Kruidvat Oh My Hair Gummies || Review

In dit artikel lees je mijn ervaringen met de Oh My Hair Gummies van Kruidvat eigen merk. Voordat ik ze probeerde las ik zowel positieve als negatieve reviews, dus heb ik ruim de tijd genomen om mijn eigen mening te vormen. Lees verder om alles te horen!

Kruidvat Oh My Hair Gummies

Ik heb al heel wat haarvitaminen geprobeerd. Sommige in de vorm van ‘snoepjes’, andere in poeder / capsule vorm. Mocht je meer willen lezen, dan kun je terecht bij de volgende linkjes:

In deze review staan de haar gummies van Kruidvat in de spotlight!

Kruidvat Haargummies | € 7,99

De Kruidvat hairgummies kocht ik op een moment dat ik veel last had van haaruitval. Ik heb een aantal merken afgewogen toen ik in de Kruidvat stond, uiteindelijk besloot ik op basis van prijs en samenstelling voor de Oh My Hair gummies te gaan. Vooraf las ik zowel positieve als negatieve reviews. Daardoor was ik extra benieuwd naar de resultaten die ik zelf zou halen.

Informatie en ingredienten haargummies van Kruidvat

In ieder Kruidvat potje zitten 60 hair gummies. Je neemt er twee per dag (in 1x), dus met 1 pot kun je ca. 1 maand doen. Ik heb een lichte voorkeur voor dit soort snoepjes boven capsules, al zit er wel veel suiker in. In de lijst met ingrediënten zijn zelfs de eerste drie glucosesiroop, suiker en glucose.

Als je let op je suikerinname, kun je beter kiezen voor bijvoorbeeld biotine-capsules (afhankelijk van je wensen). De Kruidvat haargummies zijn overigens ook niet vegan (wel geschikt voor vegetariërs). Hairlust verkoopt vegan hairgummies zonder suiker (bevat wel zoetstoffen).

Samenstelling haarvitamines met biotine en zink

Als je verschillende haarvitaminen naast elkaar legt zitten er altijd kleine verschillen in de samenstelling. Hierboven zie je het lijstje van de Kruidvat Oh My Hair Gummies. Ik heb er niet voor geleerd, dus ik let vooral op het Biotine-gehalte (Vitamine B8, soms ook vitamine H genoemd). Daarnaast zie ik dat er nog veel meer vitamines in zitten, waarvan ik denk dat dat geen kwaad kan.

De Kruidvat Oh My Hair Gummies in gebruik

Deze haarsnoepjes van Kruidvat hebben de vorm van een haasje. Ik zie niet helemaal het nut daarvan. Zeker omdat op de verpakking te lezen is dat je ze ‘buiten bereik van kinderen’ moet houden. Dan zou ik zeggen dat je ze ook niet zo aanlokkelijk voor kinderen moet maken.

Wel heeft de dop een soort kindersluiting: je moet hem indrukken terwijl je hem opendraait. Mijn zoon (7) kreeg hem overigens gewoon open, dus in hoeverre dat helpt is ook maar de vraag. Voor jongere kinderen vormt dat wellicht wel een barrière om niet zomaar de gummies te pakken te krijgen.

Kruidvat Oh My Hair Gummies konijntjes

Maar goed, uiteindelijk gaat het om het resultaat! Voor ik begon met deze hairgummies had ik last van haaruitval. Steeds als ik mijn haar waste leek het alsof er plukken tegelijk loskwamen van mijn hoofd. Daar ging ik me toch wel wat zorgen om maken, dus probeerde ik haarvitaminen om er verbetering in te krijgen. En dat lukte uiteindelijk!

Het resultaat

Ik merkte na ongeveer twee maanden dat ik steeds minder haaruitval had. Of dat alleen door de Kruidvat hairgummies kwam weet ik niet, maar het heeft de situatie in ieder geval niet verslechterd. Verder heb ik eigenlijk weinig gemerkt aan de conditie of glans van mijn haar.

Al met al hebben deze haarvitaminen nadelen: er zit veel suiker in (zijn dan ook erg zoet) en ze zijn niet vegan. Maar de voordelen (prijs, inname 1x per dag, resultaat) hebben me over de streep getrokken om toch nog een paar potjes te kopen!

Meer informatie

Deze Oh My Hair gummies koop je natuurlijk bij Kruidvat. In de filialen en online vind je ze voor € 7,99 per potje. Een potje bevat 60 hairgummies, goed voor 30 dagen. Let op: inmiddels heeft Kruidvat de kleur aangepast en vind je de gummies nu in het rood. De samenstelling en prijs zijn hetzelfde gebleven.

Heb jij deze Oh My Hair Gummies van Kruidvat al eens geprobeerd?

— Meer lezen over dit soort producten? Bekijk alle reviews via deze link: Haarvitaminen! —

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat geen ter review ontvangen producten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top