MAC lipproducten: lipglass en lipsticks

In dit artikel laat ik drie lipproducten uit de MAC adventskalender 2020 zien. Het gaat om één lipglass, één amplified mini-lipstick en één reguliere lipstick. Ik hoor vaak veel goeds over de lipproducten van MAC, dus ik was vooral erg benieuwd. Lees snel verder voor meer!

MAC Lipglass in Magically Delightful

In de adventskalender zaten drie lipglasses waarvan ik deze de mooiste vond. Hij heeft de naam Magically Delightful, het is een wat donkere nudetint die een beetje neigt naar bruin. Toch zit er zeker nog wel wat roze in. MAC zelf noemt het koraal, maar dat vind ik iets te ver gezocht als ik zo naar de verpakking kijk.

Deze MAC lipglass uit de adventskalender is een mini, hij is fullsize te verkrijgen via o.a. maccosmetics.nl en maccosmetics.be. De mini is handig om de kleur uit te proberen en meestal groot genoeg. Ik heb nog nooit een lipgloss opgemaakt, geloof ik!

Je brengt de gloss aan met de sponsapplicator. Die is in dit geval lekker zacht en je brengt er de gloss gemakkelijk mee aan.

Voor swatches en de kleur op mijn lippen kun je verder lezen, foto’s daarvan komen later in dit artikel!

MAC Lipsticks

In de MAC adventskalender zaten meerdere lipsticks, waaronder de amplified lipstick in de kleur Craving en een matte lipstick in de beroemde kleur Velvet Teddy. Ik moet zeggen dat ik eerst niet doorhad dat MAC verschillende soorten lipsticks heeft. De amplified lippenstiften zijn erg creamy, geven een volledige dekking en hebben een semi-glanzende finish, lees ik op de website. De matte lippenstiften zijn de ‘reguliere’ lijn van MAC.

Craving is de mini-lipstick, het is een wat donkerdere kleur dan ik normaal zou kiezen, maar hij leek me toch erg mooi. Het is een donkerroze met een paarsige ondertoon. Velvet Teddy zat in full-size in de adventskalender. Dit is een lipstick die voor veel mensen de perfecte ‘nude’ kleur heeft.

De MAC lipproducten in gebruik

De lipglass voelt aan als een gloss: hij blijft een beetje plakkerig en vervaagt snel van kleur als je iets eet of drinkt. Hij geeft wel meer kleur dan ik had verwacht! Op de foto hieronder zie je hem helemaal links. Op mijn arm is het meer een koraalkleur dan in de verpakking. Zeker omdat hij dan wat lichter is.

In het midden zie je de lipstick Craving en helemaal rechts Velvet Teddy. Craving is op mijn arm een soort berry-tint. Velvet Teddy is wat donkerder dan ik had verwacht. Ik merkte dat Craving inderdaad iets romiger lijkt aan te brengen dan de matte lipstick. De finish is ook net anders.

Uiteraard kon ik niet wachten om de lipproducten op mijn lippen te proberen. Die foto’s zie je hieronder! Als eerste de lipglass, vervolgens Craving en als laatste Velvet Teddy.

Ze dekken goed in één keer en brengen fijn aan. Op deze foto’s zie je duidelijk het verschil in finish van beide lipsticks. Ik denk dat ik zelf een matte finish prefereer, maar beide zijn erg leuk!

Meer informatie

Je koopt MAC lipproducten via maccosmetics.nl (of voor de Belgische bezoekers via maccosmetics.be). Ook kun je ze vinden bij Douglas en de Bijenkorf. Hieronder zie je de prijzen van de afzonderlijke producten:

  • Lipglass: € 15,50 (3,1 ml) / Mini: € 12 (2,4 gram)
  • (Amplified / Matte) Lipstick: € 20 (3 gram) / Mini: € 12 (1,92 gram)

Heb jij lipproducten van MAC? Wat is jouw favoriete kleur?

Tags: Lipglosses, Lipsticks, Reviews

1 reactie op “MAC lipproducten: lipglass en lipsticks

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *