Lord&Berry oogschaduw en eyeliner

Een tijdje geleden schreef ik over de Lord&Berry liquid lipstick, vandaag een artikel over de oogschaduw en eyeliner van dit mooie merk. Lees snel verder!

Lord & Berry Seta oogschaduw eyeliner

Ik ontving een Seta oogschaduw in de kleur Fog, een mat grijze tint. Ook in het pakketje zat de Shodō eyeliner, waarmee je dunne lijnen zou kunnen zetten. Uiteraard wilde ik dit snel uitproberen!

Lord & Berry Seta Fog oogschaduw shodo eyeliner

Lord & Berry Seta Première oogschaduw

De oogschaduw zit in een ronde verpakking. In witte letters zie je de merknaam staan. Het ziet er strak en luxe uit, ik hou er wel van!

Lord & Berry Seta Fog oogschaduw

Tijd om de oogschaduw uit te proberen! Het is een koele grijs die goed te combineren is met bijvoorbeeld andere grijstinten of blauw. De oogschaduw voelt zacht aan en geeft vrij gemakkelijk pigment af.

Lord & Berry Seta Fog oogschaduw swatch

Verderop in dit artikel laat ik je nog een foto met een ooglook zien in combinatie met de eyeliner!

Lord & Berry Shodō eyeliner

De Shodō eyeliner is intens zwart en droogt mat op. Hij heeft geen vilten tip zoals ik gewend ben, maar de punt bestaat uit een heleboel kleine haartjes die uiteindelijk een spitse punt vormen.

Lord & Berry shodo eyeliner punt

Het duurde even voor de ‘inkt’ uit de eyelinerpunt kwam, maar de lijnen zijn mooi zwart. Ik leerde al snel dat je de lijnen niet te snel moet trekken, omdat de kleur dan niet overal komt. Als je de liner langzaam aanbrengt, wordt de inkt goed ‘dik’ aangebracht. De dikte van de lijnen vallen me niet tegen. Ik was benieuwd hoe dit zou werken op mijn oogleden, dus op naar de ooglook!

Lord & Berry Seta Fog oogschaduw shodo eyeliner swatches

Ooglook met Lord&Berry oogschaduw en eyeliner

Hieronder heb ik de ontvangen producten gebruikt om een ooglook te maken. Eerst met alleen de oogschaduw en eyeliner (en oogschaduwbasis en mascara). In de tweede foto heb ik de look wat verder afgemaakt met andere producten.

Lord & Berry Seta Fog eye liner Shodo
Lord & Berry Seta Fog eye liner Shodo ooglook

De oogschaduw is goed op te bouwen en te blenden met andere tinten. De eyeliner vind ik niet zo fijn werken voor bijvoorbeeld een brede eyeliner of wing. Ik kreeg de zwarte kleur niet goed gelijkmatig verdeeld. Voor dunne lijnen werkt hij echter wel heel fijn! Ik kan er een perfecte liner boven mijn wimpers mee zetten, wat ik dagelijks doe als ik moet werken. Voor een wat grotere wing prefereer ik mijn vertrouwde eyeliner met vilten tip.

Meer informatie

In dit artikel zie je de Lord&Berry Seta oogschaduw in de kleur Fog en de Shodō eyeliner. Beide producten zijn te koop via de Lord&Berry webshop. De Seta oogschaduws zijn verkrijgbaar in 20 verschillende kleuren en kosten € 14 euro per stuk (2 gram). De Shodō eyeliner koop je voor € 22. De webshop biedt gratis verzending bij besteding van € 45 of meer.

Heb jij al eens make-up van Lord&Berry geprobeerd?

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat ter review ontvangen producten, de foto’s, tekst en mening zijn van mezelf.
Lees de disclaimer voor meer informatie.

2 reacties op “Lord&Berry oogschaduw en eyeliner

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top