Lookfantastic mystery box unboxing

Na alle adventskalenders eind vorig jaar begon het nu toch weer te kriebelen: het was weer tijd voor een mysterybox! Ik kocht de Lookfantastic mystery box Poland V3. In dit artikel laat ik je zien wat er in de box zit. Kijk dus snel verder!

Lookfantastic mystery box Poland V3

Na het fiasco vorig jaar, waarbij ik drie mystery boxes kocht en drie dezelfde boxen ontving (bekijk het artikel hier: Unboxing de Lookfantastic mysterybox), ben ik blij te zien dat Lookfantastic een verbetering heeft aangebracht. Je kon nu kiezen uit drie varianten. Je kon maar 1 exemplaar van elke box kopen en als je twee of drie (verschillende) boxen kocht, kreeg je korting. Ik besloot ongezien te kiezen voor box nummer 3 en had dus ook geen idee wat ik kon verwachten. Er stonden geen reviews op de site, of een waarde van de producten die in de box zitten. En ik heb expres geen andere unboxings gekeken zodat het een echte verrassing was.

Lookfantastic mystery box Poland V3 inhoud

Ik moet zeggen dat ik een felroze doos verwacht had, aangezien die ook te zien was op de website. Maar alles zit in een lavendelkleurige doos en gek genoeg ruikt de doos ook zo. Zo te zien zitten er vijf producten in, kijk mee!

1. Luxie oogschaduwkwast

Het eerste product wat meteen opviel was de zalmkleurige / roze oogschaduwkwast van Luxie. Het merk heb ik nog nooit geprobeerd, en een kwast is nooit weg. Dus ik ben erg benieuwd hoe hij gaat bevallen! Hij ziet er in ieder geval erg mooi uit.

Roze oogschaduwkwast Luxie 209

De kwast heeft synthetische haren die erg zacht aanvoelen. Het is de Luxie 209 Large Shader brush, je koopt hem normaal voor € 10,45.

Luxie 209 Large Shader brush

2. Ecooking Overnight Foot Cream

Ecooking is een merk waar ik regelmatig over hoor maar nog nooit geprobeerd heb. Daar gaat nu verandering in komen! In deze Lookfantastic mystery box zit namelijk een overnight foot cream van het merk.

Ecooking overnight foot cream

Het zit in een donker glazen potje van 30 ml. Bij het openen van het potje ruik je de mint en eucalyptus, ik ben er erg benieuwd naar! Ik kan deze voetcrème op de site alleen vinden in een verpakking van 100 ml voor € 20,95. Dat zou neerkomen op ongeveer 7 euro voor 30 ml.

Meer lezen over deze voetcrème? Klik dan door naar dit artikel: Review: Ecooking Overnight Foot Cream!

Ecooking textuur voetmasker

3. Elemis Papaya Enzyme Peel

Als derde vond ik een tube van Elemis in de doos. Het is de papaya enzyme peel die je 10 minuten laat intrekken en vervolgens afspoelt. Het is dan ook een soort peeling masker. Ik ben vooral benieuwd naar de geur, door de papaya.

Elemis Papaya Enzyme Peel

Ook dit is wederom geen fullsize product. De variant met 50 ml kost bij Lookfantastic € 44,45, waarmee deze tube van 15 ml een waarde heeft van ca. 14 euro.

Elemis Papaya Enzyme Peel tube informatie

4. Omorovicza Silver Skin Saviour

Ik moest even opzoeken wat deze Omorovicza silver skin saviour precies doet. Het is een masker met zilverwater en niacinamide wat ontstekingen tegengaat. Het ziet er uit als een luxe product en ik ben dan ook erg benieuwd naar de werking!

Omorovicza silver skin saviour masker

Dat het een luxe product is, is ook te zien aan de prijs. Voor een pot van 50 ml betaal je maar liefst € 82! In dit potje zit 15 ml, wat neerkomt op zo’n 25 euro. Ik hoop bijna dat ik het geen fijn product vind, want met die prijs ligt het wel een beetje boven mijn budget. Overigens kon ik dit product momenteel niet vinden op de Lookfantastic site.

Omorovicza silver skin saviour masker textuur

5. High Definition oogschaduwpalette

Dit is een oogschaduwpalette van het merk HD Brows, waardoor ik even in de war was. Is het een wenkbrauw palette? Maar nee, er staat echt oogschaduw op de voorkant. Hij is in de kleur 002 Foxy en bevat vijf neutrale bruintinten, variërend van mat tot satin finish.

LF High Definition oogschaduwpalette

De kleuren zien er in ieder geval prachtig uit en ik ben benieuwd naar de kwaliteit. Dit precieze palette kan ik op de website van Lookfantastic niet vinden. Andere palettes met vijf tinten oogschaduw of wenkbrauwpoeder kosten € 33,95. Op de HD Brows website kost dit palette ook rond de 30 euro.

LF High Definition oogschaduwpalette 002 Foxy binnenkant

Mijn mening over deze Lookfantastic Mystery Box

Met de value for money zit het zeker goed. Ik kocht de box voor € 35 euro en de waarde is meer dan twee keer zoveel. Ik denk dat ik alle producten ook daadwerkelijk ga gebruiken, dus dat is fijn. Het leuke van mystery boxes vind ik dat je zo nieuwe merken kunt ontdekken en dat is met deze box zeker het geval. Alle vijf de merken heb ik nog nooit geprobeerd. Wil je een review van (één van) de producten? Laat het me dan zeker even weten in de comments hieronder!

Lookfantastic mystery box Poland V3 overzicht

Meer informatie

Ik kocht deze mystery box uiteraard bij Lookfantastic. Verzending duurt altijd iets langer bij deze webshop (ongeveer een week in dit geval), omdat de producten uit Polen of het Verenigd Koninkrijk komen. De mystery box kostte € 35 euro (2 dozen voor € 60, of drie dozen voor € 80). Op het moment van schrijven is deze V3 nog beschikbaar, de andere twee zijn helaas al uitverkocht. Ik vermoed dat ze niet meer terugkomen. Gelukkig heeft Lookfantastic regelmatig mysteryboxes te koop! Of je kunt je abonneren op de maandelijkse beauty box.

Wat vind jij van deze Lookfantastic mysterybox? Naar welk product ben je het meest benieuwd?

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat geen ter review ontvangen producten.

2 reacties op “Lookfantastic mystery box unboxing

  1. Ah, wat leuk! Ik heb zelf nog nooit een Mysterie Box gekocht, aangezien ik al jaren dezelfde producten gebruik. Het lijkt me wel heel leuk om van te voren echt niet te weten wat je krijgt. Dan is het een échte verrassing!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top