Louis Widmer Anti Ageing producten || Review

Als er een wondermiddel zou zijn om huidveroudering tegen te gaan, dan zouden de meeste van ons dat graag hebben denk ik. Louis Widmer helpt ons een handje met hun nieuwste Anti Ageing producten. Vandaag laat ik er vier aan je zien, kijk je mee?

Louis Widmer Anti Ageing gezichtsverzorging 2022

De producten die ik probeerde zijn:

  • Extrait Liposomal
  • Pigmacare Skin Tone Balance
  • Oogomtrekcrème
  • Rijke Dagcrème UV30

Er zijn nog twee andere producten in deze lijn: een Intensief Anti-Ageing Complex en nachtcrème. Alle informatie vind je in dit artikel wat ik eerder publiceerde: Persbericht: Louis Widmer Anti Ageing lijn.

Inmiddels zijn er twee nieuwe Anti-Ageing producten uitgebracht: een lichtere Night Cream en Oogomtrekgel!

Extrait Liposomal

Het Extrait Lipsomal is een soort basisserum wat geschikt is voor elk huidtype. Door hem twee keer per dag aan te brengen wordt je huid gehydrateerd en verzorgd. Het resultaat? Een stevigere, gladdere huid met een verbeterde huidstructuur. Rimpels worden minder zichtbaar, iets waar heel deze Anti-Ageing productlijn natuurlijk voor bedoeld is.

Louis Widmer Extrait Liposomal anti ageing serum zonder parfum

Het serum zit in een donkerpaars flesje waarop niet veel informatie staat. Alles wat je wil weten over het serum staat op het doosje. De gehele lijst met ingrediënten is te lezen, het serum is vegan en bevat geen solid microplastics.

Ingredienten vegan serum

Het serum zit in een pompflacon, handig en hygiënisch! Misschien nog wel fijner dan een flesje met een pipetje.

Pompflacon parfumvrije serum tegen rimpels

Het serum is transparant en is qua structuur iets minder vloeibaar dan water. Omdat hij zo vloeibaar is komt hij goed uit het pompje. Ik probeerde de variant die niet geparfumeerd is, dus hij heeft geen geur.

Textuur Louis Widmer antirimpel serum

Het Extrait Liposomal breng ik tweemaal per dag aan. Voor mijn gezicht heb ik aan ongeveer 1,5 pompje genoeg. Door de dunne textuur laat hete serum zich gemakkelijk verdelen over de huid waardoor je niet veel nodig hebt. Hij trekt vrij snel in, waarna ik overga op het aanbrengen van de Pigmacare Skin Tone Balance!

Pigmacare Skin Tone Balance

De Louis Widmer Pigmacare Skin Tone Balance is speciaal ontwikkeld om pigmentvlekken te verminderen. De crème verbetert de huidstructuur, hydrateert en zorgt voor een egale teint.

Louis Widmer Pigmacare Skin Tone Balance anti ageing

Vooral op mijn gezicht heb ik last van pigmentvlekken, ik vermoed dat ik vooral vroeger teveel in de zon ben geweest zonder me (goed genoeg) in te smeren. Ik heb niet de illusie dat ik de vlekken helemaal weg kan krijgen, maar een vermindering zou erg fijn zijn.

Ingredienten skintone balance vegan

Deze Pigmacare Skin Tone Balance komt in een kleine tube van 30 ml. De tube is flexibel genoeg zodat je er gemakkelijk in kunt knijpen. Door de spitse punt met opening komt de crème uit de tube, hij laat zich goed doseren.

Opening tube Pigmacare anti-ageing

Het is een witte, lichtgewicht crème die erg gemakkelijk uit te smeren is. Ik gebruik maar een klein beetje om de ‘probleemgebieden’ op mijn gezicht aan te pakken.

Textuur Louis Widmer creme tegen pigmentvlekken

Ook deze crème breng ik zowel ’s ochtends als ’s avonds aan. Ik breng een dun laagje aan wat vervolgens snel intrekt. Deze Skin Tone Balance vind ik erg fijn in gebruik. Ook dit product is zowel met als zonder parfum verkrijgbaar, ik probeerde de variant zonder geur.

Oogomtrekcrème

Het derde product uit de Louis Widmer Anti Ageing lijn wat ik probeerde is de oogomtrekcrème. Die gevoelige huid rondom je ogen kan wel wat extra verzorging gebruiken. Zeker omdat rimpels daar vaak snel zichtbaar zijn. De crème verzacht de huid waardoor rimpels minder zichtbaar zijn. Ook is hij geschikt om littekens mee te verzorgen.

