Louis Widmer Douchegel en Soft Shampoo || Review

Vandaag weer een dubbel-review! Want wist je dat Louis Widmer naast gezichtsverzorging ook producten als douchegel en shampoo in haar assortiment heeft? Ik had er nooit zo bij stil gestaan, dus tijd om ze eens uit te proberen. Ook benieuwd geworden? Lees dan snel verder!

Louis Widmer douchegel en soft shampoo

Louis Widmer Douchegel

Ben je op zoek naar een vegan, ongeparfumeerde douchegel zonder microplastics die ook nog eens goed en op milde wijze je huid schoonmaakt? Dan ben je bij Louis Widmer aan het juiste adres.

Louis Widmer douchegel zonder parfum en vaste microplastics

In deze eenvoudige, wit met roze tube zit een douchegel zonder parfum. Er is ook een licht geparfumeerde variant beschikbaar. De pH-waarde van dit verzorgingsproduct is 5, wat is afgestemd op de normale pH-waarde van de huid (die ligt tussen 4,5 en 5,5).

Ingredienten van vegan douchegel

De douchegel heeft geen geur en een vrij dunne textuur. De gel is semi-transparant en voelt fijn aan op de huid. Hij laat zich gemakkelijk verdelen maar schuimt verder niet echt veel.

textuur douche gel zonder kleur

De Louis Widmer douchegel bevat plantaardige, hervettende bestanddelen die ervoor zorgen dat de huid niet uitdroogt. En dat kan ik beamen. Daarnaast is hij ook geschikt voor de gevoelige huid en voor kinderen. Inmiddels gebruiken mijn kinderen deze douchegel ook, ik heb geen irritatie of droge huid bij ze opgemerkt.

Meer informatie over prijzen en verkrijgbaarheid vind je aan het einde van dit artikel.

Louis Widmer Soft Shampoo

Een ander Louis Widmer product wat zowel voor jou als je kinderen geschikt is, is deze Soft Shampoo. Hij is met name goed voor de gevoelige hoofdhuid en prikt niet in de ogen.

De variant die ik ontving is licht geparfumeerd. Hij bevat een subtiele geur die passend is voor een verzorgingsproduct. Er is ook een variant zonder parfum.

Louis Widmer Soft Shampoo voor de gevoelige hoofdhuid

Deze shampoo is vegan en bevat geen vaste microplastics. Louis Widmer werkt eraan om alle producten volledig microplastic-vrij te maken, dus hopelijk is ook deze Soft Shampoo in de toekomst volledig vrij van alle microplastics.

Ingredienten vegan shampoo voor de gevoelige hoofdhuid

Wellicht goed om te weten: deze shampoo bevat sulfaten (Sodium Laureth Sulfate) en is daardoor niet geschikt voor jou als je de curly girl methode volgt om je krullen te verzorgen.

Textuur vegan soft shampoo van Louis Widmer

De textuur van de shampoo lijkt wel wat op de douche gel. Hij is semi-transparant en vloeibaar genoeg om goed te kunnen verdelen over je hoofdhuid. Schuimen doet hij niet zoveel, maar mijn haar en hoofdhuid voelen schoon aan na gebruik.

Ik vind het zelf fijn om na het gebruiken van een shampoo ook een conditioner in mijn haar te doen. In de Soft Shampoo heeft Louis Widmer echter conditioners toegevoegd waardoor een aparte conditioner eigenlijk niet meer nodig is. Ze geven je haar glans en volume en hebben en anti-statische werking op je haar.

Meer informatie

Deze Louis Widmer Douchegel en Soft Shampoo zijn verkrijgbaar bij onder andere Etos en DA. Meer verkooppunten vind je via voorgaande link! Voor de douchegel betaal je € 14,50 (200 ml), de Soft Shampoo kost € 14,10 (150 ml). Beide producten zijn verkrijgbaar in geparfumeerde en ongeparfumeerde variant.

Louis Widmer is een cruelty-free merk en streeft ernaar om alle producten vrij van microplastics te maken. Momenteel bevatten alle producten geen vaste microplastics, sommige items zijn al volledig vrij van microplastics.

Heb jij al eens producten van Louis Widmer geprobeerd? Wat is je favoriet?

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 5, gebaseerd op 1 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat ter review ontvangen producten, de foto’s, tekst en mening zijn van mezelf.
Lees de disclaimer voor meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top