Loveli Body Scrub Ginger || Review

Het herfstige weer heeft eindelijk zijn intrede gedaan, dus tijd voor wat fijne lichaamsverzorging om ook in dit jaargetijde je huid in topconditie te houden! De Loveli Body Scrub Ginger zorgt voor een gladde huid die body lotions of -oils perfect opneemt. In dit artikel lees je er natuurlijk alles over, dus kijk snel verder!

Loveli Body Scrub Ginger - Review

Hoewel er steeds meer natuurlijke bodyscrubs in omloop zijn, bevat een groot deel nog altijd microplastics. De harde stukjes in die producten zijn dan gemaakt van plastic zodat ze je huid goed scrubben. Dat is zeker effectief, maar de nadelen voor het milieu wegen wat mij betreft zwaarder.

Daarom is Loveli zo’n fijn merk: deze Ginger Body Scrub bevat géén microplastics en draagt met trots het keurmerk van ‘Zero plastics inside’. De tube is gemaakt van bio-plastic van suikerriet. Als hij helemaal leeg is kun je hem recyclen bij het plastic afval.

Ingredienten natuurlijke bodyscrub

Zoals je van Loveli gewend bent is ook de formule van de bodyscrub volledig gemaakt van natuurlijke ingrediënten. De scrubdeeltjes bestaan uit gemalen amandelen en olijfpitten.

De scrub is niet geschikt voor veganisten, biologische honing is toegevoegd om je huid te verzachten en helpen herstellen tijdens het gebruik.

De Loveli Ginger Body Scrub in gebruik

Alhoewel de bodyscrub ‘Ginger’ heet, heb ik geen gember gevonden in de lijst met ingrediënten. Ik vermoed dan ook dat het natuurlijke parfum wat wordt vermeld gember bevat.

Als je de tube opent komt een sterke geur je tegemoet. Een geur die me doet denken aan herfst, koude dagen en de Sinterklaastijd. Hij ruikt namelijk naar gingerbread, taai-taai brokken en gember ontbijtkoek. Een heerlijke warme geur, maar ik moest er wel even aan wennen om het in de douche te ruiken!

Textuur Ginger Body Scrub van Loveli

De textuur is niet per se heel aantrekkelijk om naar te kijken, maar hij voelt heerlijk aan op de huid! De harde stukjes zorgen voor een heerlijk scrubeffect wat mijn huid wel kan waarderen. Na het gebruik neemt je huid bodylotions en -oils extra goed op, dus gebruik het zeker in combinatie met je favoriete verzorgingsproduct.

De scrubdeeltjes zijn te ruw om deze scrub voor je gezicht (of bij jonge kinderen) te gebruiken. Daarvoor heeft Loveli gelukkig fijne face scrubs in haar assortiment.

Close-up textuur natuurlijke bodyscrub

Deze Ginger variant is momenteel de enige body scrub van Loveli. Ik kan me voorstellen dat er nog andere geuren worden ontwikkeld voor de mensen die niet van de volle geur houden. Want dat is het enige wat ik als mogelijk nadeel zou kunnen bedenken.

De scrub zelf werkt goed, hij is volledig natuurlijk en mijn huid wordt er lekker zacht van zonder uit te drogen. Een aanrader dus!

Meer informatie

De Ginger Body Scrub is te koop via de Loveli website voor € 15. De tube bevat 150 ml. Het advies is om de scrub 1 maal per week te gebruiken.

Gebruik jij regelmatig een bodyscrub nu de koudere dagen weer zijn begonnen?

— Meer reviews over de producten van Loveli vind je via deze link! —

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat ter review ontvangen producten, de foto’s, tekst en mening zijn van mezelf.
Lees de disclaimer voor meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top