Louis Widmer Anti-Ageing Dagcrème UV50 || Review

Laatst probeerde ik al een aantal fijne Louis Widmer Anti-Ageing producten, dit keer is het de beurt aan de nieuwe dagcrème met UV50. In dit artikel lees je alles over deze nieuwe aanwinst, dus kijk snel verder als je ook een beschermde en gehydrateerde huid wil!

Louis Widmer anti-ageing dagcreme met UV50

De nieuwe dagcrème is speciaal ontwikkeld voor de verouderende huid. Naarmate we ouder worden heeft de huid vaak wat meer intensieve verzorging nodig om rimpels en fijne lijntjes uit te stellen en de huid gehydrateerd en elastisch te houden.

Ook UV-bescherming is belangrijk om veroudering tegen te gaan. Al deze behoeften komen samen in de Louis Widmer Dagcrème met UV50. En je hoeft zeker niet te wachten tot de eerste rimpels om deze crème te gaan gebruiken!

Ingredienten dagcreme met SPF50

In de ingrediëntenlijst zien we onder andere vitamine E (tocopheryl acetate / tocopheryl), panthenol en shea boter. De huid wordt intensief gehydrateerd en de elasticiteit bevorderd. Ook bevat de crème Gatuline® Radiance wat zorgt voor een verbeterde bloedcirculatie en daardoor een heldere teint.

Louis Widmer creme met roze dop

De dagcrème kun je herkennen aan het lichtroze doosje en lichtroze dop. Er is een licht geparfumeerde en ongeparfumeerde variant. Ik probeerde de crème zonder parfum.

De Louis Widmer Dagcrème UV50 in gebruik

De dagcrème zit in een glazen potje van 50 ml. In het doosje zit ook een lepeltje om de crème hygiënisch uit de pot te kunnen halen. Dan moet je uiteraard wel het lepeltje netjes schoon houden, anders is het alsnog niet hygiënisch.

Louis Widmer anti-ageing creme

Vanwege het witte gedeelte in de pot, verwachtte ik een witte crème. Maar nee, het is een inzetstuk! Deze Louis Widmer UV50 dagcrème is lichtroze van kleur. Mooi passend bij de reeks. Je ziet overigens niets van die kleur als je de crème eenmaal hebt aangebracht.

Textuur roze dagcreme met UV50

Alhoewel de crème ongeparfumeerd is, betekent dat niet dat hij geen geur heeft. De kenmerkende zonnebrandgeur is aanwezig, samen met iets anders friszoets.

De crème voelt heel licht aan en is ook niet erg dik qua textuur. Daarom had ik verwacht dat het uitsmeren op mijn gezicht wat beter zou gaan. Het gaat overigens alsnog prima hoor, maar je hebt meer crème nodig dan ik dacht. Wat ook weer een positief punt is: als je namelijk te weinig crème gebruikt is die UV50 ook minder waard.

Swatch roze Louis Widmer dagcreme met SPF50

Al met al is het een fijne dagcrème die uiteindelijk vrij snel intrekt en daarbij een beschermend laagje op de huid achterlaat. Hij plakt niet en de geur is ook niet echt meer te ruiken als je de crème eenmaal hebt aangebracht. Wat mij betreft een aanrader als je geen zin hebt in een losse crème én SPF-product voor je huid!

Meer informatie

Deze dagcrème met UV50 bescherming van Louis Widmer is te koop bij de erkende verkooppunten. Daaronder vallen bijvoorbeeld Etos en DA drogist. Alle Louis Widmer verkooppunten vind je via de link.

Louis Widmer is cruelty-free, de UV50 dagcrème is vegan en kost € 33,90. Hij is beschikbaar als licht geparfumeerde en ongeparfumeerde variant. Louis Widmer dagcrème is ook verkrijgbaar zonder UV bescherming, met UV20 en UV30 (vanaf € 27). De producten bieden een breedspectrum bescherming, zowel tegen UVA- als UVB-stralen.

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat ter review ontvangen producten, de foto’s, tekst en mening zijn van mezelf.
Lees de disclaimer voor meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top