Lookfantastic adventskalender 2022 || Unboxing

Lookfantastic heeft weer een prachtige adventskalender ontwikkeld voor 2022. Hij heeft de naam ‘The Beauty Story’ meegekregen en is vormgegeven als een heel groot boek. In dit artikel pak ik vakje voor vakje uit, dus kijk snel verder als je graag wil weten wat erin zit!

Lookfantastic adventskalender 2022 The Beauty Story
De Lookfantastic adventskalender van 2023 kopen? Scroll dan snel naar beneden voor een kortingscode!

Is het niet een plaatje om te zien? En groot! Dit zware boek is gemaakt van stevig karton en de twee kanten worden bij elkaar gehouden door een elegante rode strik.

Lookfantastic adventskalender 2022

Ook handig: bij de adventskalender van 2022 leverde Lookfantastic een informatieboekje waarin op iedere bladzijde een korte uitleg staat over het product van die dag.

Achterkant Lookfantastic adventskalender 2022

De achterkant van het boek is simpel gehouden. Alle informatie over de producten vind je, middels de QR-codes in het informatieboekje, op de Lookfantastic website.

Als je de strik losmaakt kun je het boek openen. Aan beide kanten zitten lades in diverse formaten waar in je allerlei mooie producten vindt.

Binnenkant Lookfantastic adventskalender 2022

Ik werd meteen enthousiast van de goede kwaliteit kalender en hoe netjes hij eruit ziet. Daardoor was ik erg benieuwd naar de inhoud, want ik had zo weinig mogelijk daarvan vooraf bekeken!

De inhoud van de Lookfantastic adventskalender 2022

Voor een preview kijk je onderstaande Reels die ik eerder op Instagram postte. En vergeet me niet te volgen zodat je dit soort video’s automatisch op je tijdlijn krijgt!

Dag 1: Rituals Fragrance Sticks

Het eerste vak is meteen een grote! En een goede, vind ik. Het zijn de geursticks uit The Ritual Of Ayurveda. Wat zal mijn huis komende tijd lekker ruiken!

Rituals Ayurveda fragrance sticks

Dag 2: Drunk Elephant Protini Polypeptide Cream

In lade nummer twee vond ik een 5 ml potje van Drunk Elephant. Het is de Protini Polypeptide Cream die je huid hydrateert en dofheid tegen gaat. Ik wilde al langer het merk proberen, dus leuk om zo kennis te kunnen maken!

Druk Elephant Protini Polypeptide Cream

Dag 3: Iconic Triple Threat Mascara

In de meeste adventskalenders vind je wel een mascara, zo ook in die van Lookfantastic van 2022. Het is de Triple Threat Mascara van Iconic London. Volgens mij heb ik nog niets van dat merk geprobeerd, ik ben dan ook erg benieuwd.

Iconic Triple Threat Mascara

Dag 4: Demi Mini Candle

Wat een grappig item in lade nummer 4! Het is een kleine kaars in een vrouwvorm met een heerlijke geur. Dit is de variant Elle, in andere kalenders kan variant Femme zitten. Dat is net een andere bodyshape.

Demi Candle Elle mini kaars in vrouwvorm

Dag 5: BEAUTYPRO Warming Eye Mask

Dit masker van BEAUTYPRO is ideaal voor na lange kerstdiners bij de schoonfamilie! Het verwarmt en bevat kamille om vermoeide ogen te kalmeren. Even een rustmomentje voor jezelf, dus.

Beautypro Warming Eye Mask

Dag 6: We Are Paradoxx 3-in-1 Hair Repair

Dit haarmasker herken ik nog van De Bijenkorf adventskalender van 2021. Daarin zat een mini conditioner, in deze Lookfantastic kalender lijkt het een haarmasker te zijn. Die kan ik op de Lookfantastic website momenteel niet vinden, misschien is de conditioner verbeterd en zo tegelijkertijd een haarmasker geworden?

Paradox repair conditioner Lookfantastic adventskalender 2022

Dag 7: By Terry Hyaluronic Hydra Pressed Powder

Deze kleine pressed powder is wit en bevat hyaluronzuur. Je kunt hem bijvoorbeeld gebruiken als setting powder. Ook voor dit merk geldt dat ik er nog niets van geprobeerd heb, dus ik ben erg benieuwd! De verpakking alleen al ziet er mooi uit, zeker omdat hij zo klein is.

