Make-up adventskalenders 2019

Ieder jaar komen de bekende make-up en beautymerken met adventskalenders, zo ook in 2019. Ik zette een aantal bekende kalenders op een rijtje!

Let op! Dit artikel bevat spoilers!

In dit artikel zal ik de adventskalenders van 2019 met make-up producten laten zien. Het lijkt me leuk om eens zo’n make-up adventskalender te hebben en iedere dag een vakje open te maken! Om voor mezelf duidelijk te krijgen welke ik wil, zocht ik er verschillende op en schakelde ik de hulp in van Instagram. Zo kwam ik tot de lijst met adventskalenders waarover je in dit artikel leest.

Lookfantastic

Lookfantastic is een webshop waar je allerlei make-up, haar- en huidverzorgingsproducten kunt vinden, veel in het wat luxere segment. Ik moet zeggen dat ik er nog nooit heb besteld, maar wel veel goeds over gehoord heb. Op 1 oktober komt hun Adventskalender uit waarin 25 producten zitten die hun assortiment goed vertegenwoordigen. Dus ook in deze kalender vind je make-up, huidverzorging, beautytools en haarverzorging.

Look Fantastic adventskalender 2019

De kalender zelf ziet er erg mooi en luxueus uit met die gouden accenten. De inhoud is op internet te vinden maar zal ik hier niet in kopieren. Ik zag in ieder geval producten van Morphe, Illamasqua, Sleek, Filorga en Rituals. De box is momenteel te pre-orderen op de website van Lookfantastic voor € 89.

Shop je bij Lookfantastic? Gebruik dan code LFNLTHENEXTG1RL voor korting!

MAC Cosmetics

We blijven nog even in het wat duurdere segment met de adventskalender van MAC Cosmetics. Ook dit ziet er weer uit als een pareltje om de decembermaand wat minder donker te maken!

MAC Cosmetics beauty advents kalender 2019

Zoals je hierboven al een beetje kunt zien zitten er allerlei producten in deze box. Van lipsticks (Velvet Teddy!) tot oogschaduw, van wimpers tot mascara. Hij zal in oktober beschikbaar komen en € 145 gaan kosten.

Makeup Revolution

Bovenstaande adventskalenders van 2019 zijn wel de wat duurdere. Hierna komen de wat beter betaalbare. Makeup Revolution kan natuurlijk niet in het lijstje ontbreken! In deze adventskalender vindt je een mooie afspiegeling van het assortiment van dit mooie budget merk. Een oogschaduwpalette, lipglosses, (mini) brushes, highlighters en nog veel meer!

Makeup Revolution Advent calendar 2019

Deze adventskalender is al te koop via Boozyshop voor €39,95.

Catrice

Ook Catrice komt dit jaar weer met een adventskalender, een heuse DIY adventskalender zelfs. Je kunt deze dus zelf in elkaar zetten en aan iemand cadeau geven!

Catrice adventskalender 2019 DIY

De DIY adventskalender van Catrice is vanaf eind oktober verkrijgbaar voor € 34,99.

Essence

De Essence adventskalender van 2019 ziet er superleuk uit! Hij is vormgegeven als een soort reuzenrad in een winter wonderland. Hierin zitten allemaal aparte doosjes die je iedere dag eruit kunt halen om de verrassing te zien!

Essence adventskalender 2019

Ook deze kalender zal verkrijgbaar zijn vanaf eind oktober, hij kost € 24,99. De inhoud van deze vrolijke Essence adventskalender kun je in mijn andere artikel lezen!

Max & More

Max & More heeft dit jaar zelfs 2 kalenders! Een normale variant (eerste foto hieronder) en een Max & More Deluxe adventskalender variant (de roze).

Max&More beauty adventskalender 2019
Max&More Deluxe beauty adventskalender 2019

Ze liggen momenteel al in de Action! Voor de Deluxe variant betaal je € 14,95, voor de normale variant € 9,95.

Mis je nog kalenders? Geef het even aan in de comments hieronder, dan kan ik dit bericht altijd nog uitbreiden! Ik heb toevallig gisteren de Deluxe adventskalender bij Action gehaald. En stiekem wil ik ook nog die van Essence, als ik er één kan krijgen. Want ik gok dat ze snel uitverkocht zullen zijn!

Ga jij een adventskalender kopen?

— Bekijk het complete overzicht van beautyadventskalenders van 2023 via de link! —

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top