Kruidvat Classy Nude Lipcrayon

Sinds lange tijd was ik laatst weer in een fysieke Kruidvat-winkel. Ik zag daar gekleurde lippenbalsems die me deden denken aan Max & More. Ik besloot zo’n Kruidvat Classy Nude Lipcrayon mee te nemen om te proberen. Vandaag lees je er alles over in dit artikel!

Kruidvat Classy Nude Lipcrayon

Catrice had ze, Labello had ze, Max & More heeft ze nog steeds en toen was er ook Kruidvat! Ik had ze nog nooit gezien, deze gekleurde lipcrayon van Kruidvat. En ondanks het stickertje ‘NEW’, gaan ze volgens mij ook alweer uit het assortiment. Ik kreeg namelijk 50% korting bij de kassa en op de website kan ik ze niet vinden.

Er waren nog erg veel rode varianten, volgens mij heb ik de laatste ‘Classy Nude’ gekocht. Ik weet niet of ze naast deze twee nog andere kleuren hebben, in mijn filiaal in ieder geval niet. Daarvoor raad ik je aan naar je eigen filiaal te gaan als je geïnteresseerd bent. Laten we hem eerst maar eens wat beter bekijken!

Kruidvat gekleurde lippenbalsem

De lipcrayon zit in een kartonnen verpakking met op de voorkant kleur en tekst en op de achterkant de benodigde informatie. Hier vind je de ingrediëntenlijst en ook het ‘Vegan’-icoontje. Altijd een pluspunt als een merk daar rekening mee houd vind ik.

KV gekleurde vegan Lip Crayon informatie
Kruidvat gekleurde lippenbalsem nude

De dop zit overigens vastgeplakt aan het karton van de verpakking, dus het was nog even een gevecht om hem eruit te krijgen. De lipcrayon heet niet alleen Classy Nude, hij ziet er ook classy uit. Een zilveren draaidop aan de onderkant om hem omhoog te schuiven en de huls zelf heeft de kleur van de balsem. Er staat verder geen informatie op, alleen de naam en het merk.

KV Gekleurde lippenbalsem uit assortiment

De Kruidvat Lipcrayon in gebruik

Deze Kruidvat lippenbalsem bevat shea boter en Vitamine E om je lippen te verzorgen. Hij voelt heel romig aan en geeft vrij goed pigment af. Op mijn arm kun je de kleur goed zien. Hij neigt wat naar roze.

KV gekleurde vegan Lip Crayon
Kruidvat gekleurde lippenbalsem nude swatch

Met het aanbrengen op mijn lippen gaat de kleur er ook gemakkelijk op. Het is wat lastig om nauwkeurig de randjes te doen omdat hij natuurlijk een vrij brede punt heeft. De dekking is prima. Wel is het nadeel dat hij vrij snel in de lijntjes in je lippen gaat zitten en daardoor niet volledig egaal dekkend meer is.

Kruidvat Classy Nude Lipcrayon swatch

Het blijft natuurlijk een lippenbalsem, dus hij blijft niet erg lang zitten. Na eten of drinken moet je de balsem opnieuw aanbrengen als je het kleurtje op je lippen zichtbaar wil houden.

Ik heb daarentegen wel het idee dat hij mijn lippen verzorgd, dus vooral daarvoor zal ik hem blijven gebruiken!

Meer informatie

Deze Kruidvat Classy Nude Lipcrayon kocht ik bij Kruidvat. Hij kostte € 2,99, maar ik kreeg dus 50% korting omdat hij uit het assortiment gaat. Wil je deze dus nog scoren? Kijk dan snel of hij nog in je filiaal te koop is!

Kende jij deze Kruidvat lippenbalsems al?

— Benieuwd naar meer van zulke producten? Lees hier mijn review over de Max & More gekleurde lipbalms! —

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat geen ter review ontvangen producten.

2 reacties op “Kruidvat Classy Nude Lipcrayon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top