By Terry Hyaluronic Hydra Pressed Powder mini

Dag 8: Revolution Satin Kiss Lipstick & Pout Bomb Lipgloss

In vakje nummer 8 vond ik twee items! Beide zijn lipproducten van Makeup Revolution. De eerste is een Plumping Gloss met vitamine E. De tweede is een Satin Kiss Lipstick in de kleur Ruby Red. Dit is een diepe, rode tint. Perfect passend bij de feestdagen, dus! In de Revolution adventskalender vond ik dit jaar ook zo’n lipstick, gelukkig in een andere kleur!

Revolution Satin Kiss rode lipstick en Pout Bomb Glass

De Satin Kiss lipstick zie je in het volgende artikel: Revolution Satin Kiss Lipsticks || Review.

Dag 9: Aroma Active Soothing Universal Repair Cream Light

Van dit merk had ik nog nooit gehoord. Deze Aroma Active crème zou ervoor zorgen dat je huidbarrière wordt hersteld en je huid intens gehydrateerd en gekalmeerd wordt. Zo’n gezichtscrème is altijd welkom, zeker tijdens de feestdagen.

Aroma Active Soothing Universal Repair Cream Light

Dag 10: Rodial Vit C Brightening Mask

Dit merk ken ik wel! Ik probeerde een tijd geleden de Rodial Vit C brightening cleanser nadat ik hem vond in een Lookfantastic beautybox. Het masker lijkt me ook fijn, dus ik wil hem graag proberen!

Rodial Vit C Brightening Mask

Dag 11: Christophe Robin Cleansing Purifying Scalp Scrub

De afgelopen tijd heb ik al een aantal scalp scrubs geprobeerd (zoals de HEMA Scalp Scrub en Hairlust Scalp Detox Scrub). Het merk Christophe Robin ken ik nog van het No Frizz haarproduct wat ook uit een Lookfantastic beautybox kwam. Daar ben ik tevreden over, dus dat belooft veel goeds voor de scalp scrub. Het is een flinke pot dus zeker genoeg om er een goed oordeel over te vormen.

Bekijk dit artikel voor de review: Christophe Robin Cleansing Purifying Scrub!

Christophe Robin Cleansing Purifying Scalp Scrub

Dag 12: Elemis Pro-Collagen Cleansing Balm

Al langer wil ik een cleansing balsem proberen, daar krijg ik nu de kans voor door deze van Elemis. Het is ook alweer even geleden dat ik iets van ze heb geprobeerd, dus erg leuk dat dit in deze kalender zit!

Elemis Pro-Collagen Cleansing Balm

Dag 13: Avant Velvet Perfecting Lip Scrub

In doosje nummer dertien zit een lipscrub van Avant. Ik lees dat hij amandelolie bevat, wat niet mijn favoriete geur is. Daarbij gebruik ik niet heel vaak lipscrubs, dus ik denk dat ik hier iemand anders blij mee ga maken.

Avant Velvet Perfecting Rose Sugar Scrub

Dag 14: Sachajuan Hair Repair Mask

Nog een Repair haarmasker, deze is van Sachajuan. Ik heb nog nooit van dit merk gehoord! Mijn haar is vrij breekbaar, dus een goed haarmasker is nooit weg.

Sachajuan Hair Repair Mask

Dag 15: West Barn Co. Gel Brows

Een brow styling gel mét een spoolie. Inmiddels heb ik er al een paar op voorraad liggen (INGLOT Soap Brow en Essence Brow Styling Soap Set). Dat is de reden dat ik deze ook ga weggeven denk ik.

West Barn Co Gel Brows with Spoolie

Dag 16: Inika Black Eye Pencil

Doosje nummer zestien bevat een zwart oogpotlood van Inika. Ook hiervoor geldt dat ik er al een aantal in gebruik heb en een aantal op voorraad heb liggen. Ik ga er dan ook nog even over nadenken of ik deze ga houden.

Inika Organic Black Eye Pencil

Dag 17: Emma Hardie Plump & Glow Hydrating Facial Mist

In vakje zeventien vond ik een gezichtsspray van Emma Hardie. Hij geeft je huid hydratatie en beschermt hem tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Zo’n spray gebruik ik vaak in de zomers, heerlijk verkoelend! Deze ga ik dan ook bewaren.

Emma Hardie Plum & Glow Hydrating Facial Mist

Dag 18: Philip Kingsley Elasticizer Booster

Veel conditioners / haarmaskers in de Lookfantastic adventskalender van 2022! De Restoring Conditioner van Philip Kingsley zorgt voor gehydrateerd en soepel haar.

Philip Kingsley Elasticizer Booster Conditioner

Dag 19: Luvia 2 pan eyeshadowpalette

Op dag negentien vind je een oogschaduw palette van Luvia. Hierin zitten twee bruintinten: een matte en een shimmer. Zo kun je een simpele, maar feestelijke ooglook maken tijdens de feestdagen!

