Kneipp Goodbye Stress geurstokjes

Een aantal weken geleden vertelde ik over de uitbreiding van de Kneipp Goodbye Stress lijn, nieuw waren de badschuim en geurstokjes. Die laatste heb ik nu ongeveer een weekje op mijn beautyroom staan. Vandaag laat ik ze aan je zien en vertel ik er over!

De Goodbye Stress lijn van Kneipp beoogt meer energie in je leven en hoofd te brengen waardoor je aanwezige stress beter het hoofd kan bieden. De twee hoofdingrediënten van de lijn dragen daar aan bij.

  • Watermuntextract zorgt voor verfrissing en een hoger energieniveau.
  • Rozemarijnolie stimuleert je geheugen, geeft focus en zorgt voor een betere concentratie. Een echte boost voor je mind!

De Kneipp geurstokjes zitten in een handig doosje met plastic voorkant, zo kun je meteen de inhoud zien. De vloeistof zit in een glazen potje die afgesloten is met een draaidop. De houtkleurige dop die je op de foto hieronder ziet leg je los op het flesje zodat je de stokjes erin kunt zetten.

In het flesje zit 50 ml. Ik gok dat er nu, na ongeveer een week, maximaal zo’n 10 ml op is. Je hebt er dus zeker ruim een maand plezier van, wellicht langer.

Mijn beautyroom is niet zo groot en toch had ik de eerste dagen niet het idee dat ik de geurstokjes goed kon ruiken. Maar de stokjes stonden niet ver van een open raam, dus dat heeft daar wellicht aan bijgedragen.

Inmiddels heb ik ze ergens anders in de kamer weggezet en is het raam wat vaker dicht (hoera voor regen?). En nu ruik ik het al als ik de trap naar mijn kamer op loop. Het is een geur die ik lastig te omschrijven vind. Een frisse geur waarin ik de munt herken, maar die overheerst niet.

Of je een geur fijn vindt is natuurlijk heel persoonlijk, maar de geurstokjes van Kneipp bevallen me zeker. Het is geen doordringende geur, tegelijkertijd reikt hij vrij ver!

Meer informatie

Deze Goodbye Stress geurstokjes koop je via de Kneipp webshop. Ze kosten € 8,99. Via voorgaande link kun je ook de andere producten uit deze productlijn kopen, zoals de douchegel, geurkaars, badolie en kruidenthee.

Heb jij al eens iets uit deze Kneipp productlijn geprobeerd?

Dit artikel bevat ontvangen producten,
de foto’s, tekst en mening zijn van mezelf.

Tags: Nieuwe collecties, Reviews, Vegan

4 reacties op “Kneipp Goodbye Stress geurstokjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *