrett.

Heb jij al eens iets uit deze Kneipp productlijn geprobeerd?

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat ter review ontvangen producten, de foto’s, tekst en mening zijn van mezelf.
Lees de disclaimer voor meer informatie.

4 reacties op “Kneipp Goodbye Stress geurstokjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top