Lookfantastic BeautyBox mei 2023 || Unboxing

Mei was weer een goede maand om de Lookfantastic Beautybox te ontvangen! In dit artikel laat ik je zien wat er in de box (of eigenlijk toilettas) zat. Boordevol met een aantal producten voor je haar, een toner, body cream en SPF-bescherming voor je lippen. Kijk dus snel verder!

Lookfantastic Beautybox May 2023 mei inhoud

Lookfantastic Beautybox van mei 2023

Deze Lookfantastic Beautybox van mei 2023 staat in het teken van de naderende zomer. Verzorgende, hydraterende producten voor huid en haar en een exclusieve toilettas zodat je alles bij je hebt als je op vakantie gaat.

Invisibobble Sprunchie

Het eerste item wat je in de Lookfantastic Beautybox van mei 2023 kon vinden was een Sprunchie van Invisibobble. Dit is een klassieke scrunchie maar dan met de kenmerkende spiraalvormige elastiek erin. Ik was al bekend met het merk en de sprunchies door de Invisibobble adventskalender die ik afgelopen jaar uitpakte. Zowel mijn dochter als ik zijn verkocht!

Je kon onderstaande gestreepte variant in de box vinden of de POWER Pink Mantra.

Invisibobble Sprunchie via LF
Ook shoppen bij Lookfantastic? Lees verder voor een kortingscode!

Brazilian Bum Bum Cream

Deze Brazilian Bum Bum Cream van Sol De Janeiro is volgens mij vooral in de Verenigde Staten een bestseller! In Nederland zie ik het merk nog niet zoveel voorbij komen, maar daar kan natuurlijk snel verandering in komen.

De Brazilian Bum Bum Cream is een rijke, romige bodycream voor een zachte, gehydrateerde huid. Momenteel is hij niet los verkrijgbaar bij Lookfantastic, maar hij zit wel in diverse sets.

Brazilian Bum Bum Cream deluxe size

Ultrasun Lip Protection & Care SPF30

Wist je dat veel mensen hun lippen vergeten te beschermen tegen zonlicht? Ik ben er zelf ook regelmatig schuldig aan. Maar dat is nu verl3eden tijd door deze Ultrasun lippenbalsem met SPF30! Hij is overigens ook verkrijgbaar in SPF50 voor extra bescherming. Ze zijn vrij van parfum en zelfs geschikt voor baby’s.

Lippenbalsem met SPF30 in Lookfantastic beautybox mei 2023

Elemis Rehydrating Ginseng Toner

Het vierde product wat ik in de Lookfantastic Beautybox van mei 2023 vond was een kleine variant van de Elemis Rehydrating Ginseng Toner.

Hij is ideaal voor de droge en wat oudere huid. Door onder andere extracten van Koreaanse ginseng in deze toner wordt de huid gevoed, worden resten make-up verwijderd en de pH-waarde van je huid weer in balans gebracht. En hij is vegan!

Elemis Rehydrating Gingseng Toner travelsize

Maui Moisture Shampoo & Conditioner

Als laatste twee producten van Maui Moisture Hair Care. Een shampoo en conditioner (beide 100 ml) met kokosmelk, speciaal ontwikkeld voor droog haar. Ze bevatten naast kokosmelk ook guave-extract en mango boter.

Zowel de shampoo als conditioner zijn vegan en ruiken heerlijk zoet.

MAUI moisture haircare shampoo en conditioner met coconut milk

Op Instagram postte ik een Reel met de inhoud van deze beauty box, je bekijkt hem hieronder. Volg me om ook via dat kanaal op de hoogte te blijven van al het beautynieuws en -reviews!

Meer informatie

De Lookfantastic Beautybox komt iedere maand uit, in dit artikel zag je de box van mei 2023. Sluit je een jaarabonnement af voor de LF box, dan kost je dat € 15,50 per maand (je kunt altijd een maand overslaan).

Wil je eenmalig een beautybox aanschaffen? Dat kan! In dat geval kost hij € 20. Voor korting gebruik je code LFNLTHENEXTG1RL! De eenmalige mei-box kost dan nog maar € 13.

Heb jij een abonnement op een beautybox? Of koop je ze wel eens los?

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 5, gebaseerd op 1 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat ter review ontvangen producten, de foto’s, tekst en mening zijn van mezelf.
Lees de disclaimer voor meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top