Loveli Eye Serum || Review

Hoe ouder de huid, hoe meer hij verliest aan elasticiteit en stevigheid. Ofwel: er zullen langzaam maar zeker rimpeltjes verschijnen. Niet erg, maar je wil het misschien nog eventjes uitstellen of proberen te verminderen. Ik gebruikte daarvoor de afgelopen periode het Eye Serum van Loveli. Vandaag lees je er alles over in dit artikel!

Loveli Eye Serum - Review

Over Loveli en het natuurlijke Eye Serum

Als je al hebt kennisgemaakt met Loveli weet je dat ze staan voor 100% troepvrije verzorgingsproducten. Zo hebben ze aluminiumvrije deodorantsticks, fijne natuurlijke bodycare en dito skincare voor elk huidtype. En ook als je op zoek bent naar een natuurlijke SPF en aftersun ben je bij Loveli op het juiste adres.

Niet alle producten van Loveli zijn veganistisch, omdat voor sommige ingrediënten (nog) geen alternatief is gevonden wat zowel natuurlijk als optimaal presterend is. Het oogserum in dit artikel bevat geen dierlijke ingrediënten en is dus wél vegan.

Ingredienten natuurlijke oogcreme - review

Als je aan anti-aging denkt, denk je vaak meteen aan hyaluronzuur. Dat is inderdaad één van de belangrijke ingrediënten van het Loveli Eye Serum. Het is echter gecombineerd met diverse extracten die het effect verhogen.

Zo kom je in de ingrediëntenlijst squalaan en glycerine tegen die beide een hydraterende werking hebben. Verder is er gebruik gemaakt van onder andere saffloerzaadolie, viltwierextract, gerst-extract en wilde rozenextract. Die laatste is een natuurlijk alternatief voor retinol. Het zit vol antioxidanten en vitamines die helpen om fijne lijntjes tegen te gaan en alfa-linoleenzuur wat de celvernieuwing van je huid ondersteunt.

Pompflacon met oogcrème van Loveli - review
Meer informatie over het Loveli Eye Serum van de eigenaresse zelf? Bekijk dan zeker even dit filmpje met uitleg.

Het oogserum van Loveli in gebruik

Omdat het Eye Serum van Loveli erg geconcentreerd is heb je steeds maar een speldenkopje nodig om de huid rondom beide ogen te kunnen verzorgen. De eerste keren pakte ik natuurlijk al teveel (zoals hieronder op de foto). Niet erg, want je kunt het ook aanbrengen op lach- of fronsrimpeltjes.

Natuurlijke oogcreme in een pompflacon - review

Het oogserum van Loveli heeft eigenlijk geen geur, er is dan ook geen parfum toegevoegd. De textuur is vloeibaar, maar zeker niet waterig. Het is fijn om aan te brengen, rondom mijn ogen dep ik het in de huid. Het serum wordt daardoor snel opgenomen.

Maar werkt het Loveli Eye Serum ook echt zichtbaar tegen fijne lijntjes? Je zou het na een aantal dagen gebruik (twee maal per dag) al kunnen zien, maar iedere huid is anders. Na vier weken zou het zeker zichtbaar moeten zijn.

Textuur van het Loveli Eye Serum - Review

Ik merkte na een aantal weken frequent gebruik al wat positieve veranderingen in mijn huid op. De fijne lijntjes zijn niet meer zo opvallend aanwezig. Natuurlijk zijn de rimpeltjes niet helemaal verdwenen, maar er zijn er ook niet méér bij gekomen! Al met al dus zeker wel een verbetering, dus dit natuurlijke oogserum kan ik je zeker aanraden!

Meer informatie

Het Loveli Eye Serum koop je bij één van de ruim 700 verkooppunten of eenvoudig online via Loveli.care. Het serum kost € 20, de pompflacon bevat 15 ml. Dit lijkt misschien weinig, maar met twee keer per dag een speldenkopje doe je er zo’n drie maanden mee.

Loveli is een dierproefvrij en natuurlijk merk. Het oogserum is vegan.

Gebruik jij een anti-aging serum zoals deze?

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 5, gebaseerd op 1 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat ter review ontvangen producten, de foto’s, tekst en mening zijn van mezelf.
Lees de disclaimer voor meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top