Louis Widmer Skin Appeal tegen onzuiverheden

Of je in de puberteit zit of niet: een onzuivere huid is erg vervelend. Zeker in deze tijden van mondkapjes hebben steeds meer mensen er last van (‘maskné’ genoemd). De Louis Widmer Skin Appeal producten zijn speciaal ontwikkeld voor de onzuivere huid. Lees snel verder!

Louis Widmer Skin Appeal serie

De Louis Widmer Skin Appeal lijn is al langer te koop en werkt in drie stappen:

Stap 1: Reinigen: Om overtollig talg te verwijderen. Voor een zuivere huid.
Stap 2: Zuiveren: Om de laatste (vuil)restjes te verwijderen. Zuivert, verzacht en verfrist de huid.
Stap 3: Verzorgen: Om de huid te verzorgen, de doeltreffendheid van behandelingen te versterken en een terugval te voorkomen.

Per stap zijn er een aantal producten verkrijgbaar die je los kunt kopen. Zo zijn er 2 producten voor reiniging, 1 voor zuivering en 3 voor verzorging. Nieuw is de zogenaamde Starter Kit die je in dit artikel ziet. Hiermee kun je op een laagdrempelige manier de Skin Appeal producten uitproberen.

Louis Widmer een zuivere huid in drie stappen

In de Starter Kit zitten drie producten, namelijk de Lipo Sol Mousse voor reiniging, de Lipo Sol Tonic voor het zuiveren van de huid en als laatste de Sebo Fluid als verzorging.

Louis Widmer Skin Appeal reiniging, tonic en creme

Hieronder zie je de ingrediënten per product. Ze zijn ontwikkeld in nauwe samenwerking met dermatologen en specifiek gericht op onzuiverheden zoals puistjes en mee-eters.

Werking en ingredienten Skin Appeal producten

Skin Appeal Lipo Sol Mousse

Zoals de naam al zegt is dit een reinigingsschuim. Je maakt je huid nat en masseert vervolgens het schuim in. Ik heb hem geprobeerd met mijn Foreo Luna Play en gewoon met mijn handen, beide manieren werken goed. Voor een optimale werking gebruik je hem ’s ochtends en ’s avonds.

Louis Widmer reinigingsschuim

De mousse heeft niet echt een definieerbare geur. Door het pompje is hij gemakkelijk in gebruik. Mijn huid voelt schoon aan als ik deze mousse gebruikt heb, wat mij betreft een aanrader.

Skin Appeal Lipo Sol Tonic

De Lipo Sol Tonic is ontwikkeld om je huid te verzachten. Het verwijdert talg en verzacht je huid. Nadat je de reinigingsmousse gebruikt hebt, dep je met een wattenschijfje deze tonic over je gezicht (en eventueel hals, nek en decolleté).

Louis Widmer tonic

Ook deze tonic heeft eigenlijk weer geen geur. De tonic is als water, je brengt hem dan ook gemakkelijk aan op het wattenschijfje om hem zo op je huid te deppen. Het voelt verfrissend aan en geeft me het idee dat het laatste vuil nog opgenomen wordt door het wattenschijfje.

Skin Appeal Sebo Fluid

Als laatste product zit in deze Louis Widmer Starter Kit de Sebo Fluid. Een wat dunnere crème die je tevens ’s ochtends en ’s avonds aanbrengt om je huid te verzorgen. Hij hydrateert je huid en regelt de talgproductie.

Louis Widmer creme

Door de tube is hij hygiënisch aan te brengen. Ook voor de fluïde geldt dat hij niet echt een geur heeft. De crème laat zich goed verdelen over de huid, mede omdat hij wat dunner is dan een crème, en hij trekt snel in.

Textuur Skin Appeal producten

De Louis Widmer Skin Appeal producten gebruik je (minstens) acht weken, twee keer per dag. Resultaten zou je binnen 4 tot 8 weken kunnen opmerken. Ik heb ze inmiddels ca. 4 weken in gebruik en merk al wat lichte verbetering in mijn huid. Vooral op en rondom mijn neus heb ik altijd last van onzuiverheden. Dit is helaas al zo sinds mijn puberteit. Ik ga deze producten dan ook nog wat langer uitproberen en kijken of ik er nu eindelijk helemaal van af kan komen!

Meer informatie

De Louis Widmer Skin Appeal Starter Kit bestaat uit drie producten. De reinigingsmousse (50ml), de tonic (50 ml) en de fluïde (10 ml). De set is vegan en koop je voor € 9,50 bij bijvoorbeeld Etos of één van de andere Louis Widmer verkooppunten. De producten zijn ook los te koop, net als andere Skin Appeal producten. Zo kun je een dagelijkse skincare routine samenstellen die voor jou en jouw huid werkt.

Heb jij last van onzuiverheden, al dan niet door het gebruik van mondkapjes?

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat ter review ontvangen producten, de foto’s, tekst en mening zijn van mezelf.
Lees de disclaimer voor meer informatie.

2 reacties op “Louis Widmer Skin Appeal tegen onzuiverheden

  1. Leuk artikel! Ik gebruikte in mijn pubertijd altijd de producten van Louis Widmer. Ik heb een heel gevoelige huid en ik had destijds last van mee-eters. De producten hebben mij altijd enorm geholpen. Ik ben zeer te spreken over dit merk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top