Loveli Sun Cream SPF30 & Aftersun || Review

In de korte tijd dat ik Loveli gebruik is het toch wel één van mijn favoriete natuurlijke merken voor gezichtsverzorging geworden. Daarom vond ik het ook leuk om te zien dat Loveli een nieuwe Sun Cream met SPF30 en Aftersun ontwikkeld heeft. Natuurlijk probeerde ik ze uit, kijk je mee?

Loveli Sun Cream en Aftersun zonnebrandcrème

Loveli zonproducten

De producten van Loveli kenmerken zich door hun basic verpakkingen: meestal wit met in zwarte letters het logo. De kleur van de hartjes correspondeert met de categorie waarin het product valt. Skincare voor de normale tot vette huid herken je bijvoorbeeld aan het mintgroene hartje (en letters) terwijl producten met felroze hartje voor de droge tot normale huid bedoeld zijn.

Voor de nieuwe zonnebrandcrème met SPF30 is gekozen voor de logische kleur geel, de aftersun is ingedeeld bij de mintgroene items. Je kunt beide zonproducten gebruiken bij alle huidtypen.

Loveli SPF30 minerale natuurlijke zonnebrandcrème en aftersun met komkommer en aloe vera

Loveli staat onder andere bekend om haar skincare en deodorant met natuurlijke ingrediënten: 100% troepvrij. Dat is bij de nieuwe Sun Cream en Aftersun niet anders.

Loveli Sun Cream met SPF30 | € 23,50

De Loveli zonnebrandcrème beschermt je huid met SPF30 en werkt op basis van minerale (natuurlijke) zonnefilters. Voor meer informatie daarover raad ik je aan dit artikel te lezen: Alles wat je wil weten over zonnebrandcrème. Kort gezegd werkt het met een laagje die ‘op’ je huid ligt en de zonnestralen reflecteert. Daardoor kunnen de stralen je huid niet bereiken.

Ingredienten SPF30 voor lichaam en gezicht

Naast de beschermende ingrediënten bevat de Sun Cream ook onder andere squalaan en vitamine E om je huid te verzorgen.

Ik had gehoopt dat de Sun Cream iets gemakkelijker uit te smeren zou zijn. Je kunt het beste niet teveel tegelijk pakken zodat je het goed over je huid kunt verdelen. Zo voorkom je een witte waas. Met goed uitsmeren is die namelijk niet aanwezig.

Close-up natuurlijke zonnebrandcrème SPF30 voor gezicht en lichaam

Zinkoxide, de UV-filter in deze Loveli zonnebrandcrème, heeft van zichzelf niet echt een fijne geur. Om hem wat te neutraliseren is er een beetje essentiële olie toegevoegd. Voor mij voldoende, de geur vind ik niet heel storend. Het is wel de reden dat ik deze SPF30 vooral gebruik voor mijn lichaam en niet zo vaak voor mijn gezicht.

Gelukkig denkt Loveli goed mee en reageren ze op feedback. Wellicht wordt de volgende formule dus nóg fijner om te gebruiken! En het belangrijkste: de Sun Cream doet wat hij moet doen, namelijk mijn huid beschermen tegen de schadelijke zonnestralen.

Loveli Aftersun | € 13

Naast de nieuwe SPF30 heeft Loveli ook een aftersun in het assortiment. Met ingrediënten als aloë vera en komkommer heerlijk verkoelend om te gebruiken na een dagje zon. Zeker als je hem ook nog even in de koelkast legt voor je hem gebruikt!

Ingredienten Loveli aftersun met komkommer en aloe vera

Naast de verkoelende en kalmerende ingrediënten bevat de aftersun kokosolie, mangoboter en anti-oxidanten voor de nodige verzorging van de huid. Daardoor is het ook zinvol om hem te gebruiken zonder dat de zon schijnt, bijvoorbeeld gewoon als bodylotion voor iedere dag!

Close-up Aftersun voor verkoeling en herstel van de huid

Zeker op de wat warmere dagen is de Loveli aftersun gemakkelijk uit te smeren. Komt hij uit de koelkast, dan is de formule net iets dikker. Met een klein beetje meer moeite is hij dan ook al snel uitgesmeerd over de huid.

En de geur? Die is subtiel en heerlijk fris, met dank aan de aloë vera!

Meer informatie

De Loveli Sun Cream met SPF30 en Aftersun koop je via de Loveli website of bij één van de verkooppunten. Van beide producten zijn zowel full sizes als kleinere travel sizes te koop. Daarnaast kun je ze met korting als set aanschaffen!

Deze proucten van Loveli zijn dierproefvrij, 100% natuurlijk en daarmee 100% troepvrij.

Gebruik jij een zonnebrandcrème met natuurlijke/minerale of chemische filters?

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat ter review ontvangen producten, de foto’s, tekst en mening zijn van mezelf.
Lees de disclaimer voor meer informatie.

2 reacties op “Loveli Sun Cream SPF30 & Aftersun || Review

  1. Ik heb vandaag op mijn vakantie voor de eerste keer de zonnebrandcrème gebruikt en ondanks dat jullie zeggen dat het geen witte waas geeft was dat mij toch helaas wel het geval
    Waardoor kan dat komen ???

    1. Hi Belinda, het belangrijkste is om de Sun Cream goed uit te smeren, misschien iets meer dan je gewend bent bij een reguliere zonnebrandcrème. Ook kan de witte waas komen doordat je net iets teveel tegelijk op wil smeren. Hopelijk heb je toch nog veel plezier van de Sun Cream. Fijne vakantie nog!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top