Louis Widmer Zonbescherming 2023

Naast de voordelen die de zon ons biedt (warmte, vitamine C) zijn er voor de huid bijna alleen maar nadelen. Een te lange (onbeschermde) blootstelling aan de zon kan voor o.a verbranding en huidveroudering zorgen. Bekijk dan ook snel deze Louis Widmer zonbescherming zodat je veilig van de zon kunt genieten!

Zonbescherming Louis Widmer voor gezicht en lichaam - review

Louis Widmer heeft diverse producten in het assortiment om je huid te beschermen tegen de zon én een snellere huidveroudering tegen te gaan. In dit artikel laat ik er drie aan je zien:

  • Sun Protection Face SPF30
  • Sun Gel SPF30
  • After Sun

En dat leuke waterproof tasje wat je hierboven op de foto ziet? Als je er snel bij bent krijg je hem bij aankoop van 2 zonproducten van Louis Widmer!

Sun Protection Face SPF30

Het eerste product in deze reeks is zonbescherming voor je gezicht, Louis Widmer erkent dat je huid andere verzorging nodig heeft dan de rest van je lichaam. Met de Sun Protection Face wordt je gezicht beschermd met factor 30 en biedt hij anti-aging. Hij is uitermate geschikt voor de gevoelige huid, ook voor de huid rondom je ogen.

Sun Protection Face SPF30 ongeparfumeerd - review

Door de zogenaamde ‘antirimpelstof’ Matrixyl 3000™ (een alternatief voor vitamine C en retinol) worden fijne lijntjes van binnenuit opgevuld waardoor ze minder zichtbaar zijn. Verder bevat de formule panthenol, L-Arginine en vitamine E. Hierdoor wordt de huid beschermd en gehydrateerd.

Ingredienten SPF30 gezichtscrème zonnebrand - review

Deze Louis Widmer formule is vegan, vrij van vaste microplastics en ongeparfumeerd. Hij is ook beschikbaar in subtiel geparfumeerde variant. Door de breedspectrumfilters beschermt Sun Protection Face je huid tegen UVA en UVB straling.

De textuur is goed smeerbaar en laat geen witte waas achter.

Textuur louis widmer SPF30 zonbescherming voor gezicht - review

Na het insmeren kun je vrij snel je foundation aanbrengen of gewoon de deur uitgaan. Je bent goed beschermd tegen de zon. Wel regelmatig even opnieuw smeren natuurlijk voor een hele dag zonder zon-zorgen!

Meer informatie over zonnebrandcrème en de werking ervan in het algemeen? Lees dan ook dit artikel: Alles wat je wil weten over zonnebrandcrème.

Sun Gel SPF30

Heb je een gevoelige huid en snel last van de zon? Dan is deze Louis Widmer Sun Gel met SPF30 de zonbescherming voor jou! Ook als je een vette huid hebt is deze formule een match met jou.

Louis Widmer Sun Gel SPF30 zonbescherming voor lichaam - review

Net als de gezichtscrème beschermt deze Sun Gel je tegen UVA en UVB straling, hij bevat breedspectrumfilters. Daarnaast wordt je huid beschermd tegen vrije radicalen door vitamine E en gehydrateerd door glycerine en panthenol.

Ingredienten SPF30 voor lichaam ongeparfumeerd - review

De Sun Gel 30 bevat geen vaste microplastics en alcohol, heeft een vegan formule en is verkrijgbaar in ongeparfumeerde en subtiel geparfumeerde variant. Ik probeerde de ongeparfumeerde.

Textuur ongeparfumeerde zonnebrandcreme voor lichaam - review

Alhoewel ik geen overgevoelige huid of neiging tot zonneallergie heb en ook geen vette huid vind ik deze zonnebrandcrème van Louis Widmer toch fijn in gebruik. Hij heeft geen typisch zonnebrandgeurtje en laat zich goed uitsmeren. Ik ga de vakantie met vol vertrouwen tegemoet!

Louis Widmer After Sun

Bij zonbescherming hoort natuurlijk After Sun, dus ook die heeft Louis Widmer in het assortiment. Hij komt in een frisse, witte flacon met blauwe opdruk. Erg rustgevend en een ‘koel’ uiterlijk, passend bij een product als aftersun.

Review Louis Widmer After Sun ongeparfumeerd

Door de samenstelling is het een koelende en kalmerende lotion geworden die je huid verzacht en verzorgt. Hij bevat vitamine A en E en natuurlijke oliën om dat te bereiken.

Ingredienten vegan aftersun zonder parfum - review

Ook de After Sun bevat geen vaste microplastics en is vegan. Ook dit product is verkrijgbaar in geparfumeerde en ongeparfumeerde variant.

Textuur aftersun voor elk huidtype ongeparfumeerd - review

Het is een luchtige lotion die heerlijk verkoelend is en mijn huid lekker zacht maakt. Je kunt hem gebruiken bij ieder huidtype, dus probeer hem zeker eens uit!

Meer informatie

Naast deze drie items heeft Louis Widmer nog andere zonbescherming in het assortiment. Zo vind je er producten met SPF50(+) en zonnebrandcrème speciaal voor kinderen. Je kunt het merk kopen bij DA en Etos. Voor alle Louis Widmer verkooppunten volg je deze link.

In dit artikel zag je de volgende items:

  • Sun Protection Face SPF30 | 50 ml | € 22,90
  • Sun Gel SPF30 | 100 ml | € 20,50
  • After Sun | 150 ml | € 17,50

De genoemde prijzen zijn adviesverkoopprijzen. Louis Widmer is een dierproefvrij merk en streeft ernaar om alle producten vegan en vrij van microplastics te maken. Enkele producten bevatten momenteel nog bijenwas of chitosan waardoor ze niet vegan zijn. De Louis Widmer zonbescherming die je in dit artikel zag is al vegan. De ambitie is om in 2025 een volledig vegan assortiment aan te kunnen bieden. Alle producten zijn inmiddels vrij van vaste microplastics en sommige items zijn al volledig vrij van microplastics. Je kunt aan het icoontje op de verpakking zien wat het geval is bij jouw product.

Ben jij merkvast bij zonbescherming of gebruik je regelmatig wat anders?

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat ter review ontvangen producten, de foto’s, tekst en mening zijn van mezelf.
Lees de disclaimer voor meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top