L’Oreal Revitalift Filler dagcrème

Nadat ik het L’Oreal Revitalift filler serum met succes probeerde wilde ik ook de dagcrème onderwerpen aan een test! Hij lag er al even toen ik hem bijna 2 maanden geleden besloot te gaan proberen. Vandaag lees je over de crème én zie je de resultaten.

L'Oreal Paris Revitalift filler dagcrème

Het serum vond ik erg fijn en ook de resultaten waren zichtbaar. Je kunt de foto’s kijken in de review die ik erover schreef (linkje vind je hierboven in de intro-tekst). Ik had mede daardoor eigenlijk best hoge verwachtingen van de L’Oreal Revitalift dagcrème. Op de verpakking is te lezen dat hij direct zorgt voor hydratatie en een stevigere, soepelere huid. Na 1 week dagelijks gebruik ervaar je een gladdere huid en na 4 weken zou je huid voller zijn en fijne rimpels minder zichtbaar zijn.

Revitalift dagcreme met hyaluronzuur verpakking
Belofte van L'Oreal Paris Filler dagcreme

Ik ben nog geen 40+, maar zie wel steeds meer fijne lijntjes en rimpels in mijn gezicht. Ik was dus ook benieuwd of ik wat van de dagcrème zou merken. Tijdens mijn testperiode heb ik het bijpassende serum overigens niet gebruikt (ook geen ander serum of product met hyaluronzuur of retinol).

Over de L’Oreal Revitalift filler dagcrème

Het doosje is in dezelfde stijl vormgegeven als de rest van de productserie. Lila met rode en witte accenten. Alle benodigde informatie staat op de verpakking. Je brengt de crème dagelijks aan door hem in opwaartse bewegingen in te masseren. Je kunt hem voor je nek / hals en gezicht gebruiken.

Potje hyaluronzuur dagcreme filler

De dagcrème zit in een glazen potje met plastic deksel die je er gemakkelijk afschuift. Voor het eerste gebruik is hij gesealed met een stickertje. Op het potje zelf ligt een plastic beschermrondje wat je desgewenst er weer op kan leggen na elk gebruik. Ik moet eerlijk zeggen dat het mij teveel moeite is, dus ik laat hem er bij crèmes meestal uit.

De Filler crème in gebruik

De crème zelf heeft een aangename geur, ik denk hetzelfde als het serum. Een geur die je eigenlijk verwacht bij verzorgingsproducten. Vrij zacht en subtiel. De dagcrème zelf is dikker dan ik had verwacht. Wat overigens niet wil zeggen dat hij zich ook lastig laat uitsmeren, integendeel. Je kunt hem goed inmasseren in de huid waarna deze echt gevoed aanvoelt. De eerste keren vond ik het zelfs iets té voedend, maar als je het goed inmasseert is het prima te doen. Ik laat het wel altijd nog even intrekken voor ik verder ga met het aanbrengen van mijn make-up.

Inhoud potje dagcreme revitalift filler

Crème in een potje vind ik toch een beetje een afknapper. Je wordt toch gedwongen om er met je vingers in te gaan, of om een kwastje / stokje / lepeltje te gebruiken, want je dan ook weer moet reinigen. Ik snap de keuze wel, want de crème is dus wat dikker van textuur dus wellicht kon het om die reden niet goed in een tube. Of eigenlijk uit de tube.

Tijd voor het resultaat, want heeft het echt mijn huid verbeterd? Inmiddels gebruik ik hem een week of 6-7 denk ik en zou ik de resultaten dus al moeten kunnen zien. Eerlijk gezegd is me zo niet echt iets opgevallen in de spiegel, maar vaak zie je subtiele veranderingen pas als je de beginstand ziet.

Ik maakte foto’s van een paar delen van mijn gezicht. Ik dacht eigenlijk dat ik ook een foto had van onder mijn ogen, maar daar kan ik de ‘voor’-foto niet meer van terugvinden. Voor nu dus foto’s van mijn lachrimpeltjes en mijn fronsrimpeltjes, tussen mijn ogen / op mijn voorhoofd.

Voor en na fijne lijntjes hyaluronzuur creme

Wat me het meest verbaasde is niet dat mijn rimpels een klein beetje minder zijn, maar dat ook mijn huidconditie er beter uitziet. Ik heb overigens dezelfde stand van mijn camera gebruikt, maar inmiddels wel een nieuwe lens. Ik kan me voorstellen dat dit iets van het verschil verklaart. De rimpels op mijn voorhoofd waren al niet heel erg zichtbaar en lijken soort van gelijk gebleven.

Resultaat na 6 weken Revitalift filler dagcreme

De rimpels zijn dus ietsje minder, de huidconditie lijkt wat beter, maar het grootste voordeel voor mij is dat mijn huid beter gevoed aanvoelt. Daarbij is de crème fijn in gebruik, misschien iets aan de dikke kant als ik iets nadeligs zou moeten zeggen.

Meer informatie

Deze L’Oréal Revitalift Filler dagcrème is te koop bij onder andere Douglas en Wehkamp. Bij Douglas betaal je € 35, bij Wehkamp is hij te koop voor € 32,99 (50 ml). Inmiddels zijn er al veel producten uitgebracht in de Revitalift-lijn van L’Oréal.

Gebruik jij wel eens gezichtsverzorging van L'Oreal?

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat geen ter review ontvangen producten.

banner Wehkamp

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top