Louis Widmer Dag Fluid UV15 || Review

Op zoek naar een lichte dagcrème die je ook nog bescherming tegen de zon geeft? Zoek niet verder, de Louis Widmer Dag Fluid met SPF15 is alles wat je zoekt! Hij hydrateert de huid, is te gebruiken onder je make-up en beschermt tegen UV-straling. Kijk snel verder of het een match voor jouw huid is!

Louis Widmer Dag Fluid SPF15

Louis Widmer dagverzorging met UV-bescherming

De nieuwste telg in de Louis Widmer-familie is ideaal voor de zomerse maanden. De Dag Fluid heeft een lichte textuur, is niet vettig, hydrateert en bevat de nodige zonbescherming.

Hij is ontwikkeld voor de vette en gemengde huid en is het resultaat van uitgebreid onderzoek door het merk. Louis Widmer staat voor hoogwaardige kwaliteit en producten met optimale doeltreffendheid.

Louis Widmer Dag Fluid UV15 - Review dagcreme met SPF15

Eerder kon je ook al lezen over de Anti-Ageing Dagcrème met UV50. Ook dit is een lichte crème, maar dat met net wat meer UV-bescherming én ingrediënten die zorgen voor een anti-ageing effect. Deze crème is dan ook geschikt voor de wat rijpere huid, al kun je hem bij ieder huidtype gebruiken.

Zonbescherming dagcrème van Louis Widmer

Beide producten zijn verkrijgbaar in ongeparfumeerde en licht geparfumeerde variant. De dagcrème is ook te koop met UV30 en UV20.

Ingrediënten Dag Fluid UV15

In de lijst met ingrediënten zien we diverse hydraterende bestanddelen zoals glycerine, hyaluronzuur, panthenol en DayMoist CLR (bestaande uit sorbitol en beetwortelextract). Daarnaast zijn er diverse zonnefilters toegevoegd om de nodige bescherming te bieden tegen zowel UVA- als UVB-straling.

Ingredienten vegan dagcreme met SPF15

Vitamine E (in de ingrediëntenlijst te vinden als Tocopheryl Acetate) zorgt door zijn antioxidanten voor extra bescherming en het gehydrateerd houden van de huid. Extra fijn: de Dag Fluid is volledig vegan en bevat geen vaste microplastics.

De Louis Widmer Dag Fluid in gebruik

De Dag Fluid van Louis Widmer zit in een Tube van 50 ml. Door het formaat is hij eenvoudig mee te nemen. Daarnaast zorgt de tube ervoor dat je het product hygiënisch kunt aanbrengen. Persoonlijk heb ik de voorkeur voor een tube boven een potje crème.

Tube lichte dagcreme met SPF

Zoals je hieronder kunt zien is de Dag Fluid lichtroze van kleur, helemaal passend bij deze productlijn.

Textuur luchtige dagcreme voor de zomer

De textuur is zacht, licht en trekt snel in. Je kunt hem hierdoor ook gebruiken als een fijne basis voor je make-up. Eigenlijk heeft hij alles wat je wenst bij een dagcrème in de zomer!

Meer informatie

De Louis Widmer Dag Fluid met SPF15 is verkrijgbaar met en zonder parfum. In dit artikel zag je de ongeparfumeerde variant. Beide hebben een adviesverkoopprijs van € 26,50. Je koopt hem bijvoorbeeld bij Etos en DA drogist. Alle Louis Widmer verkooppunten vind je via de link.

Louis Widmer is een dierproefvrij merk, een groot gedeelte van het assortiment is geschikt voor veganisten.

Gebruik jij graag een lichte dagcrème met SPF?

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat ter review ontvangen producten, de foto’s, tekst en mening zijn van mezelf.
Lees de disclaimer voor meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top