Louis Widmer oogcrème anti-ageing

De oogomtrekcrème komt in een klein potje van 30 ml. Op het doosje vind je alle informatie over de oogcrème zoals de ingrediënten en natuurlijk het vegan icoontje. In het doosje zit ook een spateltje om de crème hygiënisch uit het potje te kunnen halen. Dan is het uiteraard wel belangrijk dat je het spateltje steeds schoonmaakt na (of voor) gebruik.

Ingredienten oogomtrekcreme vegan

De Louis Widmer Oogomtrekcrème is wit en aan de wat dunnere kant. Hierdoor is hij gemakkelijk aan te brengen en te verdelen over je huid.

Textuur antirimpel oogcreme

Ik heb wel gemerkt dat het gevaar meteen is dat je snel pakt. Voor de huid rondom je ogen heb je natuurlijk niet veel crème nodig. Breng je teveel aan, dan is het niet goed in te kloppen. Na het drogen laat het dan een soort waas op de huid achter, dus let daarmee op. In de juiste hoeveelheid is het een fijne, lichtgewicht crème!

Rijke Dagcrème UV30

Het laatste Louis Widmer Anti Ageing product wat ik probeerde is de Rijke Dagcrème UV30. Zoals de naam al zegt beschermt hij je huid tegen UVA en UVB. Daarnaast worden ook infraroodstralen en blauw licht tegengehouden. De crème verbetert de stevigheid en elasticiteit van de normale tot droge huid.

Inhoud verpakking Dagcreme met UV30

Ook bij dit potje (50 ml) kwam een spateltje, een maatje groter dan het spateltje van de oogomtrekcrème. En er zat nog een verrassing in het doosje: een sample van de Louis Widmer Anti Ageing nachtcrème! Iets te weinig om er echt iets over te kunnen zeggen, maar mijn eerste indruk is goed.

Ingredienten Louis Widmer Anti-ageing dagcrème

Na het opendraaien van de pot en het verwijderen van de seal komt de rijke, witte crème in beeld. Ook dit product is weer zonder parfum (ook geparfumeerd verkrijgbaar!) dus er is geen geur aanwezig.

Gesealde pot anti-rimpel creme

Waar de oogomtrekcrème zich laat omschrijven als een lichte crème is deze dagcrème met recht ‘rijk’ te noemen. Al wil dat in dit geval niet zeggen dat hij erg dik en lastig smeerbaar is. Je merkt dat het een volle crème is maar hij blijft wel goed te verdelen over je huid, wat ik persoonlijk een pluspunt vind.

Soepele textuur van de Louis Widmer anti ageing day cream UV30

Na het aanbrengen heeft de crème even tijd nodig om goed in te trekken. Daarna kun je er weer een dagje tegenaan! Overigens is het ook met een dagcrème met UV-bescherming altijd aan te raden om je gezicht goed in te smeren met een zonnebrandcrème, ook gedurende de dag.

De Louis Widmer Anti-Ageing producten in gebruik

Over mijn ervaringen met deze vier Louis Widmer producten lees je hierboven al een beetje. In het algemeen kan ik zeggen dat de producten een goede indruk bij me achterlaten. De verpakkingen zijn netjes verzorgd, voelen solide en luxe aan en zijn ontworpen passend bij het gebruik en hun doel.

Door deze producten in combinatie met elkaar te gebruiken versterken ze elkaar. Mijn huid voelt goed gehydrateerd aan en ik heb het idee dat ik er wat meer wakker uitzie als ik ze heb gebruikt. Ik kan geen echt bewijs leveren van zichtbaar verminderde rimpels, maar ik heb wel het gevoel dat het helpt. Daarom ga ik de producten in ieder geval nog langer gebruiken!

Meer informatie

Alle Louis Widmer Anti Ageing producten zijn vegan en cruelty free. Deze vier items zijn verkrijgbaar in zowel een licht geparfumeerde variant als zonder parfum, let dus goed op als je een product bestelt. Ik testte de ongeparfumeerde varianten. Meer informatie over de producten vind je via de Louis Widmer website. Ze zijn te koop bij onder andere Etos en Wehkamp. De prijzen kunnen afwijken, afhankelijk van waar je de producten koopt. Bij Etos zijn dit de verkoopprijzen:

  • Extrait Liposomal – € 39,90
  • Pigmacare Skin Tone Balance – € 33,89
  • Oogomtrekcrème – € 28,89
  • Rijke Dagcrème UV30 – € 31,49
Gebruik jij Anti-Ageing producten? Heb je ervaring met Louis Widmer?

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat ter review ontvangen producten, de foto’s, tekst en mening zijn van mezelf.
Lees de disclaimer voor meer informatie.

Eén reactie op “Louis Widmer Anti Ageing producten || Review

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top