Kylie Cosmetics Bronzer || Review

Het merk Kylie Cosmetics bestaat al enige tijd, maar ik had er nog nooit iets van geprobeerd. Over deze Kylie bronzer hoorde ik goede verhalen, dus ik besloot hem te proberen. Al is het alleen al om de verpakking die mooi in mijn collectie staat. Lees verder voor de deze Kylie Jenner bronzer review!

Kylie Cosmetics bronzer

Over Kylie Jenner

Ze verwierf beroemdheid als jongste (half)zus van The Kardashians: Kylie Jenner. Na een aantal andere ondernemingen heeft ze sinds 2015 het succesvolle cosmetica bedrijf Kylie Cosmetics, wat ooit startte met de Kylie Lip Kit. Een paar jaar geleden kwam daar ook nog Kylie Skin bij.

Inmiddels zijn er naast lipproducten en skincare onder andere blushes, highlighters, oogschaduwpaletten en bronzers uitgebracht. Die laatste steelt de show in dit artikel!

De Kylie Cosmetics Bronzer

Roze is de kenmerkende kleur voor Kylie’s producten. De bronzer is verpakt in een roze doosje met op de achterkant informatie en ingrediënten. Kylie Cosmetics is een cruelty-free merk en deze bronzer is vegan.

Pressed Bronzing Powder in Tequila Tan

Ik kon kiezen uit vijf tinten, uiteindelijk ging ik voor de Kylie bronzer in Tequila Tan. Niet de lichtste tint, maar ook zeker niet de donkerste.

Kylie bronzer 200 Tequila Tan

Net als het kartonnen doosje is ook de verpakking van de bronzer zelf roze. Stevig, vierkant en duidelijk herkenbaar door de duidelijke KYLIE op de voorkant.

Verpakking Kylie bronzer vegan

Nadeel van deze verpakking is wel dat de blushes en highlighters volgens mij in dezelfde verpakking zitten. Op de achterkant zie je gelukkig met welk product je te maken hebt.

Kylie Bronzer in Tequila Tan 200

De Kylie bronzer in gebruik

De Kylie bronzer bevat een spiegeltje in het deksel waarop het logo nogmaals te zien is. Op de inlay staan de ‘druppels’ die al sinds de Kylie Lip Kit kenmerkend zijn voor het merk.

Binnenkant roze verpakking met spiegeltje

De verpakking opent gemakkelijk en sluit goed. Ik zou hem zonder zorgen in mijn tas doen om mee te nemen, hij lijkt wel tegen een stootje te kunnen. De bronzer heeft verder geen geur en vult de hele verpakking.

Kylie Cosmetics bronzer in Tequila Tan

Hij heeft een zachte textuur die erg prettig aanvoelt. Mede daar die textuur heeft hij ook een hoge pigmentatie.

Close-up Kylie Jenner bronzing powder in tequila tan 200

Deze Kylie bronzer in de kleur Tequila Tan is een goede match met mijn eigen huidskleur. Hij is niet te licht en gelukkig ook niet te donker. Wel is hij wat warmer dan de Morphe Gilded Desert bronzer. Op de swatch lijkt hij wat oranje in zich te hebben, maar als ik hem gedoseerd aanbreng op mijn gezicht is dat eigenlijk niet te zien. Rechts naast de swatch zie je de vervaagde bronzer.

Swatch Tequila Tan pressed bronzing powder vegan

Hij is wel vrij gepigmenteerd, dus breng niet meteen teveel aan. De kleurintensiteit is dan goed op te bouwen.

Het is geen goedkope bronzer, maar je ziet dat er aandacht is besteed aan de kwaliteit ervan. Het hele plaatje ‘klopt’. Wat mij betreft dan ook niets dan lof voor deze goede bronzer. Het heeft me erg benieuwd gemaakt naar de andere Kylie Cosmetics producten!

Meer informatie

De Kylie Cosmetics bronzer is er in 5 tinten, in dit artikel zag je Tequila Tan. Ze zijn allemaal te koop bij onder andere Douglas voor € 21,99. De bronzers bevatten 11 gram. Hij is vegan en cruelty-free geproduceerd.

Heb jij al producten van Kylie Cosmetics of Kylie Skin geprobeerd?

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat geen ter review ontvangen producten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top