Limited Edition: Essence x PAC-MAN

Sinds deze week ligt er een nieuwe Trend Edition van Essence in de winkel: de samenwerking met PAC-MAN! Ik moest er natuurlijk een paar items van meenemen toen ik dat zag. Lees snel verder!

Ik kocht de drie items die mij het meeste aanspraken: het oogschaduwpalette, één van de highlighters en de lippenbalsem.

Limited edition Essence Pac-man 2019 oogschaduw palette highlighter lippenbalsem

Colour changing lipbalm
Deze lippenbalsem wilde ik wel eens proberen! Hij verandert van kleur zodra je hem aanbrengt. En dat is maar goed ook, want de lippenbalsem is in de verpakking zo groen als gras!

Limited edition Essence Pacman lippenbalsem 01 blinky

Ik vind zulke producten leuk, vandaar dat ik hem mee naar huis nam. Voor die € 1,99 kon ik hem niet laten liggen! En dan nu de swatch. Op mijn arm werd het groen vrijwel meteen paarsig toen ik hem aanbracht. Op de verpakking is toch echt te lezen dat hij van groen naar roze zou verkleuren, dus probeerde ik hem op mijn lippen. Ik kan je verzekeren: op je lippen wordt hij wel degelijk roze. Fuchsia roze, veel meer aanwezig dan ik had verwacht van een lippenbalsem!

Limited edition Essence Pacman lippenbalsem 01 blinky swatch

Baked highlighter
In deze Trend Editie van Essence x PAC-MAN zitten twee baked highlighters. Een gouden en een rosé tint. Echt diepe, gouden highlighters vind ik niet mooi bij mijn huid staan. Dus voor € 3,89 kocht ik de rosé kleurige baked highlighter (02 ready!).

Limited edition Essence Pac-man 2019 baked highlighter 02 ready!
Limited edition Essence Pacman 2019 baked highlighter 02 ready!

En wat een mooie structuur heeft dit product! Ik probeerde hem met mijn vingers en hij voelt heerlijk zacht aan. Over de pigmentatie mag je zelf oordelen, maar ik ben er zeer tevreden mee. Zeker geen miskoop denk ik!

Limited edition Essence Pacman 2019 baked highlighter 02 ready! swatch

Oogschaduwpalette
En als laatste kocht ik nog het oogschaduw palette. Ik denk dat dit misschien wel de topper uit de Essence x PAC-MAN collectie is! Het palette kost € 6,99 en daarvoor krijg je acht goed gepigmenteerde, herfstige kleuren.

Limited edition Essence Pac-man 2019 oogschaduw palette 01 You'll eat it up!

Van de 8 tinten zijn er 3 mat en de overige zijn shimmery. De ene wat meer dan de andere, zoals je op bovenstaande foto al kunt zien. Met deze warme tinten kun je mooie ooglooks maken die bij de herfst passen, ik kijk er al naar uit!

Limited edition Essence Pac-man 2019 oogschaduw palette 01 You'll eat it up! swatches

De pigmentatie valt me zeker niet tegen! Ik moet hem nog proberen op mijn oogleden, maar ik verwacht dat het helemaal goed gaat komen met deze mooie tinten. Vooral de okergele oogschaduw lijkt me erg tof. Als ik één negatief puntje over dit palette zou moeten opnoemen, dan zou het zijn dat ik een spiegel in de deksel mis. Maar ach, spiegels heb ik in principe genoeg!

Heb je ook al iets uit deze Essence x PAC-MAN collectie gekocht? Wat vind je ervan?

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat geen ter review ontvangen producten.

2 reacties op “Limited Edition: Essence x PAC-MAN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top