Louis Widmer zonproducten || Review

Met de zomermaanden op komst worden er gelukkig weer genoeg nieuwe zonproducten gelanceerd, zo ook door Louis Widmer. Beschermen tegen de schadelijke UV-straling is misschien wel prioriteit nummer één tijdens de warme maanden, zeker als je veel buiten te vinden bent. In dit artikel bekijk je twee fijne, handige producten om je daarbij te helpen!

Louis Widmer zonbescherming Review

Louis Widmer zonbescherming

Louis Widmer zal inmiddels geen onbekend merk meer voor je zijn. Het is inmiddels een gerenommeerd merk op het gebied van verzorgingsproducten. Ook in 2024 zorgen ze er weer voor dat je goed beschermd de zon in kan. Klik vooral door naar de Louis Widmer website of ga naar één van de verkooppunten bij jou in de buurt om het uitgebreide (zon)assortiment te bekijken.

De All Day 30 Liposomale Zonnemelk is niet nieuw, maar een betrouwbare zonnebrandcrème die, zeker in combinatie met de nieuwe Clear & Dry Sun Spray je huid optimale bescherming biedt. In dit artikel lees je meer over beide zonproducten van Louis Widmer!

Liposomale Zonnemelk | €20,50

Laten we eerst beginnen met de vraag: wat is liposomaal eigenlijk? De term verwijst naar een technologie waarbij actieve ingrediënten van een product worden ingekapseld in liposomen. Dat zijn microscopisch kleine bolletjes die bestaan uit een fosfolipide dubbellaag, vergelijkbaar met de celmembranen in ons lichaam.

Het voordeel van liposomen is dat ze specifiek kunnen worden ontworpen om bepaalde huidlagen te bereiken. In het geval van de All Day 30 zonnebrandcrème van Louis Widmer brengen ze de UV-filters diep in de hoornlaag van de huid. Daardoor ben je beter en langer beschermd tegen de zon, ook na contact met water.

Liposomale Zonnemelk voor lichaam met SPF30 - Louis Widmer Zonproducten review

De formule bevat naast UV-filters vitamine E, panthenol en L-arginine. Ze zorgen er samen voor dat je huid gehydrateerd wordt, beschermd wordt tegen vrije radicalen en dat irritaties op de huid verminderen.

De formule bevat geen vaste microplastics en is vegan.

Ingredienten veganistische zonnebrandcreme

De naam ‘zonnemelk’ zegt het eigenlijk al: dit product heeft een vrij vloeibare textuur die zich gemakkelijk laat verdelen over de huid. Hij voelt niet vettig aan en zorgt ook niet voor een uitgedroogde huid.

vegan zonnemelk met SPF30

De Liposomale Zonnemelk van Louis Widmer is verkrijgbaar in 100 ml voor € 20,50 en 200 ml voor € 30,90 (adviesverkoopprijzen). Ook kun je kiezen voor een een Duo Pack (2x 100 ml) voor € 30,90.

Ze zijn beschikbaar in licht geparfumeerd en ongeparfumeerd, én verkrijgbaar met factor SPF50+.

Clear & Dry Sun Spray | € 26,90

Nieuw dit jaar is deze lichte, transparante oliespray met SPF50. Door de sprayflacon kun je eenvoudig én snel je hele lichaam bedekken met de transparante nevel zodat je veilig de zon in kan.

Transparante zonnebrand oliespray met SPF50

Hij beschermt met SPF50 tegen zowel UVA- als UVB straling en is daarmee een breedspectrum beschermer. Daarnaast bevat hij vitamine E en panthenol om je huid te hydrateren en verzachte.

De formule is waterbestendig, dus ook in het zwembad of de zee kun je onbezorgd genieten.

Hij bevat geen vaste microplastics en de formule is veganistisch.

vegan zonnebrand spray ingredienten

De Clear & Dry Sun Spray van Louis Widmer is één van de fijnere zonproducten die ik heb geprobeerd. Dat komt vooral door de sprayvorm. Je brengt hem eenvoudig aan, hij laat geen witte strepen achter en je bent snel klaar!

Er blijft geen plakkerig laagje achter, hij trekt snel in. Ook als je de fles ondersteboven houdt werkt hij nog prima.

Transparante zonnebrand spray met SPF50 van Louis Widmer

Deze zonnespray is verkrijgbaar in ongeparfumeerd en licht geparfumeerde variant. Beide kosten € 26,90 (200 ml).

Meer informatie

Benieuwd naar deze zonproducten van Louis Widmer? Je vindt ze in je lokale Etos of DA filiaal, of bekijk andere verkooppunten in de buurt.

De genoemde prijzen zijn adviesverkoopprijzen. Deze producten bevatten geen vaste microplastics en hebben een veganistische formule. Louis Widmer is een dierproefvrij merk.

Breng zonproducten, dus ook deze van Louis Widmer, altijd aan zo’n 15-30 minuten vóór je de zon in gaat.

Hou jij van zonnebrand in sprayvorm?

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat ter review ontvangen producten, de foto’s, tekst en mening zijn van mezelf.
Lees de disclaimer voor meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top