Lord&Berry Timeless liquid lipstick

Via Instagram kwam ik het make-up merk Lord&Berry tegen. Voor mij een nieuw merk, maar al langer op de markt. Ik wilde graag eens wat proberen en kreeg tot mijn vreugde een Lord&Berry Timeless liquid lipstick toegestuurd om te testen. Vandaag laat ik hem aan jullie zien!

Deze Timeless Kissproof lipstick is een matte liquid lipstick die langdurig blijft zitten. Verder belooft hij met een dunne laag dekkend te zijn en niet te barsten terwijl je hem op hebt.

Lord&Berry Timeless lipstick Pop Pink

Lord&Berry heeft diverse lipproducten in haar assortiment. Deze liquid lipstick is er in 13 kleuren. Ik ontving Pop Pink, die op de site intens roze lijkt te zijn, maar in het echt wat meer mauve is. Een mooie kleur voor de herfst!

De sponsapplicator zorgt er in ieder geval voor dat je de lipstick vrij nauwkeurig kunt aanbrengen, al heeft dit me wel wat oefening gekost. Zeker bij zulke dekkende liquid lipsticks is het meteen zichtbaar als je dat aanbrengen niet netjes doet, dus daar neem ik altijd de tijd voor.

Lord&Berry Timeless kissproof lipstick mauve

Mijn ervaring

De kleur van deze Kissproof lipstick is erg intens. Onderstaande swatch is met één ‘veeg’ van de applicator gemaakt, waaruit blijkt dat het pigment helemaal in orde is! Toch kan het dan op de lippen soms anders uitpakken, dus ik was alsnog benieuwd hoe hij dan zou zijn.

Lord & Berry Timeless liquid lipstick swatch

Bij het aanbrengen op mijn lippen bleek al snel dat deze Lord&Berry Timeless liquid lipstick goed dekkend is. Na een minuutje is hij netjes mat opgedroogd en blijft dan inderdaad goed op zijn plek zitten. Kissproof is dan ook niet gelogen! Ik merkte wel dat hij soms wat bijgewerkt moet worden na eten / drinken, vooral richting de binnenkant van de mond. Maar hij brengt erg fijn aan, dus dat vind ik geen probleem!

Lord&Berry Timeless kissproof lipstick lipswatch Pop Pink

Meer informatie

Lord&Berry heeft een uitgebreide webshop waar je naast deze liquid lipstick nog veel meer lipproducten en andere make-up kunt kopen. De Timeless Kissproof lipstick die ik in dit artikel liet zien kost € 25,00 en is verkrijgbaar in 13 verschillende kleuren. Producten van Lord&Berry zijn allemaal cruelty-free en zoveel mogelijk vegan.

Wat is jouw favoriete lipproduct?

— Meer liquid lipsticks zien? Bekijk hier de Sleek Matte Me liquid lipsticks! —

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat ter review ontvangen producten, de foto’s, tekst en mening zijn van mezelf.
Lees de disclaimer voor meer informatie.

3 reacties op “Lord&Berry Timeless liquid lipstick

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top