Louis Widmer Remederm Dry Skin Lippenbalsem || Review

Iedere winter is het bij mij weer raak: droge, schrale lippen! Ik probeer er steeds op tijd bij te zijn met het smeren van lippenbalsem, maar soms kan ik het toch niet voorkomen. De oplossing van dit jaar: deze Remederm Dry Skin lippenbalsem van Louis Widmer! Lees snel verder.

Louis Widmer Remederm Lippenbalsem verpakking

Je kon al over de voordelen van deze lippenbalsem lezen in een eerder artikel: Lip- en handverzorging voor de winter. Hij bevat plantaardige oliën en vitamines zoals:

Door deze ingrediënten hydrateert hij je lippen en worden je droge, schrale lippen hersteld. Dat wilde ik natuurlijk uitproberen!

Ingredienten lipbalm voor droge lippen

De Remederm Dry Skin Lippenbalsem bracht Louis Widmer uit in twee varianten: subtiel geparfumeerd of ongeparfumeerd. Ik ontving die laatste, met 0% parfum.

De lipbalm zit in een flexibele tube in een formaat wat je gemakkelijk meeneemt. Ik heb in bijna alle jaszakken wel een lippenbalsem zitten, zodat ik er altijd eentje bij heb als ik buiten ben.

Louis Widmer Remederm Lippenbalsem

De Remederm Dry Skin Lippenbalsem in gebruik

Wanneer je de dop van de tube draait kun je de lippenbalsem aanbrengen met de schuine punt. Ik ben daar niet de grootste fan van, maar het is wel effectief.

De textuur lijkt een beetje op een zachte variant van vaseline. Hij is zo goed als transparant en brengt gemakkelijk aan op de lippen.

Textuur lipbalm voor de winter

Hieronder nog een kort filmpje met deze lipbalm in de hoofdrol! Vergeet me meteen te volgen op Instagram, dan komen dit soort filmpjes voortaan automatisch voorbij in je tijdlijn!

Deze Louis Widmer lippenbalsem heeft inmiddels een vaste plaats bij mijn werkplek veroverd. Na een aantal dagen consequent aanbrengen waren mijn lippen namelijk weer helemaal hersteld. Klaar voor nieuwe avonturen deze winter, voortaan gewapend met deze lipbalm!

Meer informatie

Deze lippenbalsem van Louis Widmer koop je voor € 8,90 (adviesverkoopprijs). Het merk is te koop via onder andere Etos en DA, meer verkooppunten vind je via voorgaande link. Deze lippenbalsem bevat geen parfum (er is ook een subtiel geparfumeerde variant verkrijgbaar), kleurstoffen en solid microplastics. Dit product is cruelty-free ontwikkeld en geproduceerd.

Wat is jouw favoriete lippenbalsem?

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 5, gebaseerd op 1 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat ter review ontvangen producten, de foto’s, tekst en mening zijn van mezelf.
Lees de disclaimer voor meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top