Little Wonderland maandelijkse Mask Box

Vorige week was ik op zoek naar een nieuw serum en kwam ik op de site van Little Wonderland deze leuke maandelijkse Mask Box tegen! Ik besloot het eens te proberen. Kijk mee naar deze leuke set om te kopen en ook om te geven!

Little Wonderland sheetmaskers box januari 2021

Toegegeven: ik ben een sucker voor (mystery) boxen. Als de inhoud er dan ook nog eens vrolijk uit ziet, ben ik al snel om. Je kunt je dus voorstellen hoe snel deze Januari Mask Box in mijn digitale winkelmandje lag. Ik vind dit zo leuk om te proberen (en misschien ook om eens iemand cadeau te geven!) dat ik het graag met jullie wilde delen!

Wat is de Little Wonderland Mask Box?

Zoals ik het begrijp stelt Little Wonderland, een webshop voor Koreaanse skincare, iedere maand een ‘box’ samen met daarin 10 sheetmaskers. Het is mij niet duidelijk of de prijs iedere maand hetzelfde is, de januari-box kost € 18,99 voor 10 sheetmaskers. Dat is nog geen 2 euro per masker, dus leuk om wat nieuwe merken of maskers te proberen!

Het thema van Januari 2021 is Better than Chocolate en dat is te zien aan de vrolijke verpakkingen met snoepgoed, cupcakes en ijsjes.

Dr. Mola sheetmaskers

Verreweg de meeste sheetmaskers in de box zijn van Dr. Mola. Dat merk kenmerkt zich door de vrolijke verpakkingen. Er zitten twee maskers uit de ‘Cream’-lijn in: Chocolate Cream en Peppermint Cream. Beide zijn hydraterende, revitaliserende maskers. Het Peppermint masker vernauwt daarbij ook nog je poriën.

Sheetmaskers Dr. Mola chocolate cream peppermint

Van de andere reeks zitten er vier sheetmaskers in. Eentje doet me denken aan Halloween, door de kleuren en de naam Trick or Treat. Het is een sheetmasker met wortelextract wat de huidskleur egaliseert en een ontstekingsremmende werking heeft.

Daarnaast zit er een Blueberry Muffin masker in wat een hydraterende en antioxiderende werking heeft.

Sheetmaskers Dr. Mola muffin gelato cup

De laatste twee maskers van Dr. Mola zijn Gelato Cup sheetmasks. Het aardbeienmasker zorgt ervoor dat de huid diep gevoed wordt zodat hij gladder en voller wordt. Het Black fruits masker beschermt je huid tegen veroudering doordat het je een zachtere en meer elastische huid geeft.

Cellina sheetmasker

Het Cellina Orange Repairing Mask in deze box kon ik niet los op de website terugvinden. Misschien is dit nog een restant geweest wat zo de weg naar de klant vindt. Het masker ziet er ook iets minder vrolijk en kleurrijk uit, maar valt daardoor wel op!

Cellina repairing Orange mask LW box 2021

Candy O’Lady sheetmaskers

De laatste drie sheetmasks zijn van het merk Candy O’Lady. Ook dit merk wordt niet los verkocht bij Little Wonderland. Nog een extra reden om de Mask Box aan te schaffen! Deze maskers zien er namelijk erg vrolijk uit.

Sheetmasks Little Wonderland Candy O'Lady snoepjes

De maskers hebben alledrie een andere werking:

  • Mellow Cotton Candy Mask voor bescherming van de huid.
  • Mystic Potion Candy Mask vitaliseert de huid.
  • Sweet Lemon Candy Mask heeft een brightening effect.

Ik kan niet wachten om deze maskers te gaan proberen! Ik ben zelfs geneigd om iedere maand de Mask Box bij Little Wonderland te gaan bekijken. Maar als ik eerlijk ben gebruik ik geen 10 sheetmaskers per maand, dus dan wordt mijn voorraad te groot. Hopelijk kan ik mezelf inhouden!

Meer informatie

Iedere maand heeft Little Wonderland een nieuwe mask box (die overigens niet in een geschenkverpakking zit, je koopt gewoon 10 maskers in 1 keer). Elke 1e of 2e van de maand komt de nieuwe box online. En op = op! De box kost € 21,50 en dan krijg je 10 sheetmaskers. Op de website lees je steeds welke maskers je ontvangt.

—- Meer lezen over sheetmaskers? Neem dan eens een kijkje bij deze artikelen: Review: Dr. Jart+ Cicapair sheetmask, Getest: Missha sheetmaskers! —-

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat geen ter review ontvangen producten.

Eén reactie op “Little Wonderland maandelijkse Mask Box

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top