Louis Widmer handcrème voor droge handen || Review

Net als droge, schrale lippen is de winter ook de tijd voor droge handen. Gelukkig heeft Louis Widmer daar de perfecte handcrème voor! In no-time voelen je handen weer zacht aan en zijn ze beschermd tegen het barre winterweer. Kijk mee naar de ongeparfumeerde variant in dit artikel!

Louis Widmer Handcrème voor de droge huid

Ik weet niet hoe het met jouw handen is, maar mijn handen kunnen regelmatig wat extra liefde en verzorging gebruiken. Gelukkig kwam deze Louis Widmer handcrème op het goede moment.

Hij heeft een vegan formule en bevat geen vaste microplastics. Daarbij is hij ook nog eens niet geparfumeerd. Er is overigens wel een geparfumeerde variant beschikbaar, voor als je dat fijner vindt.

Ingredienten ongeparfumeerde vegan handcreme

Deze specifieke Louis Widmer handcrème is zeer geschikt om aan te brengen in de avond voor je gaat slapen. Hij bevat een hoge dosis ureum wat ervoor zorgt dat je handen worden gehydrateerd en zicht herstellen gedurende de nacht. De toegevoegde arganolie beschermt en verzorgt je handen.

De Louis Widmer Handcrème in gebruik

Alhoewel de crème bedoeld is voor de nacht gebruik ik hem gedurende de dag ook. Hij laat geen hele vettige laag achter en trekt vrij snel in waardoor ik er geen last van heb tijdens mijn dagelijkse bezigheden.

Tube met creme voor droge handen

Ik breng de handcrème aan op de rug van één van mijn handen en ga dan met de bovenkant van mijn andere hand eroverheen. Zo smeer ik beide handen in zonder dat ik extra vettige vingers krijg. Uiteindelijk verdeel ik de crème ook over de binnenkanten van mijn handen, maar dan zit het meeste al op de bovenkanten waar de crème het hardst nodig is.

Textuur Louis Widmer vegan ongeparfumeerde handcrème

De crème heeft een fijne textuur die gemakkelijk uit de tube komt en zich goed laat verdelen. Mijn handen voelen na een aantal keer smeren weer zacht aan en kunnen tegen een stootje. Kortom: een fijne handcrème voor dagelijks gebruik!

Meer informatie

Deze Louis Widmer handcrème is te koop bij onder andere bij EtosDA en 24Pharma. De adviesverkoopprijs is € 8,90 voor een tube van 50 ml. Deze crème is tevens in een geparfumeerde variant beschikbaar.

Je handen extra beschermen? Voor dat geval heeft Louis Widmer ook een handcrème met SPF10 in haar assortiment, via voorgaande link lees je er meer over!

Gebruik jij vaak een handcrème?

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 5, gebaseerd op 1 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat ter review ontvangen producten, de foto’s, tekst en mening zijn van mezelf.
Lees de disclaimer voor meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top