Loveli Make-up Remover Rose || Review

Het Loveli assortiment wordt steeds uitgebreider maar een make-up remover ontbrak nog. Daar werd in februari verandering in gebracht! De nieuwe tweefasen (oog)make-up remover heeft een basis van rozenwater en kan gebruikt worden bij ieder huidtype. Natuurlijk wilde ik hem graag uitproberen dus in dit artikel lees je er alles over! Kijk nu snel verder.

Loveli Make-up Remover Rose Review

Loveli Make-up Remover | € 13

Kenmerkend aan Loveli is het gebruik van uitsluitend natuurlijke ingrediënten en in de meeste gevallen veganistische formules. De producten zijn stuk voor stuk mild voor de huid en met liefde en aandacht voor zowel huid als milieu ontwikkeld.

Twee fasen reiniger makeupremover

De nieuwe make-up remover van Loveli is daarop geen uitzondering. Het kostte wat tijd, maar de formule is nu zó geformuleerd dat hij zacht is voor de ogen en toch effectief reinigt. Zelfs waterproof mascara zou geen probleem moeten zijn voor deze tweefasen reiniger, dus die uitdaging ga ik graag aan!

Je kunt deze make-up remover gebruiken voor je hele gezicht als je een keertje geen zin hebt om (ook) face wash te gebruiken. Heb je een vette huid? Dan kun je beter kiezen voor het Micellar Water om je hele gezicht snel te reinigen.

Ingrediënten en gebruiksadvies

Het belangrijkste ingrediënt van de make-up remover is rozenwater. Het herstelt je pH-waarde en werkt ontstekingsremmend, koelend en reinigend. Daarnaast zijn squalaan en glycerine toegevoegd voor de nodige verzorging en hydratatie.

natuurlijke makeupremover met rozenwater

De volledige lijst met ingrediënten vind je hieronder:

Rozenwater, Isoamyl Laurate, Squalaan, Glycerine, Zonnebloemolie, Alkanet, Water, Natriumlactaat, Dehydroacetic Acid, Benzyl Alcohol, Citronellol, Geraniol.

Een tweefasen reiniger zoals deze moet je altijd goed schudden voor gebruik. Zo worden de twee delen met elkaar vermengd zodat je huid de optimale reiniging én verzorging krijgt. En het ziet erin dit geval ook nog eens leuk uit met kleine bubbeltjes erin!

Bubbeltjes in twee fasen oogmakeup remover

Je brengt vervolgens de make-up remover aan op een (herbruikbaar) wattenschijfje en reinigt je ogen en/of gezicht. Je hoeft niet na te spoelen, je kunt meteen verder met de rest van je skincare routine.

Tweefasen waterproof make-up remover van Loveli met rozenwater

De nieuwe make-up remover in actie zien? Bekijk dan dit filmpje van Loveli-oprichtster Linda!

Ervaring met de make-up remover

Bij het opendraaien van de fles komt de rozengeur me al tegemoet, al is hij vrij subtiel. Het is normaal niet mijn favoriete geur, maar ik ken de voordelen van dit ingrediënt dus begin er al aan te wennen. Daarbij heeft de make-up remover van Loveli naast de typische rozengeur ook een frisse toon die ik wel kan waarderen.

Opening fles makeup remover met rozenwater

Het verwijderen van mijn make-up gaat eigenlijk heel gemakkelijk, ook waterproof mascara is geen probleem voor deze remover! Mijn huid voelt niet trekkerig maar juist verzorgd aan en er blijft eigenlijk geen storende vette waas achter.

Meer informatie

Je koopt de Rose Make-up Remover via de Loveli website. Hij kost € 13 (100 ml) en bevat geen ’troep’. Dat wil zeggen: geen microplastics, chemicaliën en andere dubieuze ingrediënten. Hij is geschikt voor elk huidtype (ook de gevoelige huid) en heeft een veganistische formule.

Gebruik jij graag dit soort tweefasen reinigers?

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat ter review ontvangen producten, de foto’s, tekst en mening zijn van mezelf.
Lees de disclaimer voor meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top