MAC Stack mascara || Review

Een aantal maanden geleden werd hij aangekondigd: de MAC Stack mascara. Mijn eerste indruk op basis van het persbericht was al goed, dus ik wilde hem graag uitproberen. Inmiddels heb ik dat uitgebreid gedaan en vandaag lees je alles over mijn tweede indruk! Kijk snel verder!

MAC Stack mascara in verpakking

Het belooft dé mascara van 2022 te worden: MAC belooft met deze Stack mascara alle eisen aan een mascara samen te brengen:

  • In ieder geval één dag houdbaar op je wimpers .
  • Op te bouwen in dekking.
  • Meerdere lagen aanbrengen zonder te klonteren.
  • Eenvoudig te verwijderen.

Uit de verpakking blijkt dat 95% van de 110 testers extra volume zag en 94% een toename van lengte van de wimpers. Dat maakte mij, bezitter van korte, niet krullende wimpers, natuurlijk erg benieuwd én enthousiast!

Nieuwe mascara met micro brush

Wanneer je de MAC Stack mascara wil kopen, kun je kiezen uit twee verschillende applicators (de mascara zelf is hetzelfde). De roze Mega Brush is handig om op je bovenste wimpers aan te brengen. Hij zorgt voor direct volume en langere, vollere wimpers.

Update maart 2023: Inmiddels is er ook een Waterproof variant van de MAC Stack mascara verkrijgbaar. Deze heeft de Mega Brush als applicator.

De grijze Micro Brush is handig als je wat kortere wimpers hebt, want daarmee kun je de mascara nauwkeuriger aanbrengen en iets dichter bij je wimperrand komen. Ook voor je onderste wimpers is de Micro Brush wat handiger. Ik koos dan ook voor de variant met de Micro Brush.

Nieuwe MAC Stack mascara in verpakking

De MAC Stack Mascara heeft een toch wel wat futuristische huls gekregen, hij is in ieder geval goed herkenbaar! Hij is zwart met zilverkleurige bal in de dop. Op de achterkant van de huls staat geschreven welke applicator erbij hoort. Handig als je allebei de varianten hebt.

Nieuwe MAC Stack mascara met micro brush

De Micro Brush vind ik overigens niet bijzonder klein of smal, maar ik verwacht dat de Mega Brush wel groter zal zijn dan normaal.

De MAC Stack mascara in gebruik

Door de claims op de verpakking en gelezen reviews over de oude MAC mascara’s waren mijn verwachtingen van deze mascara best hoog. Ik had eigenlijk de hoop op een voor mij passende mascara al opgegeven. Mijn wimpers zijn namelijk kort, amper krullend en mascara’s hebben zelden écht het gewenste effect. Tot ik de MAC Stack mascara probeerde.

Voor en na foto's MAC Stack mascara

Na één laag zag ik al een duidelijk verschil. De mascara is ontwikkeld om laag na laag te kunnen aanbrengen zonder klonterende wimperharen te krijgen. Toch vond ik dat bij twee laagjes al wel een beetje het geval. Gelukkig is één laag van de MAC Stack mascara ook al voldoende om een mooie oogopslag te krijgen waarbij mijn wimpers duidelijker aanwezig zijn.

Heeft deze mascara me teleurgesteld? Ondanks mijn hoge verwachtingen niet! Ik zie duidelijk verschil als ik de mascara aanbreng en hij blijft de hele dag netjes zitten. Ook het verwijderen geeft geen problemen. Een aanrader wat mij betreft!

Meer informatie

De MAC Stack mascara koop je bij een MAC verkooppunt bij je in de buurt of natuurlijk via de MAC website (ook bij MAC België). Ook kun je ze vinden bij bijvoorbeeld Lookfantastic (gebruik code LFNLTHENEXTG1RL voor 20% korting!). Beide varianten hebben een adviesverkoopprijs van € 34 per stuk (12 ml). De MAC Stack met micro brush is ook verkrijgbaar in een mini van 7 ml, de adviesverkoopprijs daarvan is € 18.

De MAC Stack mascara zit tevens in de MAC adventskalender van 2022 én in een aantal leuke MAC gift sets!

Aan welke eisen moet jouw perfecte mascara voldoen?

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat ter review ontvangen producten, de foto’s, tekst en mening zijn van mezelf.
Lees de disclaimer voor meer informatie.

Eén reactie op “MAC Stack mascara || Review

  1. Ik ben heel benieuwd naar deze mascara! Ik ben namelijk niet zo’n held met grotere borsteltjes 😂dus ik ben benieuwd of ie me zal bevallen. Ga ik binnenkort uitproberen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top