Loveli Hand Soap & Lotion || Review

Als je ergens meer aandacht aan moet besteden in de kille wintermaanden zijn het wel je handen. Ze gaan door weer en wind en krijgen vaak weinig rust. Met de nieuwe Hand Soap en Hand Lotion van Loveli geef je ze de verwennerij die ze verdienen. Kijk je mee naar deze heerlijke natuurlijke producten?

Loveli Natuurlijke hand zeep & lotion - Review

Loveli handverzorging

Was je (extra) vaak je handen? Kies dan voor een zeep zonder SLS en SLES (sulfaten). Ze zorgen er weliswaar voor dat je handzeep lekker schuimt, maar tegelijkertijd zijn het de ingrediënten die wat agressiever zijn waardoor ze je huid kunnen irriteren.

Onlangs voegde Loveli twee producten toe aan de heerlijk ruikende Sunny Orange lijn: Hand Soap en Hand Lotion. Eerder probeerde ik al de Body Wash, Oil en Cream uit dezelfde reeks. Door de zomerse geur werd ik toen positief verrast! Hieronder lees je meer over de nieuwe handzeep en -lotion.

Hand Soap – Sunny Orange | € 8

De nieuwe Loveli handzeep zit in een doorzichtige fles waardoor je de gele kleur van de formule meteen ziet. Zowel de geur als de kleur doen me denken aan de zomer. En eigenlijk vind ik dat wel lekker tijdens deze korte, grijze dagen.

Sunny Orange Hand Soap van Loveli - Review

De pompflacon is gemaakt van (gedeeltelijk) gerecycled plastic en kun je na het laatste gebruik opnieuw recyclen. Het witte pompje kun je sluiten en openen door de kop een beetje te draaien.

Zomerse handzeep van Loveli

De Loveli handzeep reinigt door de ingrediënten Sodium Coco-Sulfate en Decyl Glucoside.

Sodium Coco-Sulfate wordt afgeleid van kokosolie. Het is een sulfaat, ofwel: het is een zout wat gevormd werd door de neutralisatie van zwavelzuur. Alhoewel het een sulfaat is, wordt Sodium Coco-Sulfate vaak als milder beschouwd dan sommige andere sulfaatverbindingen zoals natriumlaurylsulfaat (SLS). Het is daarom een optie voor mensen de gevoelig zijn voor agressievere reinigers.

Liever helemaal geen sulfaten? Bekijk dan Loveli's Hand Wash met dezelfde heerlijke geur!

Decyl Glucodiside wordt afgeleid van hernieuwbare bronnen zoals plantaardige oliën (vaak afkomstig van kokosolie) en glucose (suiker). Het is een milde en meer natuurlijke reiniger voor de huid.

Ingredienten natuurlijke handzeep

Voor de geur is zoete sinaasappel, citrus en enkele andere essentiële oliën toegevoegd. En alhoewel je bij citrusvruchten wellicht aan een frisse geur denkt, zijn de Sunny Orange producten van Loveli eerder warm en zoet. Dat komt wellicht door het vleugje vanille wat er doorheen zit!

Handzeep mild voor de huid - review

Bij gebruik schuimt de handzeep alsnog een beetje. Maar het belangrijkste: mijn handen worden schoon zonder erna droog aan te voelen. Zeker niet in combinatie met de Hand Lotion die je hieronder ziet!

Je koopt de Hand Soap natuurlijk bij Loveli, hij kost € 8 voor 200 ml.

Hand Lotion – Sunny Orange | € 12,50

Zijn je handen toch wat droog geworden, of wil je ze gewoon wat extra verzorging geven? Dan zit je goed met de Loveli Hand Lotion. Ook deze heeft de wat zoete Sunny Orange geur.

Sunny Orange Hand Lotion van Loveli - Review

Alhoewel de Loveli Hand Soap mild is voor je handen, zorgt deze Hand Lotion ervoor dat je huid zich weer herstelt na het wassen ervan. In de witte pompflacon zit 200 ml lotion. Belangrijke ingrediënten zijn onder andere de macadamia- en rijstkiemolie die je handen verzorgen.

Ingredienten natuurlijke handlotion

Ben je op zoek naar een wat intensievere verzorging van je huid? Dan is de Loveli Hand Cream wellicht een betere match voor jou! Die bevat nóg meer voedende ingrediënten.

Textuur natuurlijke handlotion

De textuur van de Hand Lotion is zacht en romig. Daardoor is hij eenvoudig te verdelen over je handen. Hij trekt snel in en in combinatie met de heerlijke geur maakt dat het wat mij betreft een aanrader is!

Je koopt de Hand Lotion bij Loveli, hij kost € 12,50 (200 ml).

Meer informatie

Wil je graag beide producten proberen? Je koopt ze eenvoudig via de Loveli website. Voor de set met Hand Soap & Hand Lotion samen betaal je € 20,50. Natuurlijk zijn ze ook los verkrijgbaar.

De producten van Loveli bestaan uitsluitend uit natuurlijke ingrediënten. De Hand Soap is geschikt voor veganisten.

Zorg jij extra goed voor je handen in de grauwe wintermaanden?

— Meer lezen over (de producten van) Loveli? Volg dan de link! —

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 5, gebaseerd op 1 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat ter review ontvangen producten, de foto’s, tekst en mening zijn van mezelf.
Lees de disclaimer voor meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top