Louis Widmer Oogmake-up Reiniging Lotion || Review

Begin dit jaar lanceerde Louis Widmer haar nieuwe website. Daarover publiceerde ik eerder dit artikel: Persbericht: Persoonlijk verzorgingsadvies van Louis Widmer. Mijn verzorgingsadvies bevatte onder andere deze Louis Widmer Oogmake-up Reiniging Lotion die ik natuurlijk probeerde. Vandaag lees je alles over mijn ervaringen, dus kijk snel verder!

Louis Widmer Oogmake-up Reiniging Lotion voor gevoelige ogen

Als make-up drager begint eigenlijk iedere skincare routine in de avond met het verwijderen van je make-up. Als je dit iedere dag doet is het raadzaam om een milde reiniger te kiezen die past bij je huidtype. Zeker voor de huid rondom je ogen is een milde reiniger een aanrader. Maar je wil natuurlijk wel dat hij goed reinigt!

Deze Louis Widmer Oogmake-up Reiniging Lotion is geschikt voor alle huidtypen, juist ook voor de gevoelige huid. Hij bevat geen parfum.

Louis Widmer oogmake-up remover

Hij komt in een lichtroze verpakking, indicator voor Louis Widmer producten voor alle huidtypen. Op de doos vind je alle informatie over de reinigingslotion. Het flesje bevat wat minder informatie. Gelukkig kun je bijvoorbeeld de ingrediënten nog nalezen op de website.

Make-up remover voor gevoelige ogen en lensdragers

De lichtroze, plastic flacon heeft een reguliere dop met kleine opening. Hierdoor kun je de lotion gemakkelijk op een wattenschijfje druppelen. Hoewel de flacon lichtroze is, heeft de lotion zelf geen kleur. Ondanks dat hij geen parfum bevat, heeft hij wel een subtiele, zachte geur.

Informatie vegan make-up remover voor gevoelige ogen

De Louis Widmer Reiniging Lotion in gebruik

Ik gebruik graag een reiniging lotion die mild is voor de huid rondom mijn ogen, zoals deze van Louis Widmer. Ik gebruik ze meestal in combinatie met een wasbaar / herbruikbaar wattenschijfje. De lotion haalt de make-up prima van mijn huid, ik kan eigenlijk weinig nadelen bedenken.

Louis Widmer Make-up Remover

Hij voelt fijn aan, mijn huid gaat er niet van trekken na het gebruik. Hij heeft wel moeite met waterproof mascara, zoals de Max Factor Masterpiece mascara. Hiervoor heeft Louis Widmer een ander product: de Oogmake-up Reiniging Waterproof. Als je dus vaak waterproof eyeliner of mascara draagt, is dat wellicht een betere match voor je.

Meer informatie

De Louis Widmer Oogmake-up Reiniging Lotion koop je voor € 13,49, bijvoorbeeld bij Etos. De flacon bevat 100 ml. Bekijk ook vooral even de nieuwe website waar je persoonlijk verzorgingsadvies kunt krijgen. Je vind de link daarvoor in dit artikel: Persoonlijk verzorgingsadvies van Louis Widmer.

Gebruik jij al skincare van Louis Widmer?

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat ter review ontvangen producten, de foto’s, tekst en mening zijn van mezelf.
Lees de disclaimer voor meer informatie.

Eén reactie op “Louis Widmer Oogmake-up Reiniging Lotion || Review

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top