Luvia 2 Pan Eyeshadowpalette

Dag 20: Zelens Tea Shot Urban Defence Serum

Dit serum beschermd je huid tegen vervuiling en andere schadelijke stoffen van buitenaf. Hij bevat maar liefst vijf soorten thee! Het lijkt me een interessant serum, dus ik kijk er naar uit om hem te proberen.

Zelens Tea Shot Urban Defence Serum

Dag 21: Disciple Gua Sha

De Gua Sha is de laatste tijd in opkomst: een natuurlijke massagetool waarmee je jouw huid kunt verwennen. Je kunt hem gebruiken in combinatie met een serum of gewoon op de droge huid. In de Beautybay Mystery box vond ik er ook één, dus ik zal deze denk ik weggeven.

Disciple Natural Hemp Gua Sha

Dag 22: First Aid Beauty Bump Eraser Body Scrub

Dit product was me opgevallen toen de eerste foto’s van de inhoud van de kalender voorbij komen. Ik heb regelmatig op het punt gestaan deze body scrub te kopen, dus dit was één van de redenen die me over de streep trokken om de Lookfantastic kalender te kopen dit jaar!

First Aid Beauty Bump Eraser Body Scrub Lookfantastic adventskalender 2022

Dag 23: ESPA Optimal Skin Pro-Moisturiser

Op dag 23 vind je een moisturiser van ESPA zodat je jouw huid goed kunt verwennen tegen de feestdagen. Zo schuif je met een stralende huid aan bij het kerstdiner.

Espa Optimal Skin Pro-Moisturiser

Dag 24: The Ordinary Mandelic Acid 10% + HA

The Ordinary is een merk waar ik wel fan van ben, sinds ik het Niacinamide + Zinc serum probeerde. Het Mandelic Acid + HA serum gebruik je voor een heldere, egalere huid. Iets wat ik ook wel kan gebruiken!

The Ordinary Mandelic Acid 10% + HA

Dag 25: PMD Clean Mini

Een bonusdag! In de Lookfantastic adventskalender van 2022 zitten 25 vakjes, dus ook op Eerste Kerstdag kun je nog iets uitpakken. Het is een Smart Facial Cleansing Device waarmee je bijvoorbeeld serums kunt inmasseren en je huid kunt reinigen. Het lijkt me een erg fijn ding, dus hier ben ik erg blij mee!

De uitgebreide review lees je in dit artikel: PMD Clean Mini gezichtsreiniger!

PMD Clean Mini Facial Cleansing Device

Mijn mening over de Lookfantastic adventskalender 2022

Mijn eerste indruk van deze kalender was al goed. De verpakking ziet er mooi en luxe uit. Hij voelt zwaar door alle items en het gebruikte materiaal geeft een duurzame indruk.

Van binnen blijkt de kalender ook goed verzorgd, in ieder vakje zit een rood beschermingspapiertje waardoor je echt iets uitpakt iedere dag.

Volledige inhoud Lookfantastic adventskalender 2022

Er zitten eigenlijk geen ‘opvulcadeautjes’ in zoals je bij goedkopere adventskalenders wel vaak ziet. De meeste items zal iedereen wel kunnen gebruiken. Van veel producten zit er een wat kleinere hoeveelheid in, maar hij bevat ook full size items.

Al met al ben ik erg blij met deze kalender, iedereen zal voor zichzelf moeten afwegen of ze € 115 willen betalen voor deze inhoud. Goedkoop is hij niet, maar als je de inhoud bekijkt is hij toch wel erg veelzijdig en zitten er veel bruikbare items in.

Meer informatie

De Lookfantastic adventskalender van 2022 kost € 115 (Lookfantastic beautybox-abonnees krijgen € 15 korting). De totale waarde van de inhoud van de kalender is ca. € 550. Denk je erover deze kalender te kopen? Wees er dan snel bij, want deze adventskalenders zijn vaak snel uitverkocht!

Afzonderlijke items shoppen bij Lookfantastic? Of ga je voor de Lookfantastic adventskalender van 2023? Vul dan bij het afrekenen code LFNLTHENEXTG1RL in voor 20% korting op geselecteerde items (inclusief de adventskalender)!

Want denk jij over de inhoud van deze adventskalender?

— Alle adventskalender van dit jaar zie je in het Overzicht van beauty adventskalenders 2022! Vanuit daar klik je ook door naar andere unboxings van dit jaar. —

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 5, gebaseerd op 1 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat geen ter review ontvangen producten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top