Lookfantastic beautybox: The Royal Box

In het verleden heb ik wel eens een beautybox gehad, zo’n verrassingspakket met allemaal luxueuze beauty-producten. Dit was de eerste beautybox van Lookfantastic die ik kocht: The Royal Box. Kijk mee!

Lookfantastic beautybox The Royal Box

Benieuwd naar een nieuwere versie? Bekijk hier de Lookfantastic Mystery Box unboxing van april 2021!

The Royal Box is speciaal samengesteld voor de Nederlandse markt. Ik kocht hem dan ook op Koningsdag. Een week later stond hij bij mij op de mat en kon ik hem eindelijk uitpakken! De doos zelf voelde stevig aan en ziet er heel chique uit door de gouden opdrukken.

Lookfantastic beautybox The Royal Box inhoud

Er zaten zes producten in (die je overigens wel kunt bekijken voor je hem koopt) en ik laat ze vandaag kort aan je zien.

ESPA Bad- en douchegel

Ik ben zelf nog niet bekend met het merk ESPA, maar het valt onder hetzelfde moederbedrijf als Lookfantastic. Het skincare-merk maakt zoveel mogelijk gebruik van natuurlijke ingredienten. Deze bad- en douchegel schijnt één van de bestsellers te zijn.

Espa bad en douchegel #lfbeautybox

De geur van bergamot en jasmijn zorgt ervoor dat hij fris ruikt en door de zeepvrije formule is hij mild voor de huid. Ik moet zeggen dat de geur niet helemaal mijn ding is, dus wellicht dat ik deze weggeef. Misschien een leuk moederdagcadeautje!

Foreo Luna Play

Al vaker zag ik producten van Foreo voorbijkomen bij YouTubers en stiekem wilde ik het wel eens proberen. Ze zijn alleen vrij duur (vind ik), dus ik was er nog niet van overtuigd dat ik er eentje moest kopen. Dit was het product in de Lookfantastic beautybox wat me over de streep trok hem te kopen. De Foreo Luna Play in de kleur Pearl Pink.

Foreo Luna Play pink #lfbeautybox

Het is een zacht trillend apparaatje waardoor je je huid op effectieve wijze kan reinigen. Dit is de mini-variant: hij is ongeveer zo groot als een wattenschijfje. Ik ga deze zeker gebruiken en zal jullie laten weten hoe ik hem vind! Update: lees hier mijn Foreo Luna Play review!

Doctor’s Formula Ampoule Brighten Up

Een ander stiekeme wens van mij was om nog eens van die ampullen te proberen die je kapot moet breken. Ook daar was deze beautybox in voorzien! De Doctor’s Formula Brighten Up ampullen gebruik je 7 dagen achter elkaar en zorgen er zo voor dat je huid wordt gehydrateerd en er stralend uit gaat zien.

Doctors formula brighten up ampoule Lookfantastic

Ik heb de eerste paar ampullen al gebruikt, sowieso grappig om ze te moeten breken. Over het resultaat kan ik nog niet zoveel zeggen.

Update: Inmiddels staat de review online! Lees hem hier: Doctors Formula Brighten Up ampullen.

Christophe Robin Anti-Frizz Rescue Milk

Voor mijn haar gebruik ik regelmatig een spray tegen pluizig haar en dat is ook precies waar dit product voor is. Deze ga ik dus sowieso gebruiken.

Christophe Robin No Frizz rescue milk Beautybox

Het is altijd leuk om weer eens een nieuw merk uit te proberen, dus als mijn huidige spray op is, ga ik deze testen!

Rodial Vitamine C Brightening Cleanser

Een cleanser is nooit weg, die gebruik ik dagelijks. Deze ziet er goed uit en belooft door de toegevoegde vitamine C je een stralende en egale huid te bezorgen. Handig om te gebruiken in combinatie met de Foreo!

Rodial Vitamine C Brightening Cleanser #lfbeautybox

Update: Mijn review over deze Rodial Vit C brightening cleanser lees je via de link!

Thisworks Deep Sleep Pillow Spray

Kort gezegd: deze spray zorgt voor een goede nachtrust. Door de geuren helpt hij je ontspannen en zul je dieper slapen.

Thisworks Deep Sleep Pillow Spray #lfbeautybox

Ik heb hem al een paar keer gebruikt en de geur is niet helemaal mijn ding. Ook merk ik nog niet echt dat ik sneller in slaap val, maar ik ga hem nog wat vaker gebruiken. Misschien verandert het nog!

Update: lees hier mijn review over de This Works Deep Sleep Pillow Spray!

Meer informatie

De inhoud van de box nog even op een rijtje (via de linkjes ga je naar de review!):

De Lookfantastic Beautybox is nog steeds te koop via de website. In de box zitten artikelen ter waarde van ca. € 230, je koopt de box voor € 65. Iedere periode komt er een nieuwe beautybox uit, die koop je uiteraard via Lookfantastic.nl! Soms zijn er ook mystery boxes te koop, extra leuk als je van verrassingen houdt!

Van welk product zou jij graag een uitgebreidere review willen zien?

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat geen ter review ontvangen producten.

Eén reactie op “Lookfantastic beautybox: The Royal Box

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top