Limited Edition Estrid Onyx scheermes

De kleurrijke scheermesjes van Estrid hebben een half jaar geleden mijn hart al gestolen. Ze waren toen in zes vrolijke kleuren verkrijgbaar en de roep om een zwarte variant was hoorbaar voor het Zweedse merk. Een maand geleden presenteerde Estrid dan ook Onyx: een matzwarte uitvoering. In dit artikel laat ik hem aan je zien!

Starterpakket scheermesjesabonnement vegan met meeneemhoesje

Estrid Onyx

Mocht je nog nooit van Estrid gehoord hebben: het is een Zweeds merk wat zicht richt op de Europese markt. Ze bieden kwalitatieve, duurzame scheermesjes en andere ontharingproducten (zoals wax strips). Dat doen ze op een genderneutrale manier. De scheermesjes zijn dus niet gericht op mannen (vaak blauw) of vrouwen (vaak roze) zoals bij veel bekende merken, maar zijn voor iedereen te gebruiken zonder associatie met geslacht.

Bij de ontwikkeling en productie van de items wordt rekening gehouden met duurzaamheid en ethische verantwoording. De scheerkopjes zijn verwisselbaar, dus er is minder afval dan bij wegwerpscheermesjes. Alle verpakkingen worden gemaakt van gerecycled materiaal en ze gebruiken enkel veganistische ingrediënten in hun producten. Estrid is een dierproefvrij merk.

Naast losse verkoop bieden ze een scheermesjesabonnement aan, waardoor je op regelmatige basis nieuwe mesjes en verzorgingsproducten kunt ontvangen zonder gedoe.

Estrid Onyx limited edition zwart scheermesje veganistisch

Onyx is de nieuwe, limited edition, uitvoering van het bekende Estrid scheermesje. Hij is matzwart, net als alle accessoires die je hieronder ziet.

The Estrid Onyx Bundle | € 21,90

The Onyx Bundle van Estrid bevat alles wat je nodig hebt en natuurlijk allemaal in klassiek zwart. Hij kost € 21,90 (in combinatie met een abonnement krijg je hem voor € 16,90). De set bevat natuurlijk het zwarte stalen scheermesje en twee bijpassende kopjes met veganistische strip.

Daarnaast zit er een houder in die je met een zuignap aan je douchemuur of -deur kunt bevestigen (The Holder) en een reishoesje zodat hij goed beschermd met je mee kan (The Case).

Compleet starterpakket inclusief reishoesje

Wil je meer lezen over deze producten, klik dan door naar de Estrid review die ik eerder schreef over de groene variant. De informatie in dat artikel geldt natuurlijk ook voor de Onyx!

The Case om scheermesje mee te nemen

Heb je geen behoefte aan deze case, dan kun je in plaats van The Onyx Bundle ook gaan voor The Razor Starter Kit. Daarin vind je dan het mesje, twee kopjes en de houder voor een iets lagere prijs (€ 14,95 bij eenmalige aankoop, goedkoper in combinatie met een abonnement).

Verschil blauwe en gele scheermesjes

Aan het einde van de zomer van 2023 is Estrid overgestapt van de kenmerkende blauwe scheerkopjes naar de lichtgele (kleurloze) variant. Ze worden beetje bij beetje uitgefaseerd, dus tot half 2024 zou je bij een abonnement ook nog blauwe kunnen ontvangen.

Waarom ontvang je nu kleurloze scheermesjes van Estrid? Ze hebben twee kleurstoffen en titaniumdioxidepoeder (wat ook bijdraagt aan kleuring) uit de formule gehaald. De rest is onveranderd. Nog steeds bevatten ze bijvoorbeeld sheaboter en cacaoboter als belangrijkste ingrediënten.

Verschil blauwe en gele scheermesjes van Estrid

Het weglaten van de kleurstoffen en titaniumdioxidepoeder zorgt er daarnaast voor dat ook de ultragevoelige huid deze scheermesjes beter zal kunnen verdragen.

Daarbij zijn het productieproces en de verpakkingen aangepast. Er wordt nu per cartridge minder plastic gebruikt en ze zijn daardoor beter te recyclen.

Meer weten? Check dan dit blogartikel van Estrid waarin ze het één en ander uitleggen (in het Engels).

Meer informatie

Via de Estrid website koop je nu de limited edition Onyx producten. Wacht niet te lang, want er is maar een beperkte oplage beschikbaar! Je kunt kiezen voor:

Via de site vind je ook andere producten voor ontharing en lichaamsverzorging. Estrid is een dierproefvrij merk, alle producten zijn geschikt voor veganisten.

Heb jij al eens scheermesjes van Estrid geprobeerd?

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat ter review ontvangen producten, de foto’s, tekst en mening zijn van mezelf.
Lees de disclaimer voor meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top