Louis Widmer Anti-Ageing Skincare || Review

Louis Widmer is een gerenommeerd Zwitsers verzorgingsmerk wat steeds met fijne producten op de markt komt. In dit artikel laat ik de nieuwe nachtcrème en oogomtrekgel aan je zien. Beide zijn onderdeel van de intensieve anti-ageing reeks van Louis Widmer. Kijk snel verder om erachter te komen wat deze producten voor jouw huid kunnen betekenen!

Louis Widmer anti-aging skincare - review

Louis Widmer Intensieve Anti-Ageing collectie

De producten in de reeks tegen huidveroudering (Intensief Anti-Ageing) kun je herkennen aan de opvallende paarse verpakkingen. Eerder schreef ik al een artikel over mijn ervaring met enkele van de verzorgingsproducten in dezelfde collectie. De reeks bestond uit zes items, nu zijn er twee nieuwe toppers aan toegevoegd.

Nieuwe Anti-Ageing skincare van Louis Widmer - review

In het artikel van vandaag bespreek ik de nieuwe Nachtcrème en Oogomtrekgel. Samen is het een doeltreffende combinatie om huidveroudering tegen te gaan.

Er was eerder al een Rich Night Cream, maar je zult zien dat de nieuwe variant een lichtere textuur heeft. De oogomtrekgel doet je wellicht denken aan de oogomtrekcrème die al in de collectie zat. Maar ook hiervoor geldt: de gel heeft een andere textuur én zit in een ander soort verpakking waardoor je hem anders aanbrengt. Voor elke huid en voorkeur iets passends dus!

Wat alle producten kenmerkt is het feit dat de items geen parfum en (solid) microplastics bevatten en de formules geschikt zijn voor veganisten.

Intensief Anti-Ageing Nachtcrème | € 38,50

De nachtcrème zit in het kenmerkende paarse glazen potje. In ieder doosje vind je een bijbehorend spateltje waarmee je de crème hygiënisch uit de verpakking kunt halen. Wel het spateltje steeds even schoonmaken natuurlijk!

Anti-aging nachtcreme zonder parfum

De Louis Widmer Anti-Ageing Night Cream kent een lange lijst met ingrediënten kent, waarvan er veel voedend en verzorgend zijn. Bijvoorbeeld jojoba-olie, glycerine, squalaan, panthenol, vitamine E en hyaluronzuur zie ik staan.

De combinatie van alle ingrediënten zorgt ervoor dat je huid gevoed en geregenereerd wordt terwijl je slaapt. Je huid wordt bij consequent gebruik steviger en gladder en verzacht rimpels.

Ingredienten anti-aging nachtcrème met hyaluronzuur

Deze variant bevat geen parfum. Liever een nachtcrème met een subtiele geur? Ook die vind je in de Louis Widmer Anti-Ageing verzorgingsreeks.

’s Avonds reinig ik eerst mijn gezicht en breng ik een serum zoals het Extrait Liposomal aan. Daarna pak ik met het spateltje wat nachtcrème uit het potje en masseer ik hem in op de huid.

Textuur intensieve anti-aging nachtcreme

De textuur lijkt voller dan hij is. Het verdelen over de huid gaat eenvoudig en tijdens het inmasseren trekt hij al snel in de huid. ’s Ochtends voelt mijn huid zacht en gevoed aan.

De Louis Widmer Intensief Anti-Ageing nachtcrème heeft een adviesverkoopprijs van € 38,50 (50 ml). Je koopt hem onder andere bij Etos of DA. Let bij het kopen op het verschil tussen de Rich Night Cream (vollere textuur) en de Night Cream (uit dit artikel) en of je de licht geparfumeerde of niet geparfumeerde koopt.

Intensief Anti-Ageing Oogomtrekgel | € 28,50

Ging je voor Anti-Ageing naar Louis Widmer, dan was er voor de huid rondom de ogen een oogomtrekcrème. In een potje, met een spateltje. De nieuwe oogomtrekgel voldoet aan een andere behoefte. Waar de crème voller is, helpt bij het verminderen van littekens en rimpels en de huid regenereert, zorgt de nieuwe gel voor verzachting van rimpels en verminderde donkere kringen en wallen.

Louis Widmer Anti-ageing oogomtrekgel - Skincare review

Je kunt ervoor kiezen om ’s ochtends de gel te gebruiken voor een wakkere blik en ’s nachts de crème te gebruiken voor een intensievere voeding van de huid.

De actieve bestanddelen zijn onder andere Eye’FectiveTM en Cityguard+ voor het verminderen van kraaienpootjes, donkere kringen en wallen. Daarnaast bevat de gel vitamine E en A, panthenol en hyaluronzuur om de huid te hydrateren, beschermen en verstevigen.

Ingredienten Louis Widmer Anti-Ageing oogomtrekgel - skincare review

Het is je vast al opgevallen dat Louis Widmer voor deze anti-ageing oogomtrekgel niet gekozen heeft voor een potje, maar voor een tube. Met als grote voordeel dat er een verkoelende kop op zit om je huid wakker te schudden. Even wennen in de winter, maar vooral in de zomermaanden heerlijk om te gebruiken, is mijn ervaring!

Verkoelende applicator voor het aanbrengen van oogcreme

Je duwt voorzichtig wat gel door de kop naar buiten en brengt het zo aan op de huid. Wrijven werkt niet altijd even fijn met dit soort verpakkingen vind ik. Daarom klop ik meestal zachtjes met de kop op de huid zodat de gel alsnog verdeeld wordt en intrekt.

textuur oogomtrekgel met verkoelende applicator

Ook de oogomtrekgel is verkrijgbaar met 0% parfum en licht geparfumeerd. Hij bevat geen solid microplastics en heeft een vegan formule. De adviesverkoopprijs is € 28,50 (15 ml). Je vindt hem bij Etos en DA.

Meer informatie

Naast deze twee producten kun je ook de andere anti-ageing items van Louis Widmer vinden bij Etos en DA. Naast producten tegen huidveroudering hebben ze ook bijvoorbeeld lijnen voor jongeren, babies en producten tegen de zon.

Grijp jij al naar producten tegen huidveroudering of vind je dat niet nodig?

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat ter review ontvangen producten, de foto’s, tekst en mening zijn van mezelf.
Lees de disclaimer voor meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top