Kneipp MEN Sport 2-in-1 douchegel || Review

Kneipp staat bekend om haar fijne producten voor lichaamsverzorging en sinds een tijdje kun je ook producten speciaal voor heren in de schappen vinden. De Kneipp MEN reeks werd onlangs uitgebreid met deze Sport 2-in-1 douchegel en in dit artikel lees je er alles over!

Kneipp MEN 2-in-1 Douche SPORT douchegel

Deze Kneipp MEN Sport is een douchegel, maar dan met een 2-in-1 formule: Je kunt hem gebruiken voor zowel lichaam als haar. Handig voor na het sporten, op reis of als je gewoon snel klaar wil zijn.

Informatie en ingredienten vegan douchegel voor mannen

De samenstelling en ingrediënten van de MEN producten heeft Kneipp afgestemd op de behoeften van het mannelijk lichaam, dus ook bij deze Sport douchegel. Hierbij zijn rozemarijn en menthol toegevoegd. Door deze combinatie herstellen je spieren sneller en het heeft een verkwikkend effect.

Kneipp douchegel voor mannen vegan zonder microplastics

De 2-in-1 douchegels zitten in een donkere tube met gekleurde accenten. De Sport-variant herken je aan het helderblauw. De formules zijn vegan en vrij van microplastics, paraffine en minerale oliën.

De Kneipp MEN Sport 2-in-1 douchegel in gebruik

Door de tubes is het gemakkelijk om de douchegel uit de tube te krijgen. Hij is misschien wat dikker van textuur dan je zou verwachten, maar schuimt goed en zorgt voor een schoon en fris gevoel.

Textuur van douche en shampoo voor mannen

In dit filmpje krijg je misschien een iets beter idee van de textuur. Volg me meteen op Instagram voor meer van dit soort Reels!

De geur is ondanks de menthol toch wat zwaarder, waardoor hij wat mannelijker lijkt. Ik denk overigens dat niemand raar opkijkt als je als vrouw deze douchegel een keer gebruikt!

Kneipp MEN 2-in-1 Douche SPORT

Zowel mijn man als ik vinden het een fijne douchegel die zowel voor je huid en haar fijn is. Persoonlijk gebruik ik ook nog een conditioner, maar voor mijn man is deze 2-in-1 douchegel voldoende voor zijn haar. Zeker voor een snelle douche na het sporten volstaat de Kneipp MEN Sport!

Meer informatie

De producten van Kneipp MEN vind je natuurlijk in de Kneipp webshop. De 2-in-1 douchegels koop je voor € 6,49 (momenteel voor € 3,89!), een tube bevat 200 ml. Ook zijn er cadeausets beschikbaar. Kneipp koop je ook bij andere verkooppunten zoals WehkampPlein.nlEtosHolland & Barrett en De Online Drogist.

Gebruik jij wel eens zo'n 2-in-1 douchegel / shampoo?

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat ter review ontvangen producten, de foto’s, tekst en mening zijn van mezelf.
Lees de disclaimer voor meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top