L’Oréal Paris Volume Million Lashes Mascara || Review

Deze Volume Million Lashes mascara van L’Oréal Paris vond ik in de Zalando Beauty adventskalender van 2021. Sindsdien ligt hij op me te wachten tot ik er aan toe ben om hem te openen. Laatst was het eindelijk zo ver en dus lees je er in dit artikel meer over.

L'Oréal Paris Volume Million Lashes mascara

De verpakking ziet er in ieder geval al erg luxe uit. Met een gouden huls en zwarte details is het een eyecatcher op mijn kaptafel. Door de textuur op de buitenkant houdt hij gemakkelijk vast en is hij ook eenvoudig open te draaien. Al is die textuur volgens mij normaal niet aanwezig, dit zal een speciale adventskalender-uitgave zijn geweest denk ik.

Deze goud met zwarte huls kenmerkt de reguliere Volume Million Lashes mascara. Er zijn meerdere varianten zoals een huls met blauwe (waterproof) of rode streep, en een zwarte of groene huls.

loreal volume mascara gouden verpakking

De huls zelf geeft verder weinig details over de mascara. Naast formele informatie zoals het adres van L’Oréal Paris, is op de achterkant enkel een afbeelding van de applicator te vinden.

Siliconen mascara applicator volume million lashes

Die applicator heeft siliconen haartjes. De punt loopt taps toe, waardoor je wat makkelijker bij kleine wimpers in je ooghoeken kunt komen. In theorie dan, meer daarover lees je hieronder!

De Volume Million Lashes mascara in gebruik

Dit soort siliconen mascaraborsteltjes vind ik meestal fijn. Ze scheiden over het algemeen goed mijn wimperharen waardoor het er niet uitziet als een klonterige boel.

close-up siliconen mascara applicator

De Volume Million Lashes mascara heeft L’Oréal Paris verrijkt met verzorgende oliën van kamille en zwarte orchidee. Dit zou zorgen voor zachte wimpers. Ik vraag me af hoe ik dat kan voelen, ik heb in ieder geval nog niets gemerkt aan mijn wimpers, maar het is een fijne gedachte.

Tijd om de mascara aan te brengen en het resultaat te bekijken! Hieronder zie je bovenaan twee foto’s van mijn kale wimpers. Vervolgens twee foto’s met één laagje mascara en onderaan zie je mijn wimpers met twee laagjes.

Voor en nafoto's Volume Million Lashes mascara l'oreal

Die eerste laag doet wel soort van wonderen voor mijn wimpers. Je ziet ze opeens! Ze zijn zwart (zoals je mag verwachten) en ze krullen wat meer omhoog. Veel meer verwacht ik niet van een mascara, wat mijn wimpers zijn vrij kort en koppig. Wat dat betreft geeft deze L’Oréal Paris mascara dus een erg fijn resultaat!

Ik las hier en daar wat reviews van mensen waarbij de mascara aan het eind van de dag onder de ogen terecht was gekomen. Daar heb ik gelukkig geen last van bij deze mascara. Overigens heb ik dat bij weinig mascara’s, bij sommige mensen gebeurt dat denk ik sneller dan bij andere afhankelijk van bijvoorbeeld je huidtype.

Het borsteltje heeft een prima grootte om de mascara op je wimpers aan te brengen. De haren in de ooghoeken blijven toch wel een uitdaging, daar is de applicator wat te dik voor naar mijn mening, ook de punt. Extra opletten dus, voor er mascara op je neus zit!

Meer informatie

De Volume Million Lashes mascara-familie van L’Oréal Paris is al jaren op de markt en wordt steeds wat verder uitgebreid. Deze reguliere variant koop je voor € 19,99 bij bijvoorbeeld Wehkamp en Haarspullen.nl. Alle varianten vind je onder andere bij Plein.nl en Wehkamp.

Wat is jouw favoriete mascara?

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat geen ter review ontvangen producten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top