Lottie London metallic eye foil topper

Het is alweer een tijdje geleden dat ik deze Lottie London metallic eye foil topper kocht. Vandaag is het tijd voor de review!

De reden voor deze aankoop was tweeledig. Ik had al eerder een glitter liquid oogschaduw geprobeerd die ik erg fijn vond én ik wilde graag iets van Lottie London proberen. Dus naast het Lottie London oogschaduw palette kocht ik ook deze zogenaamde ‘metallic eye foil topper’.

Lottie London glitter eye foil Denied

Eerste indruk

De verpakking ziet er feestelijk uit. Met een witte dop en metallic opdruk doet hij recht aan het product. Op de dop zit een kleine sticker waarop je alle productinformatie kunt vinden zoals de ingredienten. Ook is daarop te zien dat de metallic eyeshadow topper cruelty-free is, een pluspunt!

Lottie London metallic oogschaduw topper beschrijving

Ik kon kiezen uit acht verschillende kleuren en ging uiteindelijk voor de kleur ‘Denied’. Dat is een overwegend zilveren oogschaduwtopper, die in bepaald licht anders kleurt. Deze kleur staat bij veel looks, wat ook de reden was om hem te kiezen.

Lottie London glitter oogschaduw topper Denied

Eye foil in gebruik

De applicator om de Lottie London eye foil aan te brengen lijkt op een applicator van lipgloss. Het is een zachte, langwerpige sponsapplicator. De hoeveelheid glitters op het borsteltje viel me eigenlijk wel tegen, dus ik was benieuwd naar de swatches!

Lottie London metallic oogschaduw topper

Uiteindelijk leek het bij de swatches toch goed te gaan. Rechts / boven zit je de glittertjes verdeeld, links / onder zit je de glitters wat meer geconcentreerd zitten.

Lottie London glitter eye foil Denied swatch

En toen was het natuurlijk ook tijd voor een ooglook met deze glitters! Ik besloot hiervoor mijn Makeup Revolution Iconic Pro 1 palette te gebruiken. Omdat de glitters de show moeten stelen bracht ik alleen mascara aan, geen nepwimpers. Ik gebruikte de L’Oreal Paradise Extatic mascara.

Ooglook met Lottie London glitter eye foil Denied

Het effect is erg leuk op mijn ogen vind ik! Je moet de glitters eventjes laten drogen en dan blijven ze ook vrij goed zitten. Zeker als je bedenkt dat glittertjes normaal overal naartoe gaan.

Meer informatie

Deze Lottie London metallic eye foil topper is er in acht kleuren. In dit artikel liet ik je de kleur ‘Denied‘ zien. Hij is o.a. verkrijgbaar bij Kruidvat voor € 5,99 per stuk.

Gebruik jij wel eens eyeshadow toppers?

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat geen ter review ontvangen producten.

2 reacties op “Lottie London metallic eye foil topper

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top