MAC Studio Radiance primer || Review

MAC Cosmetics kondigde net haar Hyper Real skincare aan, maar laten we de al bestaande make-up niet vergeten. Deze MAC Studio Radiance Moisturizing + Illuminating Silky Primer, zoals hij voluit heet, heb ik nu een tijdje in gebruik. Tijd voor een review om je er alles over te vertellen!

MAC Studio Radiance moisturizing illuminating silky primer

Deze Studio Radiance Silky Primer is niet de eerste of enige primer van MAC. Wel bevat hij ingrediënten die je huid hydrateren en verhelderen. Ook het kalmerende effect behoud hij tot wel 8 uur lang. Daartoe bevat hij diverse oliën (olijfolie, jojoba zaadolie), hyaluronzuur, vitamine E, glycerine, niacinamide en squalaan.

Ingredienten voor goede basis voor je make-up

Naast de voordelen voor je huid bereid hij je gezicht natuurlijk ook voor op je make-up. Het geeft een goede basis waarop je foundation goed tot zijn recht komt en je de hele dag zult stralen. Hij zou snel moeten intrekken en geen onzuiverheden mogen veroorzaken. Dat wilde ik natuurlijk proberen!

Omschrijving en tube

De MAC Studio Radiance primer in gebruik

Zoals je op de foto’s kunt zien heeft MAC voor deze primer gekozen voor een tube met een pompje. Dit is wat mij betreft het beste van beide werelden. Een tube is lichtgewicht en handig om mee te nemen. Ook is het met een tube eenvoudiger om alles eruit te krijgen.

Een pompje is handig om te doseren en een hygiënische manier om een product aan te brengen.

MAC Studio Radiance primer tube met pompje

Het pompje blijkt in de praktijk goed te werken. De primer zelf heeft de textuur van een lichte crème waardoor hij gemakkelijk uit de tube komt. Hij heeft een subtiele, zachte geur.

Textuur van de MAC Studio Radiance primer

Daarnaast voel hij erg zacht aan en laat hij zich goed verdelen over de huid. Je hebt daardoor niet veel van deze MAC primer nodig om je gehele gezicht in te smeren.

Ben je op zoek naar een ‘sticky’ primer, dan is dit geen goede match voor jou. Het voelt als een moisturizer, al leert de verpakking me dat je hem ná een moisturizer aan moet brengen.

Hij zou geschikt zijn voor elk huidtype. Ik heb met mijn gecombineerde huid eigenlijk niets op deze MAC Studio Radiance primer aan te merken. Hij is fijn in gebruik en zorgt niet voor verstopte poriën of andere ongemakken. Wat mij betreft een aanrader!

Meer informatie

Deze MAC Studio Radiance Moisturizing + Illuminating Silky Primer is verkrijgbaar voor de adviesverkoopprijs van € 34. De tube bevat 30 ml. Je koopt hem bij de MAC store in Amsterdam of via maccosmetics.nl. Daarnaast vind je hem ook bij andere MAC verkooppunten zoals De Bijenkorf.

Wat is jouw voorkeur voor een primer? Liever een sticky primer of een hydraterende zoals deze?

Heeft dit artikel je geholpen?

De gemiddelde score is 0, gebaseerd op 0 stem(men).

Nog geen stemmen uitgebracht, wees de eerste!

Omdat je dit een nuttig artikel vond:

Volg theNextG1rl op social media voor meer!

Het spijt me dat dit artikel je niet heeft geholpen.

Welke informatie mis je?

Laat het me weten zodat ik mijn artikel kan verbeteren!

Dit artikel bevat ter review ontvangen producten, de foto’s, tekst en mening zijn van mezelf.
Lees de disclaimer voor meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top