MAC adventskalender 2020 unboxing!

De laatste kalender van 2020 die ik heb uitgepakt is de MAC mini adventskalender met de naam Boom Boom Wow! Het ging me iets te ver om de reguliere kalender (à € 195) te kopen, dus kocht ik de mini variant waar 12 producten in zitten. Kijk snel verder!

MAC Boom Boom wow mini adventskalender verpakking

Benieuwd naar alle beauty adventskalenders van 2021? Bekijk ze via de link!

De MAC Cosmetics adventskalender zit dit jaar in een zilveren doos met een soort vuurwerk patroon. Een verwijzing naar Frosted Firework, de naam van de kerstcollectie van 2020. Op de achterkant van deze buitenste doos staan alle ingrediënten vermeld.

MAC Boom Boom wow mini adventskalender buitenkant

In die doos zit de kalender zelf: een zilveren halve cirkel die ook mooi versierd is met een ander patroon waar je ook wel vuurwerk in kan zien. Het ziet er in ieder geval erg netjes, luxe en feestelijk uit, wat mij betreft!

De halve cirkel klap je open, zodat je de cirkel ziet met daarin de 12 doosjes. En toen vroeg ik me af, begin je eigenlijk bij deze 12-daagse kalenders ook bij nummer 1? Of begin je bij 12? Ik las dat mensen ook pas met Kerstmis beginnen met uitpakken zodat je nog 12 dagen kerst kunt vieren. En er zijn mensen die vanaf 1 december om de dag een doosje uitpakken, of juist pas op 13 december beginnen.

MAC Boom Boom wow mini adventskalender binnenkant

De inhoud van de adventskalender

Ik heb de doosjes oplopend van nummer open gemaakt, dus begonnen bij nummer 1 en geëindigd met 12. Zo heb ik ze hieronder ook beschreven. Laten we kijken wat er allemaal in de MAC mini adventskalender 2020 zit!

Dag 1: Velvet Teddy lipstick

We begonnen meteen goed: een full size lipstick in de kleur Velvet Teddy. Dit is geloof ik één van de meest geliefde kleuren die MAC in haar assortiment heeft. Om eerlijk te zijn was dit, naast de prijs, ook een reden waarom ik deze mini-variant van de MAC adventskalender wilde. Je ziet hem uitgebreid in dit artikel: MAC lipproducten: lipglass en lipsticks.

MAC Velvet Teddy lipstick fullsize

Dag 2: All That Glitters oogschaduw

In doosje 2 vond ik een mooie shimmery bruine oogschaduw met de naam All That Glitters. Dit is een kleur die ik vaak zal gebruiken denk ik!

All That Glitters MAC oogschaduw

Dag 3: Strobe Cream mini

Een mini van de populaire strobe cream, dit is een MAC klassieker. Hij geeft je huid een mooie glans, of je kunt hem gebruiken als subtiele highlighter.

MAC mini strobe cream

Dag 4: In Extreme Dimension Lash mini mascara

De mascara van MAC heb ik nog nooit geprobeerd en daar breng ik graag verandering in! Ik ben benieuwd of hij mijn wimpers wat voller kan laten lijken. Het is de mini variant van 4 gram.

MAC In Extreme Dimension Lash mascara zwart

Dag 5: Cockney mini lipstick

Deze lustre lipstick is genaamd Cockney en heeft een heldere rode kleur. Lustre lipsticks hebben een lichte tot medium dekking. Rood is niet helemaal mijn ding, maar ik kan hier vast iemand anders blij mee maken! Hij past in ieder geval heel goed bij de feestdagen.

Mini lipstick rood Cockney

Dag 6: Oyster Girl lipglass

Deze MAC lipglass in de kleur Oyster Girl geeft denk ik iedere lipkleur een mooie glans. Een lief kleurtje, ik ben benieuwd hoe hij op de lippen eruit ziet!

MAC lipglass in Oyster Girl

Dag 7: Wedge oogschaduw

Wedge is een matbruine oogschaduw, een mooie combinatie met de oogschaduw die ik eerder uitpakte op dag 2! Deze zal ik vaak gaan gebruiken denk ik, het is een hele mooie neutrale tint.

MAC single oogschaduw Wedge

Dag 8: Craving mini lipstick

Craving is een amplified lipstick, dat houdt in dat hij wat romiger is en geen matte finish heeft. Ik ben erg benieuwd naar het resultaat!

Inmiddels kun je het resultaat zien in dit artikel: MAC lipproducten: lipglass en lipsticks.

mini lipstick in Craving

Dag 9: Carbon oogschaduw

Op dag 9 vond ik een derde single oogschaduw. Het is een matte zwart in de kleur Carbon. Alhoewel ik benieuwd ben naar de kwaliteit, ga ik deze toch weggeven. Ik zou hem te weinig gebruiken denk ik.

Matzwarte oogschaduw Carbon

Dag 10: Spice Lipglass

Een tweede MAC Lipglass, in de kleur Spice. Een nudetint die iets te bruin voor mij is denk ik.

MAC Lipglass in Spice

Dag 11: Magically Delightful lipglass

Op dag 11 vond ik een derde lipglass, deze heeft de naam Magically Delightful. De kleur lijkt wel wat op de vorige lipglass, maar is meer oudroze. Deze ga ik zeker proberen, want hij lijkt me heel mooi op mijn lippen! Ook deze lipglass zie je beter in dit artikel: MAC lipproducten: lipglass en lipsticks.

MAC Lipglass in Magically Delightful

Dag 12: Diva mini lipstick

In het laatste doosje trof ik een derde mini lipstick aan in de kleur Diva. Een donkerrode lippenstift met een matte finish. Ook deze kleur is iets te heftig voor mij denk ik!

mini lipstick in Diva

Mijn mening over de kalender

Dit waren de 12 producten uit de MAC mini adventskalender van 2020! Stiekem wist ik wel een beetje wat er in zou zitten, dus het is geen grote verrassing. En alhoewel ik niet alles zelf zal gaan gebruiken ben ik sowieso blij met de items die ik zeker zal gebruiken. Met name de Velvet Teddy lipstick die ik graag eens wilde proberen. Maar ook de oogschaduws en mascara bijvoorbeeld.

Inhoud MAC mini adventskalender 2020

Er zitten geen opvulcadeautjes in deze kalender, wat ik positief vind. Je krijgt best veel full size producten en enkele mini’s (waarvan je de meeste ook als mini kunt kopen). Ik heb de prijzen opgeteld en kwam boven de € 170 uit. Voor een kalender waarvoor ik € 99 betaalde vind ik dat een goede deal!

Meer informatie

Wil je ook een MAC (mini) adventskalender uitpakken in december? Dan raad ik je aan snel te handelen. De grote variant is bij MACcosmetics.nl (en MACcosmetics.be) al uitverkocht, de mini is er nog wel.

Lees in dit artikel alles over de MAC lipproducten: lipglass en lipsticks uit deze kalender!

Ik pakte ook enkele andere adventskalenders uit, bekijk de inhoud via deze links! Een overzicht van beauty adventskalenders vind je via voorgaande link.

Benieuwd naar alle beauty adventskalenders van 2021? Bekijk ze via de link!

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat geen ter review ontvangen producten.

4 reacties op “MAC adventskalender 2020 unboxing!

  1. Wat een super gave kalender! Mooi omschreven ook. Ik zou juist voor de rode lippenstift gaan 🙂 Die knalt er zo lekker uit met de feestdagen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top